vışşşşş o zaman sizin soyadınız da alamancadır, şimdi ismi arda bişi bişi mi sizin böcüğün CADIARZU[/QUOTE
aynen :) soyadimiz da alamanca :) oglusun adi da adrian arda :) cok zor sectik ismi cok.. benim buldugum her isme bi kulp buldu. gerci ardayi da cok sevíyodum ama.. listenin tee en basinda degildi :) ben de adrian"i secerken aynisini ona yaptim :) yoksa alaman adlari pek bi kötü. hans mans ne o öyle :))
:roflol: he valla hans mans bana da çok komik geliyo alaman isimleri, hemi türk hemi alaman ismi koydunuz demek ha, nickin oğlunun ismi yani, vışşşşşş, la bu alaman kocaları da hödük olabiliyo demekki, pardon kocana hödük dedim kusura kalma, türk ekim babaları hödük de o bakımdan şettirdiydim yani, bak isim konusunda o da gıcıklık yapmış, bizim kocaların da çoğu hödüklük yapar, özellikle celeninki, terkeninki ve benimki kaydirigubbakcemile3 gerçi benim bidenecik hödüğüm isim hakkını bana verdiydi, iki isim koydum ikisini de ben koydum, bi daha olsa yine ben koyarım, ama tabi bu onun hödük olduğu gerçeğini deiştirmiyo :roflol: