2008 Ekim Anneleri

canım bununla gelmiş gecmiş olsun inşallah.tabiki önemli cok önemli bi rahatsızlık ama caresi var.biraz büyüyünce ya kendi kapanıo yada ameliyatla kapatıolar.allahım dermansız dert vermesin hiçbri kuzuya: (( ilk zamanlar kosamıycak oynuyamıycak bu rahatsızlıktan dolayı ama dedim ya cok şükür caresi var. allahım esirgesin bu sefer yzlerine gülsün rabbim..bence ii bi doktor bulsunlar.allahın izniyle hepsi gecer.

benim teyzemin kızına da kalbi delik demişlerdi şimdi 8 yaşında gayet sağlıklı canım iyi bakılırsa iyileşio diye biliorum...teyzemler hollanda da çok göremedim tedavi süresince ama yazları görüodum
acil şifalar inş bişey olmaz kuzucuğa:Saruboceq:

saol öslemcim.bide sen patates brokoli püreside vermiştin dimi kereme?ona nasıl tepki verdi?bide bu püreyi evde hazırlasak olarmı ki?[/QUOTE]

canım geçen tvde ahmet marankiyi dinledim mama ile beslemeyin bebeklerinizi falan demişti belki seyretmişsinizdir evde hazırlayın pürelerinizi dediydi ama herşey hormonlu organik sebze meyve almak lazım ama nerden bulcaz :uhm:

canım bununla gelmiş gecmiş olsun inşallah.tabiki önemli cok önemli bi rahatsızlık ama caresi var.biraz büyüyünce ya kendi kapanıo yada ameliyatla kapatıolar.allahım dermansız dert vermesin hiçbri kuzuya: (( ilk zamanlar kosamıycak oynuyamıycak bu rahatsızlıktan dolayı ama dedim ya cok şükür caresi var. allahım esirgesin bu sefer yzlerine gülsün rabbim..bence ii bi doktor bulsunlar.allahın izniyle hepsi gecer.

Insallah canim zaten dr korkmayin demis ama durum oyle olunca korkuluyo malesef ins tez zamanda iylesir

ya kızlar bişey sorcam şevval sena gündüz uyuyo geceleri sabaha kadar ayakta dün gece 5 te uyuduk.gündüz uyutmayayım diyorum ama o zamanda sürekli uyumak için ağlıyo.gece loş ışıkta uyuytmaya çalışıyorum gündüz tv açık öyle uyutuyom gece gündüz kavramını ayırsın diye.ama yok yok 2.dönem okula başlayacam 7 10 ders başlıyo düşünün 5 te uyudu hiç yatmasam anca.tecrübeli anneler ya da gce uykusunu oturtanlar yardım edin şuan uyuyo ben tabi yorgunluktan bitik vaziyetteyimmirmirmirmir

leylacım çok geçmiş olun rabbim şifa versin bu defa evlatlarını bağışlasın inşallahhh.kızların da dediği gibi tedavisi var inşallahhhh iyileşecek dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq:

Erkek bebis anneleri az once biyerde bisey okudum erkek bebislerin pipisinin sunnet derisinin temizlenmesi gerekiyomus sonrda sislege felan yol acabiliyomus gibi biseyler yaziyodu doktorunuza bi sorun bence

Leylacım geçmiş olsun . Hemen ameliyat denediklerine göre çok ileri boyutta bir delik olmasa gerek. Benim de kalbim delikmis doğduğumda. 8 aylık doğmuşum zaten. Anne sütü 2 hafta alabilmişim. Ama 6 yaşında düzelmiş. Herhangibir sorun olmamış . Inşallah yeğeninin de ileri düzeyde değildir.

ya kızlar bişey sorcam şevval sena gündüz uyuyo geceleri sabaha kadar ayakta dün gece 5 te uyuduk.gündüz uyutmayayım diyorum ama o zamanda sürekli uyumak için ağlıyo.gece loş ışıkta uyuytmaya çalışıyorum gündüz tv açık öyle uyutuyom gece gündüz kavramını ayırsın diye.ama yok yok 2.dönem okula başlayacam 7 10 ders başlıyo düşünün 5 te uyudu hiç yatmasam anca.tecrübeli anneler ya da gce uykusunu oturtanlar yardım edin şuan uyuyo ben tabi yorgunluktan bitik vaziyetteyimmirmirmirmir

leylacım çok geçmiş olun rabbim şifa versin bu defa evlatlarını bağışlasın inşallahhh.kızların da dediği gibi tedavisi var inşallahhhh iyileşecek dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq:

Sagol canim benim kizimin gece uykusu guzel ama oyle ozellikle bisey yapmadim bazen aksam mizmizlaniyo hemen uyuyutuyoruz eger aksam uyutursak gece bi kac kere kalkiyo gunduz de her gun ki gibi ara ara kisa sureli uyuyo cok zor olur senin icin yaa ins duzene girer bebise bakici bakacak galiba

Benim canim teyzemin oglusuna sikildi oda bizim gibi ekim 1 de dogum yapti bu 4 bebisi bundan onceki 3 bebiside yasamiyo suan ilki dogduktan 3gun sonra öldu ikincisi bi hafta yasadi ucuncusu bi ay yasayabildi teyzemin hayati karadi resmen 3 yavrusunu topraga verdi doktorlarda anlamadi umudunu yitirmedi mersinde oturuyolar adanada cok iyi bi dr duydular surekli gidip tedavi gordu 9 ay gobeginden kendine igne yapti iste 1ekim de oglu oldu saglikli diye cok sevindik gecen hast goturmusler kalbi delik cikmis icim yandi ya off allhim kimseye evlet acisi vermesin rabbim kimsenin kucagini bos koymasin 10 sene sonra gozyaslari dindi yuzu guldu derken

canım ya lkalp delıklerı duzelıyor zamanla dıye bılıyorum bende..Allah sıfasını versn ınş..kucağı bos kalmasın yarabbım:Saruboceq:
üzülme canım sende cok,bak bak emzırıosun allah korusun..
Erkek bebis anneleri az once biyerde bisey okudum erkek bebislerin pipisinin sunnet derisinin temizlenmesi gerekiyomus sonrda sislege felan yol acabiliyomus gibi biseyler yaziyodu doktorunuza bi sorun bence

sünnet işte bu..:sm_confused:

canım ya lkalp delıklerı duzelıyor zamanla dıye bılıyorum bende..Allah sıfasını versn ınş..kucağı bos kalmasın yarabbım:Saruboceq:
üzülme canım sende cok,bak bak emzırıosun allah korusun..

sünnet işte bu..:sm_confused:

Sunnet degil canim bebislerin babasi sunnet derisini ittirerek iltihap akitmali felan yazmisti onlar yapmamis pipisi sismis dr sunnet yapmam gerek demis

günaydın kızlar, geçen misafirlerim vardı. bi kaç kez odadan çıkınca bana nihanın altını günde kaç kez değiştirdiğimi sordular. 9-10 kez deyince çok şaşırıp dalga geçtilerkafamçokkarıştı siz kaç kere değiştiriyosunuz, gerçekten benimki çok mu fazlaaaa:uhm:

günaydın kızlar, geçen misafirlerim vardı. bi kaç kez odadan çıkınca bana nihanın altını günde kaç kez değiştirdiğimi sordular. 9-10 kez deyince çok şaşırıp dalga geçtilerkafamçokkarıştı siz kaç kere değiştiriyosunuz, gerçekten benimki çok mu fazlaaaa:uhm:

Bence fazla yani benim degistirdigime gore ben gunde 4 5 kere degistiriyorum

bisey sorcam ya Meran sen bilirsin simdi hacer 4 gundur kakasini yapmadi sikintisi yoktu hic bisy yapmadim 4.gun yapti 3 gun oldu hala yapmadi doktorumuzu aradik sorduk gliseril fitil alin demis babasi aldi getirdi ustunde kabiz olan kucuk cocuklar icin yaziyo kabiz oldugunub bilmiyoruz ki hem sikintisida yok bide recetesinde surekli verince aliskanlik yapar yaziyodu killandim simdi alisir fitilsiz kaka yapmaz bui defa vermedi ne yapmam gerek yaa hic bisey yaayip keyfini mi beklesem

ama herseferinde kaka oluyor kızımın bezinde. off yaa kendimi kötü hissettim şimdi:uhm:

kaka varsa değiştir tabi canm pişik olur yoksa bende 3.5aylık olana kadar 8kez fln değiştiriodum şimdi günde 2kez kaka yapıo 4-5 kez değişiom tabi bazen değşir değişmez kaka yapıor ozaman artıo bez sayımız

ben de 4 -5 kez değiştiriyorum.ama benimki kaka yapmıyo.gecede fazla doldurmuyo.sabah saatleri dolu oluyo.daha pişik olmadı şükür,ama mutlaka havalandırıyorum 15 dk en az.ama seninki çok ıslatıyodur gerekiyodur.onu en iyi sen bilirsin bence

leylacım bence sıkınyısı yoksa fitil verme en iyisi herşeyin doğalı çünkü sıkıntısı yok diyon bırak çocuk ne zaman yaparsa yapsın benimki de en son 3 gün önce yaptı sıkıntısı da yok daha öncede demiştim sıkıntısı yoksa 1 hafta geçmediyse sorun olmaz dedi doktorumuz

selam millet sohbet epey koyu gidyo maşallah biz ev temizliğimizi bitirdik akşam yemimi de yaptım oturuyom minğim uyuyo daha düznli artık önceden hiç uyumadığı gün olurdu çok şükür artık yok ama ben gene buraa geldim geleli stresliyim acayip sabah 5ten sonra kız uyusa da uyuyamıyorum uyuyamayınca mdeme ağrılar giriyo kalbim çarpmaya başlıyo bugün 8 e kadar uyudu kızım ben yatakta döndm durdum annemlerde hiç böyle bi sıkıntım yoktu öğln de 2 saattir uyuyo ben uyuyamam diye yatmadım bile ama kafam kazan gibi tavsiesi olan var mı gerçi akşm erken yatıyoruz günde ortalama 5-6 saat uyuyorum ama evde boşluktan kendimi dinliyorum 3 hafta sonra işe başlıyorum işallh komşum bakacak kızıma bakalım o zaman kndimi düşünecek pek vaktim olmayacak

kızlar bişi sormam lazım artık kızım geçen haftaya kadar yaklaşık 10 gün falan 10:30da uyuyup 4e kadar uyuyordu sonrada 2 saatte bir uynaıyordu. hani şu emziremediğim zamnlardı emmek istemiyordu ama uykusu güzeldi 1 haftadır en fazla 2 saat uyuyo saatte bir ağlayarak uyanıyo emiyo emiyo doymuyo herzaman bir göğsümü emerdi şimdi ikisinide emiyo bırakmıyo gündüzleride saatte bir versem gene alıyo ve durmadan emiyo banamısın demiyo daha önce 3 saatten önce kesinlikle emmiyodu sebebi ne olabilir acaba sütümmü azaldı diyorum zaten pek yokdu da üüfffff işte öle bana bi akıl verin yaaaaaaaa çok uykusuz kalıyorum

Back
X