Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varya len elle bak sert sert gelii:mymeka: yoksam benmki kemikleştimi:1shok:
geccek dimi:çok üzgünüm: ya nerdeyse hala tam anlamıyla siftah yapamadık desem yeridir:çok üzgünüm: buda buda bitmii:icecream: azıcık sulamak lazım gelii:enbuyukkk:
Aynen bizdede oyle yaa bide benimki her denemede kaniyodu dusun bi orkit batiyodu artik kanamiyo ama olmuyodu inan herifi hergun oyaliyom o uyumadan yataga gelmiyom napiim canim cok aciyo sen sezeryan oldugun halde su sebepten dolayi aciyabilir iliski sirasinda hani kaygan bi sivi oluyoda o kolaylastiriyo ya simdi o olmuyo cunku biz emzirme doneminde oldugumuz icin vucudumuzdaki hormonlar sadece sut yapimi icin calisiyolar o yuzdende onu unuttuklari icin kuruluk oluyo buda isi zorlastiriyo ve aciyo bebe yagi ile deneyebilirsini ben bi yerde okudum buna zaten cinsel istek olmuyo hatta bu donem de vajinusmus olan ve tedavi goren bi cok bayan varmis bizdede daha siftah yok aman olmasin benden uzak gitsin zaten yorgun oluyom cekemem
elle bak diyo yaaaa :roflol::roflol:
Vall benimki daralmis mi ne herfi dikis atarken nasil dikmisse daraltmis
gecmiş olsun nihalim..allah beterinden korusun meleklerimizia.s.hayırlı geceler kızlar.başımıza neler geldi bir bilseniz dünden beri:çok üzgünüm:anlatayım hemen.dün öğlen feyza ana kucağından düşmüş.ben yanında değildim babası feyzayla ilgilenirken ufoya çarpmış birden panikle feyzanın üstüne düşmesin diye ana kucağını çekmiş ama tek tarafından tutup çekmiş ve feyza yüz üstü düşmüş.meleğim benim çığlıklarına geldim odaya ama feyzayı durdurmanın imkanı yok o kadar çok ağlıyorduki anlatamam.babasıda çok korkmuş zavallım sadece çok yumuşak düştü korkusundan ağlıyor diyor ama ben inanmıyorum bir türlü.kesin bir yeri kırıldı diyorum.onunla beraber bende ağlıyorum.hemen apar topar hastaneye acile götürdük.doktor baktı ama feyza hala ağlıyor neresinin ağrıdığını anlayamıyoruz.hemen film çekildi kan alındı filmde bişey çıkmadı elhm.ama feyza 2 saate yakın kesintisis ağladı sonunda yorgun düşüp içini çeke çeke uyudu yavrum.ama ben susmak bilmedim.doktor beyin tomografiside çektirelim dedi ama burda yok o yüzden erzuruma göndereceğiz sizi dedi.ambulansla erzuruma geldik üstelik ambulansta birde doğuma giden bir kadınla buranın kadın doğumcusu istifa etmiş onuda erzuruma götürüyorlardı.kadın yolda doğuracaktı nerdeyse.neyse feyza ambulanstada uyudu uyandı ama sakindi elhm.içim biraz daha rahatladı onu öyle görünce.hemşirelerde saolsunlar rahatlattılar beni.o kadarcık yerden düşmeyle bişey olmaz korkama dediler.neyse erzuruma geldiğimizde hava kararmıştı.feyzayı hemen acile aldılar beyin tomografisini çektiler oda temiz çıktı şükür.ama kan tahlillerinde karaciğer enzimleri yüksek görünüyor dedi doktor ve bizi çocuk acile gönderdi.düşmeyle ilgili hiç bir sorun yoktu şükür.sonra idrar tahlili için torba yapıştırıp beklemeye başladık.bu arada feyza saatlerce emmedi öyle aç karnına ağladı kuzum.o arada bolca emzirdim ve saat 9 gibi falan idrarını aldık hemen tahlil yapıldı ve enfeksiyon çıktı:çok üzgünüm:doğduğundada vardı bebeğimde şimdide tekrarlamış.doktor oltuya döndüğümüzde burda tedaviyi başlatmamıızı söyledi ve çıkışımızı yaptık.gecenin bir yarısı canım eşimle aç sefil gittik kafeteryaya karnımızı doyurduk sabah kahvaltısıyla duruyorduk.feyzada rahattı şükür.sonra öğretmen evine gittik orda kalalım diye.gece o kadar tedirgin yattımki doğru dürüst uyuyamadım feyzayı kontrol edip durdum.sabah kalktığımızda feyzam yine eskisi gibiydi şükür.kahvaltımızı yaptık bu arada feyza uyurken ben bir etrafı dolaşayım diye dışarı çıktım çok güzel bir bebek mağazasına girdim ve çok aradığım bebek torbasını buldum ve daha bissürü şey aldım kızıma bir ara resimlerini koyarımyerimsenibensaat 12 arabasıylada döndük evimize şükür.pazartesi burdaki doktora gidip kültür vereceğiz bakalım ona görede tedavi uyguluyacak meleğime.kızlar anne olmak ne kadar zormuş daha iyi anladım.Allah onları bizsiz bizi onlarsız bırakmasın
Aynen bizdede oyle yaa bide benimki her denemede kaniyodu dusun bi orkit batiyodu artik kanamiyo ama olmuyodu inan herifi hergun oyaliyom o uyumadan yataga gelmiyom napiim canim cok aciyo sen sezeryan oldugun halde su sebepten dolayi aciyabilir iliski sirasinda hani kaygan bi sivi oluyoda o kolaylastiriyo ya simdi o olmuyo cunku biz emzirme doneminde oldugumuz icin vucudumuzdaki hormonlar sadece sut yapimi icin calisiyolar o yuzdende onu unuttuklari icin kuruluk oluyo buda isi zorlastiriyo ve aciyo bebe yagi ile deneyebilirsini ben bi yerde okudum buna zaten cinsel istek olmuyo hatta bu donem de vajinusmus olan ve tedavi goren bi cok bayan varmis bizdede daha siftah yok aman olmasin benden uzak gitsin zaten yorgun oluyom cekemem
ya valla bende vagiusmustan şüpheleniyorum:1no2: cünkü cok cok kötü:1no2:
Celen kiz senin bu kizin bi sikintisimi var yoksa huysuzlugundan mi hep mi boyle yeni mi boyle oldu zor olur sana ya canim benim uykusuz olunca sarhos gibi oluyo insan yani ben oyle oluyom beynim duruyo
kocam hadi deyi ben kaçanzi kemiklerim kaynanzi ben moku yiyenzi sizleri cok öpenzi...coook uykulu bir gece dileğimlen.
ya buarada ben dün gece eylülü gördüm rüyamda burda biriylen nasıl kavga ediodu??allah hayra cıkarsın?
hee acaip cekio valla ii ettim bu kitabı almaklayerimsenibenkitabınızı sevsinler sizin çok güselmiş fiyatı da ii ses çıkaran şeyler çok ilgilerini çekio
bornova forumda var :çok üzgünüm:günayıdın.
nıhalcım gecıs olsun.bole kazalar yasanıyor malesef.uzme kendını.bısı olmasında bebişine allah beterınden saklasın..
celencım ne guzel kıtap gercekten.denk gelırse allim bari.
leylacım cemrede tutmuodu.bign bitmek zere olan ıslak mendilini bunun üstüne koydum ben bi baktım kucaklamıskaydirigubbakcemile3 seste cıkarıyo ya hışır hışır.arada sende koy bakalım ööle naylon torba falan.Celen guzel bi kitapmis masallah cemrede oturmus nasil inceliyo cadi tutuyomu kitabi masallh benim zilli daha hic bisey tutmuyo tutmayada hic niyeti yok gibi
napiim len btün gn buraylan meşgulum kimi görcem başka:mymeka: mahmut tunceri görmekten iidir(hamileyken sürekli onu görürdüm de bide ferhundenin sevgili levent i:asigim:)bi gün de kkdaki karılardan birini görme rüyanda beee hergün hergün sıradan mı geçiriyon :roflol: