2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlar :kahve:
nihalcim çok geçmiş olsun canım benimm a.s.
kız leyla adam hergün deprem olsun die dua etcek sayende haa kaydirigubbakcemile3
adrianardacım hadi sanada hayırlı yolculuklar..ay ne güzel seni uyku tutmaz onları tutmamıştır eminim...torun gelio die yerimseniben
ya annemlere gidince beni iice unutuyorlar ha :çok üzgünüm: canım çok sıkılıyyy annem kuzuuum yavruumm diince bende bi gülümseme :dance: arkasından nisan'ım deyince bende bi bozulma :çok üzgünüm: kıskanıom ben yaa :dilcikar: ben yıllarca kardeş istemedim pabucum dama atılır die evin küçük şımarığı olamam die şimdi kızım ve oğlum sayesinde sağolsunlar unuttular benii Çok üzgünüm çoook

kız celen beni mi gördün kııı rüyanda.bek hoşuma gitti ne yalan diyim.rüya kötü ama beni düşünüp rüyanda görmen yeter:roflol::roflol:

sen onların gazına gelme celencim.kıskanıyo bu karılar seni.anlat bakem nası gördün beniiiiiii

hepinize çok teşekkür ederim canlarım.feyza iyi elhm.ama bu seferde ben iyi değilim sabahtan beri göğsüm ağrıyor öksürürken boğazımda ağrıyor,o koşuşturmacada fena üşütmüşüm.ne yapacağım bu gün doktorada gidemem yarında hafta sonu.ıhlamur içiyorum içtikçede terliyorum.gitgidede daha kötü oluyorum.laç alsam belki ilerlemez ne alsam acaba

merhaba kızlar

nihalcim geçmiş olsun allah beterinden saklasın ama çok dikkat etmek lazım ya benim de aklım çıkıyo düşçek diye.. idrar yolu enfeksiyonu da farkedilmiş buarada ya çok geçmiş olsun..

adrianarda merhaba hoşgeldin biz de tanışmadık değil mi kaydirigubbakcemile3

benim cadının da huyları değişti 3 gündür ama dün gece önceki 2 geceye göre daha iyiydi, henüz normale dönmese de :çok üzgünüm: artık hep böyle mi olacak ya çok yoruluyorum geceleri :uhm:

canim benim, simdi toplayabildim butun valizleri.. cocukla seyahat cok zor walla. herseyi almak gerekiyor. benim oglum 11 ekim dogumlu. 10 ekimde dogumhaneye girdim ama gece 00.42de dogdu onun icin 11i oldu dogum tarihi de. 3930g, 54 cm dogmustu. en son 9unda doktora gittik 7080g, 65 cm olmus. cok yiyor. ama oyle sisko degil. biraccik gobegi var. seninki de istahli masallah. ama oyle olmasi daha iyi. ya hic yemek istemese, yedircez diye ugrasirdik..

benimkide 25 eylul doğumlu 25 aralıkta 3 aylık olunca 8150 gr 66 cm di...benimkininde maşallah kucuman göbişi var 6 aylık kıyafet dar gelio göbeciğimize pantolonları düğmeleri kapanmıo kaydirigubbakcemile3 ... bu aylar çok hızlı büyüyorlar o yüzden şimdilik sadece mama ve anne sütü aldığı için böyle gidecek cokacimcoook 6 aydan sonra az alır diyor doktorumuz...birde geçen hasta oldu normalde ayda 1,500gr civarı alıyordu geçen hafta rahatsızdı :çok üzgünüm: muhtemelen bu ay daha az kilo alır diye düşünüyorum CADIARZU göbiş yarıştıracaklar ardayla tamer galiba kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlar :kahve:
nihalcim çok geçmiş olsun canım benimm a.s.
kız leyla adam hergün deprem olsun die dua etcek sayende haa kaydirigubbakcemile3
adrianardacım hadi sanada hayırlı yolculuklar..ay ne güzel seni uyku tutmaz onları tutmamıştır eminim...torun gelio die yerimseniben
ya annemlere gidince beni iice unutuyorlar ha :çok üzgünüm: canım çok sıkılıyyy annem kuzuuum yavruumm diince bende bi gülümseme :dance: arkasından nisan'ım deyince bende bi bozulma :çok üzgünüm: kıskanıom ben yaa :dilcikar: ben yıllarca kardeş istemedim pabucum dama atılır die evin küçük şımarığı olamam die şimdi kızım ve oğlum sayesinde sağolsunlar unuttular benii Çok üzgünüm çoook

Aynen bizdede oyle gelince yuzume bakan yok varsa yoksa torunlari

dbest yavruss hojgeldinn :delphin:
merak etme ay dönümlerinde oluyor böyle huysuzluklar :teselli: seninkide tam 3 aylık olmuşş...1 haftaiçinde düzelir kuzum merak etme yerimseniben

benimkide 25 ekim doğumlu 25 aralıkta 3 aylık olunca 8150 gr 66 cm di...benimkininde maşallah kucuman göbişi var 6 aylık kıyafet dar gelio göbeciğimize pantolonları düğmeleri kapanmıo kaydirigubbakcemile3 ... bu aylar çok hızlı büyüyorlar o yüzden şimdilik sadece mama ve anne sütü aldığı için böyle gidecek cokacimcoook 6 aydan sonra az alır diyor doktorumuz...birde geçen hasta oldu normalde ayda 1,500gr civarı alıyordu geçen hafta rahatsızdı :çok üzgünüm: muhtemelen bu ay daha az kilo alır diye düşünüyorum CADIARZU göbiş yarıştıracaklar ardayla tamer galiba kaydirigubbakcemile3

kız senin oğlan 25 eylül doğumlu değil miiiii :ecrin_bebek:

benimkide 25 ekim doğumlu 25 aralıkta 3 aylık olunca 8150 gr 66 cm di...benimkininde maşallah kucuman göbişi var 6 aylık kıyafet dar gelio göbeciğimize pantolonları düğmeleri kapanmıo kaydirigubbakcemile3 ... bu aylar çok hızlı büyüyorlar o yüzden şimdilik sadece mama ve anne sütü aldığı için böyle gidecek cokacimcoook 6 aydan sonra az alır diyor doktorumuz...birde geçen hasta oldu normalde ayda 1,500gr civarı alıyordu geçen hafta rahatsızdı :çok üzgünüm: muhtemelen bu ay daha az kilo alır diye düşünüyorum CADIARZU göbiş yarıştıracaklar ardayla tamer galiba kaydirigubbakcemile3

Meran senin oglan simdi ekimdemi dogdu eylulde mi anlamadim

sen onların gazına gelme celencim.kıskanıyo bu karılar seni.anlat bakem nası gördün beniiiiiii
eylül kuşum sen naptın hele de bakalım... CADIARZUkızımız nasıl azcık iyileştimi ilaçlarını alımıo mu de bakemm yerimseniben
nisa77 canım sen naptın azcık düzene girdimi uykusu söylediklerimizi uyguladın mı Şeniz
torun yapmakla hatamı yaptık ulen :mymeka: annemle babam 1 yıl içinde 3 torun sahibi oldular...ablamın ikizleri oldu nisan ayında bide benimki var kaydirigubbakcemile3 bi daha çocuk olursa benim adımıda unutur bunlar ya torun evlattan tatlı diorlar sinirimden ölcem yaa bari yüzümüze söylemeseler demii :çok üzgünüm:
kayınvalidemde torun tatlı dio niesine gelince:o doyurmuyormuş altını değiştirmiyormuş hiiiç bişeyiyle uğraşmıyormuşş ee tabi torun tatlı olur hazır kucağıma gelio bana bi sevmez kalıor torun tatlı olmaz olur mu dior kötükedihüso

hayırlı geceler kızlar.başımıza neler geldi bir bilseniz dünden beri:çok üzgünüm:anlatayım hemen.dün öğlen feyza ana kucağından düşmüş.ben yanında değildim babası feyzayla ilgilenirken ufoya çarpmış birden panikle feyzanın üstüne düşmesin diye ana kucağını çekmiş ama tek tarafından tutup çekmiş ve feyza yüz üstü düşmüş.meleğim benim çığlıklarına geldim odaya ama feyzayı durdurmanın imkanı yok o kadar çok ağlıyorduki anlatamam.babasıda çok korkmuş zavallım sadece çok yumuşak düştü korkusundan ağlıyor diyor ama ben inanmıyorum bir türlü.kesin bir yeri kırıldı diyorum.onunla beraber bende ağlıyorum.hemen apar topar hastaneye acile götürdük.doktor baktı ama feyza hala ağlıyor neresinin ağrıdığını anlayamıyoruz.hemen film çekildi kan alındı filmde bişey çıkmadı elhm.ama feyza 2 saate yakın kesintisis ağladı sonunda yorgun düşüp içini çeke çeke uyudu yavrum.ama ben susmak bilmedim.doktor beyin tomografiside çektirelim dedi ama burda yok o yüzden erzuruma göndereceğiz sizi dedi.ambulansla erzuruma geldik üstelik ambulansta birde doğuma giden bir kadınla buranın kadın doğumcusu istifa etmiş onuda erzuruma götürüyorlardı.kadın yolda doğuracaktı nerdeyse.neyse feyza ambulanstada uyudu uyandı ama sakindi elhm.içim biraz daha rahatladı onu öyle görünce.hemşirelerde saolsunlar rahatlattılar beni.o kadarcık yerden düşmeyle bişey olmaz korkama dediler.neyse erzuruma geldiğimizde hava kararmıştı.feyzayı hemen acile aldılar beyin tomografisini çektiler oda temiz çıktı şükür.ama kan tahlillerinde karaciğer enzimleri yüksek görünüyor dedi doktor ve bizi çocuk acile gönderdi.düşmeyle ilgili hiç bir sorun yoktu şükür.sonra idrar tahlili için torba yapıştırıp beklemeye başladık.bu arada feyza saatlerce emmedi öyle aç karnına ağladı kuzum.o arada bolca emzirdim ve saat 9 gibi falan idrarını aldık hemen tahlil yapıldı ve enfeksiyon çıktı:çok üzgünüm:doğduğundada vardı bebeğimde şimdide tekrarlamış.doktor oltuya döndüğümüzde burda tedaviyi başlatmamıızı söyledi ve çıkışımızı yaptık.gecenin bir yarısı canım eşimle aç sefil gittik kafeteryaya karnımızı doyurduk sabah kahvaltısıyla duruyorduk.feyzada rahattı şükür.sonra öğretmen evine gittik orda kalalım diye.gece o kadar tedirgin yattımki doğru dürüst uyuyamadım feyzayı kontrol edip durdum.sabah kalktığımızda feyzam yine eskisi gibiydi şükür.kahvaltımızı yaptık bu arada feyza uyurken ben bir etrafı dolaşayım diye dışarı çıktım çok güzel bir bebek mağazasına girdim ve çok aradığım bebek torbasını buldum ve daha bissürü şey aldım kızıma bir ara resimlerini koyarımyerimsenibensaat 12 arabasıylada döndük evimize şükür.pazartesi burdaki doktora gidip kültür vereceğiz bakalım ona görede tedavi uyguluyacak meleğime.kızlar anne olmak ne kadar zormuş daha iyi anladım.Allah onları bizsiz bizi onlarsız bırakmasın

a.s.çok çok geçmiş olsun canım yaa.Allah beterinden saklasın.mesela çıtırımın başına gelenleri hatırladıkça tüylerim ayağa kalkıyo.Allah meleklerimizi bize bağışlasın inşallah.Şeniz

canım merancım bidenem eylülüm iyileşti çok şükür.ilaçları hemen kestim.burun spreyi de normalde 6 günlüktü onu kullandım tek.iyice ilerlemeden atlattık şükür.ya meran 8150 ha valla ağzım açık kaldı.maşallah:nazar:ya sizin süt yarıyo benimki yaramıyo mu yaaaaa.daha yeni 6 kilo oldu.siz mama kullanıyomusunuz.biz sadece anne sütü.kilosu çok mu düşük?:uhm:

ilk diamond sonra çakıltaşım 10 gün sonra benimki themis ve fatoş;bunlardan 10 gün sonra sonra celen...celenden sonrasını hatırlamıyorum herkes pıtır pıtır dökülmüştüüü kaydirigubbakcemile3 şafak doğan güneş deyip gitmiştikk way be şimdi kucağımızda :içelim:

canım merancım bidenem eylülüm iyileşti çok şükür.ilaçları hemen kestim.burun spreyi de normalde 6 günlüktü onu kullandım tek.iyice ilerlemeden atlattık şükür.ya meran 8150 ha valla ağzım açık kaldı.maşallah:nazar:ya sizin süt yarıyo benimki yaramıyo mu yaaaaa.daha yeni 6 kilo oldu.siz mama kullanıyomusunuz.biz sadece anne sütü.kilosu çok mu düşük?:uhm:

kız eylul döfecem seni haaaaa :mymeka: dr a kontrole götürmüyor musun bebeğini sen? kilo alımı az olsa dr sana söler mama başlar zaten.. herkesin bebeği aynı değil kiii
hem unutma bak bebekler 5aylık olunca doğum kilosunun 2 katına, 1 yaşındayken ise 3 katına ulaşıyosa normaldir e senin kız daha 3 aylık değil mi ? 6 kg diyosun normal işte
hemi meran ve adrianarda mama da veriyo bebişlerine

sahi kız meran sen neden mama veriyosun sütün mü azmış :uhm:

ooh iyi ya çok şükür iyileşmi ya...canım benimki mama da alıyor sütümde yarıyor ama az sütüm öyle çok olmadı hiçç....birincisi erkekle kızın kilo boy eğrisi çok farklı anacım ondan kıyaslama ikincisi sadece annesütü alıyor seninkinin benimkine göre artısı...senin bebeğin sana özel sadece annesütü aldığı için maşallah :nazar: kilosu çok güzel inan bunu içtenlikle söylüyorum... :1hug:

kız eylul döfecem seni haaaaa :mymeka: dr a kontrole götürmüyor musun bebeğini sen? kilo alımı az olsa dr sana söler mama başlar zaten.. herkesin bebeği aynı değil kiii
hem unutma bak bebekler 5aylık olunca doğum kilosunun 2 katına, 1 yaşındayken ise 3 katına ulaşıyosa normaldir e senin kız daha 3 aylık değil mi ? 6 kg diyosun normal işte
hemi meran ve adrianarda mama da veriyo bebişlerine

sahi kız meran sen neden mama veriyosun sütün mü azmış :uhm:

yavrus benim oğluşa yarıyordu sütüm çok değildi ama yetiordu başlardı günde 35-40 gr alıyordu...doktor geceleri 1-2 kere mama verebilirsin demişti kızımdan dolay çok yoruluyordum..sonra oğlum 20 günlükken kızımda anaokuluna yeni başlamıştı hemen hasta oldu kızım tüm sınıftaki çocuklar hasta oldular hepsinin ciğerleri dolmuş,,mikrop yerleşmiş çocuklara..benim kızımdanda oğluma bu mikrop bulaştıı..işte ondan sonra biz 7 günlük antibiyotik tedavisi başladık kızıma;doktor oğlumada verdi ilerlemeden onunkide geçsin die işte o antibiyotik yüzünden oğlumun iştahı inanılmaz açıldı zaten oburduu ayda 1 kg civarı alıyordu ama o tedaviyle birlikte çok yemeye başladı...doktorumuzda yesin güçlensin dedi ee bizde tmm dedik çünkü emip doyan çocuk doymuyordu...ee tabi şimdide hem beni emiyor hemde mama yemeden doymuyor...işte bizim mama hikayemiz böyle...kızımda hiiiiiç sütüm olmamıştı hep mamayla beslendi oğlumda sevinçten ölüyordum emiyor sütüm war die...neyse bunada şükür yinede emiyor annesütündende mahrum kalmadı

Back
X