2008 Ekim Anneleri

anam huy deiştirio sıpalar:mymeka: ama her halleri süpppeerr:sm_cool:
annen nerden gelii:delphin: benmde haftaya bugun teyzemler gelicek:dance: evin içi şenlenecek.ama gidincede cok kötü koyucaksenağlama

annem türkiye turuna çıktı canım 4 kardeşiz büyükten küçüğe doğru geliyo son durak benim ilk çıkış hatay oradan kayseri sonra istanbul samsun ve en son ben kadın çocuklarını geziyo
aaaaaaaaah ah biz de görecekmiyi bakalım çocuklarımızın büyüdüklerini ne ilginç dimi doğur büyüt kocaman olsunlar ve evlerine gezmeye git

hee bende varmıs bebişken.hatta 1 sene kadar celik korse takmıslar.hala annemin evinde durii.ayıcıklı bebeklli bişiyerimseniben ama şimdi bişiciğim yok.yanlız bunun genetik olması ne alaka?demiş ya özleme ailede varmıydı die:uhm:
yok daha yarım torba.işte o torbaarı aldığım günden beri acaip bi azalma oldu sütümde:sm_confused:

starda anne bebek programında doktor konuşuodu hatta bi spikerin çocuğunda varmış kalça çıkığı onu gösteriolardı ailede varsa kontrol ettirmek gerekiomuş o gün bizim kontrol vardı bizim doktora sorduydum o da elle muane etti işte gayet ii ailede var mı böyle bi durum die sordu yok dedim tamam gerek yok usg ye dedi okadar

ben bübchen kullanıorum.cok cok memnunum.ilk doğduğunda basladım.bitince dalin aliim dedim aman yarabbi pişti cocuğumun dötüsenağlama yarım bıraktım hemen bübchen a geri döndüm.şimdi bembeyaz cok şükür.zaten bi daha dalinin ürününü kullanan celeni öpsünler:mymeka:

sağğol canım johson bitince onu deneyem bide bakalım

anacım benmkide resimlerde tontiş.aslında yanak ve gıdık var ama vücut minikkaydirigubbakcemile3 en son 12 sinde tartıldı cıbıl.bez bile yoktu.5940 geldi.

bizimki ek gıdaya başlayalı pek yemedi ama son bikaç gündür iyi maşallah hem emio hem muhallebi yiyo yanakları toplandı muhallebiyede ne bulsam katıom bi meyve püresi bi pekmez bi çeyrek yumurta eziom sabahları meran söylediydi bunu valla yiynce okadar hoşuma giidioki hihoyyyt

ya bize o işitme zımbırtısından yapılmadı?16sında randevumuz var söölesem yaparmı ki??

nasıldı bez?bide istanbulda metro nerde?

gece kontrol ettim pek yapmamıştı sabah da baktım çiş vardı sadece kaka yapmamıştı kuru gibiydi sabah tekrar prima koydum ama pişik olmasından korkuom ama bez primanın uyu oynası gibi ince iyi gibi yani

metro ist.da bi güneşlide var bide ümraniyede siz anadoludasınız ümraniye yakın size canım.ama metro kart gerekio alışveriş için kartınız yoksa ve bulamazsanız bizim şirketin adını söyleyim günlük kart veriolar girişten

anaaa ümraniyede nerde len??:1shok:

annem türkiye turuna çıktı canım 4 kardeşiz büyükten küçüğe doğru geliyo son durak benim ilk çıkış hatay oradan kayseri sonra istanbul samsun ve en son ben kadın çocuklarını geziyo
aaaaaaaaah ah biz de görecekmiyi bakalım çocuklarımızın büyüdüklerini ne ilginç dimi doğur büyüt kocaman olsunlar ve evlerine gezmeye git

abbooowww hepniz ayrı yerlerde misiniz leennbenneyaptımki aslında hem ii hem kötü.CADIARZU

abbooowww hepniz ayrı yerlerde misiniz leennbenneyaptımki aslında hem ii hem kötü.CADIARZU

canım hepimiz güya aynı memeleketimizden velendik ama ne fayda memeur olunca nerde ekmek oraya gidiyosun mecburen bilirsin işte ama ii oluyo ya gezecek kalacak yerimiz oluyo sonra insan birbirini ösleyince arda hiç sorunlar da yaşanmıyo birlikte olmak daha bi keyifli oluyo

anaaa ümraniyede nerde len??:1shok:[/QUOTE]

pardon kozyatağındaymış anadolu yakasındaki size en yakın kozayatağı yani nasıl tarif edilir bilmemki eşin bilir belki ama yine de sarıgaziye uzak birassss

anaaa ümraniyede nerde len??:1shok:

pardon kozyatağındaymış anadolu yakasındaki size en yakın kozayatağı yani nasıl tarif edilir bilmemki eşin bilir belki ama yine de sarıgaziye uzak birassss[/QUOTE]

haaaCADIARZU bi soram bakam.gerci dısarı cıkalım dedim basım ağrıo dedi yattı öküz:kızgın:

pardon kozyatağındaymış anadolu yakasındaki size en yakın kozayatağı yani nasıl tarif edilir bilmemki eşin bilir belki ama yine de sarıgaziye uzak birassss

haaaCADIARZU bi soram bakam.gerci dısarı cıkalım dedim basım ağrıo dedi yattı öküz:kızgın:[/QUOTE

üff ya bizimki de çocukla çıkmak istemio üşütür hasta olur die annemleri çağıralım onlar baksn biz çıkalım dio ozaman da benim içim rahat etmio biran önce eve dönmek istiom
çocuk evde dura dura oksijensiz kaldı be senağlama

bu alıntılar nie böle oluo ya karışıo hey kazen bişeyler yap da düzelsin :kızgın:

üff ya bizimki de çocukla çıkmak istemio üşütür hasta olur die annemleri çağıralım onlar baksn biz çıkalım dio ozaman da benim içim rahat etmio biran önce eve dönmek istiom
çocuk evde dura dura oksijensiz kaldı be senağlama

bu alıntılar nie böle oluo ya karışıo hey kazen bişeyler yap da düzelsin :kızgın:

hee bzümküde ööle.zaten bebişle mmüebbet yemiş gibiyiz.pencereden gökyüzne bakıyoruz.hem cocuğu ii giydirdikten sonra bişicik olmaz ki:mymeka:

hee bzümküde ööle.zaten bebişle mmüebbet yemiş gibiyiz.pencereden gökyüzne bakıyoruz.hem cocuğu ii giydirdikten sonra bişicik olmaz ki:mymeka:

amaaaaaaaaaaan sakınan göze çöp batarmış ben yarın yine erzuruma gitcem ben bu soğukta gittikten sonra sizin hayli hayli gitmeniz lazım yarın sabahtan gidecem kaşama kadar gezecem belkim palandökene bile çıkarız

amaaaaaaaaaaan sakınan göze çöp batarmış ben yarın yine erzuruma gitcem ben bu soğukta gittikten sonra sizin hayli hayli gitmeniz lazım yarın sabahtan gidecem kaşama kadar gezecem belkim palandökene bile çıkarız

ohhhhhh maşallah bizim yerimize de oksijen çek ciğerlerine biz karşımızdaki alışveriş merkezine bilem gidemioz keremle evde durduğumuz halde hasta oldu çocuk....bizim gelin doğum yaptı ist.a gidemioz hoş eşim oraya gidelim dio da bu defa gelinle annem gelmeyin kerem iice iileşsin öyle diolar

slm kızlar napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz?
benim laptop 2 gündür eşimdeydi hepinizi çok özledim valla.burası alışkanlık yapıyo insanda bağımlı gibi oldum valla.çikolatamla gezmeye gidiyoruz bizde babası gelsin öptük siziiiiiiiiiiiiii
leyloşum kızının resmini musaitsen göreyim canım.

slm kızlar napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz?
benim laptop 2 gündür eşimdeydi hepinizi çok özledim valla.burası alışkanlık yapıyo insanda bağımlı gibi oldum valla.çikolatamla gezmeye gidiyoruz bizde babası gelsin öptük siziiiiiiiiiiiiii
leyloşum kızının resmini musaitsen göreyim canım.

Canim oh ne guze geziyonuz valla biz cikamiyoruz hic leptop bos degil suanda hic basina gecimiyom ki bi turlu bebislerin gelisimlerinin oldugu topige koyacam bende ins gorurusun o zaman ok senin cikolatanin resmine baktim orda dogdugunda ne sirinmis masallah normalde yeni dogdugunda bebisler pek cikrin oluyo yani benimki oyleydi masallh cok tatli seninki yerim onu

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

kızlar bi sitede bunu buldum okuyalım bebişlerimize duaların faydası olur mutlaka

Canim oh ne guze geziyonuz valla biz cikamiyoruz hic leptop bos degil suanda hic basina gecimiyom ki bi turlu bebislerin gelisimlerinin oldugu topige koyacam bende ins gorurusun o zaman ok senin cikolatanin resmine baktim orda dogdugunda ne sirinmis masallah normalde yeni dogdugunda bebisler pek cikrin oluyo yani benimki oyleydi masallh cok tatli seninki yerim onu

yok be canım 40 yılın başında bir çıkıyoruz işte bunalıyorum çok ben hiç evde oturan bir tip değildim çünkü.geçenlerde giydirdim çikolatamı çıktık perşembe günü ne güzel uyudu kuzum.bu arada tşk ederiz teyzesi oğluşum için yazdıkların.çok tatlıııııııııı çokkkkkkkkkkkkkkkk.bekliyoruz resimlerinizi efendim:dance:

napıyosunuz kızlarrr kimse yok mu yawww

bebişimle ilk kez yalnız kaldık offf ya hakkaten wc ye bile gidemiyo insan ne zormuş yaa delikafadulden

hala eski haline dönmese de dün gece biraz daha iyi uyudu.. biberon savaşımız ise devam ediyo :bbo: ne biçim bebek anlamadım yaw ne emzik koyar ağzına ne biberon :oklava:

Kizlar ya Kizim bugu kakasini yapmayali 5 gun oldu doktorumuzu ardik fitil dedi aldik vermemistim bugun bezindede kaka bulasmisti hani ikinmis zorlamis oluyo demistiniz ya bende bi tane fitil verdim cok agladi yaa kakasinida yapmadi zaten agladigi kar kaldi ay ne salagimya uff durup duruken huzurunu bozdum cocugun

Kizlar ya Kizim bugu kakasini yapmayali 5 gun oldu doktorumuzu ardik fitil dedi aldik vermemistim bugun bezindede kaka bulasmisti hani ikinmis zorlamis oluyo demistiniz ya bende bi tane fitil verdim cok agladi yaa kakasinida yapmadi zaten agladigi kar kaldi ay ne salagimya uff durup duruken huzurunu bozdum cocugun

bu cocukların poposu hiç bişeyden cekmedi sizden cektiği kadar:mymeka: ellemeyin artık len sunların mok keyfini.bırak biraz ıkınmayıda öörensin.hersey ööle kolay deil bu dünyada.doktorlar 10 güne kadar kabız demiyor cocuğa.tabi her doktor ayrı bişi söölo o ayrıda:uhm: canımın içi hacerimin bişisi yok emi sen korkma:teselli: ellemede sunun popişini:mymeka:

Back
X