Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihihihii demek hea çok mu hoşuna gitti leyyn ne gülüoon öylee :mymeka:
oğlum üniv.işletme kazandım sonrada evlendim hemen çocuk ilk sene hamileydim girmedim sınavlara ben zaten işletme istemedim ikinci sene kızım doğdu onun problemlerini çözmek soru çözmekten mantıklı geldi 3.sene eşim çok ısrar etti o yüzden sildiremedim kaydımı...sonra gittim bigün sildircem kaydımı ordaki kadın kızdı sen delümüsün die sildiriorsun kaydını die...neyse en sonunda sildirdim kaydımııı rahatladım ... yaw ben işletme istemioom ben başka şeyler istioom :çok üzgünüm:
gazinin sanat tarihini istiodum... ama şimdi rallici olmak isteyoom kaydirigubbakcemile3
kikirdeme walla rallici olmak istiom gamyoncuiremsu
he yavrum o zaman küccüktüm üniv.olmazsa sanki olmaz gibi geliodu ana şimdi bakıomm boşuna germişim kendimii...gerçekten sanat tarihini çok isterdim çok seviyorum ama işletme iktisat öğretmenlik falan bana göre değill...rallide benim manyaq tarafımdan gelioo çılgınlığımla alaklı yanee yerimsenibenişletme,,,,,sanat tarihi........rallici???????? olm bu ne be bırı ırını tutsa bı yakınlığı,bı bağlantısı,bı ortak noktası olsa ya...bu ne be..kaydirigubbakcemile3
yok olm yay burcuyum..ikizlerlerde pek anlaşamam...sen nesüünnsen ıkızler bursu musun len?:CüvCüv:
yok olm yay burcuyum..ikizlerlerde pek anlaşamam...sen nesüünn
celen bizii öldürcek yarın ne kadar kıllattınız len dieee
ben çıksam ii olur![]()
he len tirtir TİRTİYOM(bilerek yazdım düzeltmeyin ) :mymeka:
delü karu -tatlicadiarzu- kalcen zamen bi hbr ver merak ettüm olmhadi de gett ozamannnn lenn eyü gcelerr::mymeka:
bende gıdıom.yarın anneme gıdıcem.kalrım yıne belkım değişiklik oluo :dance:
ööptümm yavruşş hadı gorusuruksositososito
yavrum bu ne böyle sabah sabah kıyamam yaa :çok üzgünüm:Gunaydiin daha kimse gelmemis sabah sabah benim moralimi bozuldu hoduk gece hacer zirt pirt uyandi zaten uykumu alamadim sabah kalktim basim nasil agriyo kafam kazan gibi olmus beyfendi kendi kahvaltisini kendi hazirladi kizda uyanmisti onuda goturdum mutfaga koydum delilendi akilli duruyodu oysaki beyfendiye zor geldi ben aksama kadar o cocukla her isi yapmaya calisiyom yan gelip yatmasini bikirsin ancak hic biseyden haberin yok aksam yedigin yemekleri ben nasil yapiyom sende bi cayi demle olmezsinya tobee tobe sinir oldum sabah sabah getirdi cocugu geri yanima koydu sonrada defolup gitti hic yanima gelipte bi ilac al yada ne biliyim gel sende kahvaltini yap demedi ben gidiyom bile demeden cekti gitti gerizekali ya allahim ben gunah isledimde bana boyle birini laik gordun ya bunlari hakediyomuyum ben o kadar kotu birimiyim ben kendi hasta olunca basinda dort donuyom yapmadigim sey kalmiyo kendi bana bagirmayi laik goruyo