2008 Ekim Anneleri

selam millet napıonuz bakalım
biz biraz dolaştık geldik babası pek çıkmak istemiodu ağlıycak kerem die ama dışarda hiç ağlamadı bakındı etrafına şaşırdı babamız da büyümüş benim oğlum dio dışarda gezdikten sonra alışveriş merkezine girdik biraz da orda dolandık uyudu arabada eve geldik yatırdık 5dk sonra uyandı emzirdim elma suyumuzu içtik uyyoz şimdi iyi geldi çocuğua açık hava kaydirigubbakcemile artık çıkarız babamızın da hoşusuna gittikaydirigubbakcemile5

Selam kızlar ben bayağı koptum yaa. Dün gezmedeydik bugün de bebişime araba aldık çok sevindim yaa ona bişeyler almak çok hoşuma gidiyor onlar herseyin en iyisine layıklar. şimdi koltuğunda uyuyorr. Kocayla da kavga ettim beni bıktırıyor bazen kırmak konusunda elinden geleni yapıyor tartışma anında laflarını hiç esirgemiyorr. Oturdum bi güzel ağladım çok zoruma gidiyor yaa . Valla hiç istemezdim ama bir tane de sigara içtim moralim çok bozukkkk

He valla bende deli oluyom evi havalandiramiyom diye bide abisi geliyo anam bi sigara iciyo tamam cocugun yaninda icmiyo ama ev kokuyo herif kiziyo icme evin icinde wc de ic cocuk var diyo aldiris etmiyo yav bi paketi bitiriyo oda igrenc kokuyo deli oluyom yaa
valla anacım benm herif balkonda içio ama ordan bile gelio odaya.asla izin verme leylacım asla.onların pamuk gibi ciğerleri var.bırak kırılırsa kırılsın sööle.restini cek:enbuyukkk:

efekan nasılsın canım kimsecikler yok birasdan dökülür millet kaydirigubbakcemile3

dökldümyerimseniben
menekşem oğluş iileşmiş gözün aydın hadi:Saruboceq: anacım bizimkinin göğüsleinde süt birikmesi olmus.önceden her emzirmeden sonra ovuydum göğüslerini.bişe yok die bıraktım.şimdi yine toplamış.yeni gördüm.çok acırmılş o bezeler.allah korusun btün melekleri:Saruboceq:

Selam kızlar ben bayağı koptum yaa. Dün gezmedeydik bugün de bebişime araba aldık çok sevindim yaa ona bişeyler almak çok hoşuma gidiyor onlar herseyin en iyisine layıklar. şimdi koltuğunda uyuyorr. Kocayla da kavga ettim beni bıktırıyor bazen kırmak konusunda elinden geleni yapıyor tartışma anında laflarını hiç esirgemiyorr. Oturdum bi güzel ağladım çok zoruma gidiyor yaa . Valla hiç istemezdim ama bir tane de sigara içtim moralim çok bozukkkk

afiyet olsun bacım:delphin: ya prensesim sorucam sorucam unutuyorum nasıl oldu yaraların:teselli:

gezdiniz mi celen naptınız

hee gezdik..finoyu çişe cıkarmıssın gibi oluom bööle hafta sonları cıkınca:çok üzgünüm: izmirde olsam bu öküze muhtac kalmazdım ben yaa:mymeka: istanbul...koca şehir...:çok üzgünüm:
buarada kartala gittik real varmıs orda..bakındık geldik.azıcıkta alısveriş.roxy aldım bacılar hadi hayırlısı:lepi:

hele şükür geçmişi okudum geldim :delphin:

nasılsınız kızlarrr bebişler napıyoo

ben de gezmek istiyordum bugün ama ev işleri ve eylül ile uğraşırken yorulmuşum bir de başım ağrıyo çok fena.. aslında çıksam iyi olacak ama şimdi de hiç canım istemiyoo.. yakında açık alan fobisi gelişecek bende yaw ne zamandır evdeyim kaydirigubbakcemile3

hee gezdik..finoyu çişe cıkarmıssın gibi oluom bööle hafta sonları cıkınca:çok üzgünüm: izmirde olsam bu öküze muhtac kalmazdım ben yaa:mymeka: istanbul...koca şehir...:çok üzgünüm:
buarada kartala gittik real varmıs orda..bakındık geldik.azıcıkta alısveriş.roxy aldım bacılar hadi hayırlısı:lepi:
realin yanındda outlet mağazalar vardı orları gezeydin olm

hele şükür geçmişi okudum geldim :delphin:

nasılsınız kızlarrr bebişler napıyoo

ben de gezmek istiyordum bugün ama ev işleri ve eylül ile uğraşırken yorulmuşum bir de başım ağrıyo çok fena.. aslında çıksam iyi olacak ama şimdi de hiç canım istemiyoo.. yakında açık alan fobisi gelişecek bende yaw ne zamandır evdeyim kaydirigubbakcemile3

yavruss sen ankaradaydın değül müü?? len gelmeyi düşünüorum tatilede ama bakalım ablamların tayinleri oraya çıktı etimesgut ta oturceklermiş...havalar ii giderse büyük ihtimal bi ankara yapcem kaydirigubbakcemile4

çıldercem haa benimki kızımla parka gitti ordan annesine uğrayacaktı....tel.i kapalı adamın gelince :oklava: haketti...kızımın yemek saati geçtii ooof offf Çok üzgünüm çoook

çıldercem haa benimki kızımla parka gitti ordan annesine uğrayacaktı....tel.i kapalı adamın gelince :oklava: haketti...kızımın yemek saati geçtii ooof offf Çok üzgünüm çoook

kız ne parkıı?? oyun çağında değil ki bizimkilerr?? hem ben var ya çookkk zorda olmadıkça bu yaştaki kızımı kocişe emanet edememm yaa, korkarımm:1ninca:

ne güzel herkes gezmiş...stresini atmış...
bende benimkine dedim çıkalım die...
bilin bakalım naaptı...:1shok::1shok:telefon rehberinde ne kadar arkadaşı varsa aradı sonunda müsait olan birini buldu..:bbo::bbo:
wwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çıktı....
bende sinirden kafayı yiyom ewde..:1shok::1shok::1shok:

bilin bakalım naaptı...:1shok::1shok:telefon rehberinde ne kadar arkadaşı varsa aradı sonunda müsait olan birini buldu..:bbo::bbo:
çıktı....
bende sinirden kafayı yiyom ewde..:1shok::1shok::1shok:

neeeeee?????
benimki böyle yapacakkkkk daaa:oklava::oklava:

realin yanındda outlet mağazalar vardı orları gezeydin olm
outlet mi?hani nerde:sm_confused: adam oralara dalarım die önüme önüme gecio.güremedim salak zaten vileda sopasını unutmus markette:mymeka:
kız ne parkıı?? oyun çağında değil ki bizimkilerr?? hem ben var ya çookkk zorda olmadıkça bu yaştaki kızımı kocişe emanet edememm yaa, korkarımm:1ninca:
yok meranın kızı 5 yasında.nisan.oğluşla evde kalmıs onlar.sanırım:uhm:

bilin bakalım naaptı...:1shok::1shok:telefon rehberinde ne kadar arkadaşı varsa aradı sonunda müsait olan birini buldu..
çıktı....
bende sinirden kafayı yiyom ewde:

puhahaaaa:roflol: seninkini benm elime vereceeler var yaaa oy oy oooyyysositosositoÇok üzgünüm çoook

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, eFFeKaaN, nisa77, ozlemehm+, terken+
terkeeeenn kız bana gelsene len bi hafta içi..

ibolyam çok geçmiş olsun bacım Allah yardımcımız olsun çok zor annelik benide bugün annem babam dışarı çıkardı sahilde bir gezinti yaptık ne varsa insanın kendi ailesinde var eve hiç dönmek istemiyorum ama bu akşam eşim alacak beni
celen senin kız daha uslu ben bu oğlanla dışarı tek çıkamıyom bacım sen gel

Back
X