Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
terkennn bebi nasıl oldu, hala mızmız mı??
celen sen hangi semttesin, ben kartaldayım.
sorma canım huysuzluğunu geçtim gazı olduğu için emmiyor benii çok hızlı emip boğazına kaçırıyor hava yutuyor sonrada doymadan bırakıyor bende sütümü sağıp biberonla vermeye karar verdim napiyim açmıkalsın zaten minik seninki nasıl oldu düzelme varmı seninkide gazlı olunca emme problemi yaşıyormuterkennn bebi nasıl oldu, hala mızmız mı??
celen sen hangi semttesin, ben kartaldayım.
ibolyam çok geçmiş olsun bacım Allah yardımcımız olsun çok zor annelik benide bugün annem babam dışarı çıkardı sahilde bir gezinti yaptık ne varsa insanın kendi ailesinde var eve hiç dönmek istemiyorum ama bu akşam eşim alacak beni
celen senin kız daha uslu ben bu oğlanla dışarı tek çıkamıyom bacım sen gel
sorma canım huysuzluğunu geçtim gazı olduğu için emmiyor benii çok hızlı emip boğazına kaçırıyor hava yutuyor sonrada doymadan bırakıyor bende sütümü sağıp biberonla vermeye karar verdim napiyim açmıkalsın zaten minik seninki nasıl oldu düzelme varmı seninkide gazlı olunca emme problemi yaşıyormu
yok terkenin bebişi mızmız deel terken mızmız:mymeka: ben onu bi mızlatacam görcek:jeyyar:
anacım ben sarıgazideyim.sende gel len yaşaaasııınnhihoyyyt:sm_cool: terkende yakındı sanırım bana atakent miydi len senn ev terken bacusu:mymeka:
hee gezdik..finoyu çişe cıkarmıssın gibi oluom bööle hafta sonları cıkınca:çok üzgünüm: izmirde olsam bu öküze muhtac kalmazdım ben yaa:mymeka: istanbul...koca şehir...:çok üzgünüm:
buarada kartala gittik real varmıs orda..bakındık geldik.azıcıkta alısveriş.roxy aldım bacılar hadi hayırlısı:lepi:
yavruss sen ankaradaydın değül müü?? len gelmeyi düşünüorum tatilede ama bakalım ablamların tayinleri oraya çıktı etimesgut ta oturceklermiş...havalar ii giderse büyük ihtimal bi ankara yapcem![]()
alemsin kız celen öğrencen merak etme ist.kolaydır aslında cesaretli ol...sadece bebişle çıkmak zor tek olsan çıkar çıkar öğrenirdin her yeri pazar günleri tek çık gez öğren babası baksın cemreye
evet ankaradayım canım ablanda ne kadar kalacaksın bize de buyur gel
inşallah ablan sever burayı ben 10 yıldır burdayım daha da bu sene sevmeye başladım bu soğuk şehri...![]()
bende ankarada 1ay kaldım eğitim içn gelmiştim oraya bende sevmedim yazın bile sabah ve geceleri buz gibi günüz feci sıcak kurak bi havası var....ve trafiğini yollarını sevmemiştim tabela olayı pek yok çok deli araba kullanıolar falan...esatta kalmıştık biz eğitim süresince tunalı hilmiye çıkıoduk eğitimin son günü de doğurdum geldim:roflol:
ya bişey sorcam bugün oğlanın bezinde çişinin olduğu kısımda pembemsi bişey vardı idrarına bişey karışmış gibi 2bezinde de görünce dr u aradık olabilir bazen bebeklerde yarın bi idrar testi yaptırın getirin isterseniz dedi bizim doktor çok rahat da herşeye geçerrrr geçerrrr dio kıllandım ben enfeksiyon falan mı acaba bilginiz var mı
ben artık sefiyom angarayı kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım ya tahlilde belli olur enfeksiyon var mı yok mu inşallah yoktur
genel durumu nasıl huysuzluğu var mı
şuan için normal her zamanki gibi birazdan ağlama saatimiz başlar netten baktım idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olurmuş ama doktorumuz isterseniz yaptırırn test deyince şaşırdım netten baktığım kadarıyla önemli bi konu :uhm::uhm:
hakkatten ilginç yaniii
bezinde pembe renk var diyon dr da tahlili istersen yaptır diyooo :mymeka:
bence ihmal etme sen yaptır
normal çıkarsa ne ala inşallah normaldir de ya enfeksiyon varsa???