2008 Ekim Anneleri

he len bizde kocacımla kilo aldık sğlsun o konudada beni yalnız bırakmadıı :CüvCüv: kızııma hamileyken eşimde 10 kilo aldı oğlumdada 5 kilo aldıı...veririm dio ama veremior..atletik yapusu var ona güvenioda kilodan o atletik yapıı belli olmuykii bende ona diorum yaw senin bu kiloların ne zaman gitck deyii. o baa demez sağolsun zamanla verirsin 2 yıl kilo kelimesi duymak istemiyorum diyor...ii tmm yüzüne vurmam dioom bendee kaydirigubbakcemile3

benimkinin de boyu var diye kilosu cok belli olmuyo ama yine de uc haneli rakama yaklasiyo.. onun icin morali cok bozuluyo arada.. ben de cok bisi demiyorum yazik uzulmesin.. aman o kadar gobekli de olmasinlar canim bu yasta.. yaslaninca zati atletiklik falan kalmiyo..

Ben burda oldugum halde alinti yapacam diye iki sayfa geriden geldim celen ne yapsin ne cenesek karilarsiniz len anaa bitti sonunda yetistim size

İBOLYAAAAAA denedim anacım meğer ben parmak tanıtmışım bu laptopa herhal parmak soruyo şerrefsiz parmaktan sonra otomatik açıyor bilgisayar parmağımı taniyir neysem sorunu çözdüm sanırı m yinede sağolŞeniz

Bu arada neden sebep kilo veremiyonuz ki kıslar ben valla söylemesi ayıptır hamile kalmadan önceki kilomun altına bilem indim ama buna rağmen göbek varya sezeryanla doğurunca böyle oluyo ya beli düşük pantolonlarda iyice fırlıyoooooo onada hareket mekik felan lazım yapamıyorum valla emiyo diye kilo verdiğimi söylüyorlar benide bir korkudur almaya başladı emmeyi bırakırsa kilo alırmıyım diye böyle övünüp duruyom kendimle ama kıskanmayım :nazar:deyin bakem bide inşallah emzirme bitince kilo almazsın korkma deyin bakem aaaaaaaa ne kızıyonuz leynnnnnnn gelmesenize üstüme:mymeka:kıskanmayın leynnnn :nazar:etmeyin ne olur çalışın sizinde olur:roflol::mymeka:lülülülülülüşutarafagittia.s.

ÖZLEMMMMMMMMM :nazar:anacım ne tatlı olmuş buuuuuuuu

olm aşığız dedikte tmmda hiç mi kızmıcez len... :mymeka:

ne bilim yaf allah allahhhhhhhh kaydirigubbakcemile3

bizim adam 1kilo almış mıçımı kaldıramıom spora başlamam lazım dio halbuki kilosu yok bana gıcıklık yaptığını düşünüyorum.sen verme kilo ben senin yerine de veririm dedim sen kilo falan veremessin böyle devammmmmm artık yerleşti kilolar iyice dedi ayyyyyyyyyyyyy nasıl bozuldum anlatamam ona inat zayıflamam lazım ama süt olsun die tıkınmaya da devam ediom oofffffkötükedihüso

ben olsam domatis gibi çiğnerim :roflol:

adrianarda seninki alaman değülmüü seninkindede varmı hödüklük(afedersin) :jeyyar:
hani seninkindede varsa kızlar sevinsinler avrupa standartlarında kocaları var deyii :dance:

:roflol::roflol::roflol: he valla sevinek doru sölüyon

adrianarda seninki alaman değülmüü seninkindede varmı hödüklük(afedersin) :jeyyar:
hani seninkindede varsa kızlar sevinsinler avrupa standartlarında kocaları var deyii :dance:[/QUOT

hehe.. walla hödük diyemiyciim ama arada ben de kizmiyor degilim.. benimki hayat müsterektir felsefesini benimsemis.. beni pek yormuyo :CüvCüv: ev islerine de yardim ediyo, efendime soyleyim cok guzel yemek pisirdigi icin yemekleri de o yapiyo.. arada cocuga bakiyo ben arkadaslarimla bulusuyorum falan.. e daha ne isteyim.. pek sikayetim yok yani..

bizim hödüklere ders vermeye gelimiki acep :roflol:

ozlemehm[/QUOTE .!.:
len bu çocuğun yüzü niye açık üşümemi :mymeka:

benimkinin de boyu var diye kilosu cok belli olmuyo ama yine de uc haneli rakama yaklasiyo.. onun icin morali cok bozuluyo arada.. ben de cok bisi demiyorum yazik uzulmesin.. aman o kadar gobekli de olmasinlar canim bu yasta.. yaslaninca zati atletiklik falan kalmiyo..

o üç haneli rakamlara bende çok yakınım valla :roflol:

biri celeni cepten çaldırsın yoksa sabah bunları okumakla öğleni edecek :roflol::roflol:

ben yarın yokum siz düşünün :roflol:

İBOLYAAAAAA denedim anacım meğer ben parmak tanıtmışım bu laptopa herhal parmak soruyo şerrefsiz parmaktan sonra otomatik açıyor bilgisayar parmağımı taniyir neysem sorunu çözdüm sanırı m yinede sağolŞeniz

Bu arada neden sebep kilo veremiyonuz ki kıslar ben valla söylemesi ayıptır hamile kalmadan önceki kilomun altına bilem indim ama buna rağmen göbek varya sezeryanla doğurunca böyle oluyo ya beli düşük pantolonlarda iyice fırlıyoooooo onada hareket mekik felan lazım yapamıyorum valla emiyo diye kilo verdiğimi söylüyorlar benide bir korkudur almaya başladı emmeyi bırakırsa kilo alırmıyım diye böyle övünüp duruyom kendimle ama kıskanmayım :nazar:deyin bakem bide inşallah emzirme bitince kilo almazsın korkma deyin bakem aaaaaaaa ne kızıyonuz leynnnnnnn gelmesenize üstüme:mymeka:kıskanmayın leynnnn :nazar:etmeyin ne olur çalışın sizinde olur:roflol::mymeka:lülülülülülüşutarafagittia.s.

ÖZLEMMMMMMMMM :nazar:anacım ne tatlı olmuş buuuuuuuu

nazar olma sen tü tü tü tü tühhhhhhh allah cezanı vermesin mülayim :roflol:

ÖZLEMMMMMMMMM :nazar:anacım ne tatlı olmuş buuuuuuuu[/QUOTs

benim veremememin sebebi herşeyi kısmadan yemem bide spor yapmamam yani kısmıorum ekmeğimi de yiyom yemeğimi de tatlımı da ne varsa götürüom bana evde durmak yaramıo anam benim dışarda olmam lazım işe başlayım boğazım da kesilir

sağol olcay teyzesi eminim sizinkiler de böyle tatlıdır :nazar:

Mekik ise yariyomu gercekten ya benimde gobegim az kalmisti simdi geri gobelendim niyeyse valla utaniyom haa 5 aylik hamileyken gobegim simdiki kadardi goren yemin hamile zanneder geri gobek yaptim tek umudum adet olunca iner mi ki

ne bilim yaf allah allahhhhhhhh kaydirigubbakcemile3

ben olsam domatis gibi çiğnerim :roflol:

:roflol::roflol::roflol: he valla sevinek doru sölüyon

delü karuu-tatlicadiarzu- adam alaman ders verse bilenem senin adam alamaz kii lülülülülülü

eççük türkçe biliyomuşya len benimki de eçük hödükçce biliyo, anlaşır onlar anlaşır :roflol:

len bu çocuğun yüzü niye açık üşümemi :mymeka:

üşürmüki ya ne bilim dışarı çıkmaya çıkmaya nasıl giydirilir çocuk bilmiom şalını bağlama dedi babası çıkarken ağlıodu hepten bağırmasın diye babamız çocuk ağlamasın diye diye her şeyi ona göre yaptı şimdi şapkayı da sadece dışarı çıkarken takıoz ona da ağlıo ama mecbur :emir_bebek:

Back
X