türkçede mi biliooo ii ibolya karusu hadii yine eyisin haahazir burdayken verir niye vermesin.. turkce de biliyo biraz.. artik oldugu kadar a.s

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türkçede mi biliooo ii ibolya karusu hadii yine eyisin haahazir burdayken verir niye vermesin.. turkce de biliyo biraz.. artik oldugu kadar a.s
türkçede mi biliooo ii ibolya karusu hadii yine eyisin haaben bu karunun adamı ders almaya gönderdigini düşünemiom walla boynuna eline defter kalem boynunada iple silgi takmazsa bende neyim len kaydirigubbakcemile3
hazir burdayken verir niye vermesin.. turkce de biliyo biraz.. artik oldugu kadar a.s
ibolyaaa biz dogum yaptik kizim.. tabi kilo alcaz.. uc hanelilere yakin olsak da sonra vericez kilolari.. adamlara nooluyo..
kaça kadar kıllatcanız lennnnnn benim uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiii:bbo:kafamçokkarıştı
ayyyyyyy o benim espiirim zaten, sinirlendiimde kendi kendime syleniom, yakında ilkokul çocukları gibin boynuna da silgisini bağlayacam diye :roflol: hemi bizim kızımız baskın çıkmış bak alamana tükçe öğretmiş gel len öpüjem Şeniz
Ilk once benimkine versin arada bide pataklasin soyle kiz ibolya domates gibi nasil cigniyon anlat bende yapicam
he len senin espirini yine sende kullandım sakıncası yoktur herhalde yerimseniben milliyetçilik duyguları kapardı karıının adama türkçede öğretmiş hele helee gel buraya len benimkide kabardı bende öpijemmm Şeniz
valla benimkine bişi olmuyo benimki hala 60 kilo civarı olan bana oluyo :roflol:
ayyyyyyy o benim espiirim zaten, sinirlendiimde kendi kendime syleniom, yakında ilkokul çocukları gibin boynuna da silgisini bağlayacam diye :roflol: hemi bizim kızımız baskın çıkmış bak alamana tükçe öğretmiş gel len öpüjem Şeniz
şincik şöyle oluyor anacım, önce üç haneli rakamlara yakınlaşıyon, sonra amerikan güreşi yapar gibin adamın tepesine bi hopluyon, adamdan vıyk diye bi ses geliyo, işte o zaman domatis gibi çiğnemiş oluyon :roflol:
kaça kadar kıllatcanız lennnnnn benim uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiii:bbo:kafamçokkarıştı
bizde anladık olcayım bizde artık o şeye yorumlandığı için bunu :icecream: kullanamıyoruzammada çabuk uykunuz geliyo ya bebişleri uyuttunuz mu ki ben benimkini yıkadım 7.5 gb emzirdim ara ara mızırdandı ama hala uyuyor bişey değil gece beni dikecek gene ayağa zorla uyandırayımda yedireyim barimmmmmmm he ayrıca anladım çok kıllattınız şimdi siz CELEN' den korkuyonuz ben korkmuyom hem kim dedi ona ortadan kaybol diye gelseydi geldide almadık mı sankim acaba uçuşta mı kendileruuuuuuusengözlerimebaksanabCELENNNNNNNN kıs ne yapıyon sen yoksam :icecream:sen anlamışındır:roflol:dur yav noluyo:tomato:yalanmı he yalan mılülülülülülü