2008 Ekim Anneleri

ana sevgili dahilye doktoruu haa kaydirigubbakcemile5 anacım endokrin doktoru arıyorum ben şöyle kafama uyan bulamadım yaa var mı antalyada tavsiye edebileceği hadi ilk başını ağrıtan ben olayıııım kaydirigubbakcemile3

antalyada tanıdığı var mı bilmem gelince sorarım
ahhh bi gelseeeeeeeeeeeeeee

hüfffffff iyi ki varsınız yaaaa başta meran olmak üzere herkese teşekkür ediyorumm
sabah olsun kociş arasın sonra gelirim inşallah
eylül mıkırdanıyo.. sabaha görüşürüz merancım hadi iyi gecelerrr :a015:

antalyada tanıdığı var mı bilmem gelince sorarım
ahhh bi gelseeeeeeeeeeeeeee

gelir leyn siz ne kadarlık evlisiniz loo :uhm: devam etsin inş. uzun yıllar nazarlardan uzak :nazar: bende çok özlüyorum koçişkomu göreve gidince...6.yılımıza girdik ilk günden daha çok seviom...tanıdıkça daha bazı olaylar karşısındaki tepkilerini gördükçe daha çok seviyorum... :asigim: en çokta çocuklarını sevmesine aşığım ben eşimin :asigim: :nazar:

hüfffffff iyi ki varsınız yaaaa başta meran olmak üzere herkese teşekkür ediyorumm
sabah olsun kociş arasın sonra gelirim inşallah
eylül mıkırdanıyo.. sabaha görüşürüz merancım hadi iyi gecelerrr :a015:

yavrus ben sana teşekkür ederim ne güzel muhabbet ettik Şeniz hadi öptüm senide kuzuyuda ii gecelerr kaydirigubbakcemile4

günaydın hatunlarrr. kocayla güzel bir kahvaltı yapalım dedik benim zilli vaa vaaa. artıkın o yaptı artıkları da bana kaldı . mutfağı öylebıraktım bi yandan ayşe cerenimi sallıyom bi yanda n geçmişi okuyayım d,iyom ama oooo uçmuşsunuz yineee . kimsecikler gelmemiş henüz tabi o saatlere kadar fingirderseniz sonuç böyle olurr

ggüünnaayyydıınn kızlaaaar...hihoyyytyaw geçmişi okumaktan gelemedim bi türlü ama kimsecikler yok yinemirmirmirmir....dün hapşırıo die bebişimi doktora götürdüm yok bişei alerjik dedi:sm_confused::sm_confused:...
şimdi benim bebişimin neye alerjisi war:uhm::uhm:
alerji mevsimi deilki anlamadım gitti:sm_confused::sm_confused:
neyyyse

günaydınlar, akşam kıllatmışınız gene gelemedim ben oğlan huy edindi 12den aşağı uyumuo artık diş çıkarcaz galiba sürekli kemirgen vaziyette...
bugün doktora götürcem 16.30a randevu aldım şu çiş meselesi tekrarlamadı ama tahlilini yaptıram, bide aynı hastaneden göze randevu almak istiom göz bölümü meşgul sinir oldum ya

günaydın len kıllı karılar ben çok açım yaaacokacimcoook cemre cadısı durmii kendime kahvaltı hazırliim yiyim:mymeka: bu cocuk beni harbiden deli edüücüüükafamçokkarıştı gece sesi gelio beşiğinden emicek acıkmış.allahım bakıyorum cocuk yok.teee en aşağıya inmiş halbısem yan yatış yastığıda var.üstnde battaniye yorgan.o en diptekaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:

,
günaydınlar, akşam kıllatmışınız gene gelemedim ben oğlan huy edindi 12den aşağı uyumuo artık diş çıkarcaz galiba sürekli kemirgen vaziyette...
bugün doktora götürcem 16.30a randevu aldım şu çiş meselesi tekrarlamadı ama tahlilini yaptıram, bide aynı hastaneden göze randevu almak istiom göz bölümü meşgul sinir oldum ya

keremi mi götrcn göze?nie:sm_confused:

Bana kalsa hiç kestirmemde dermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile3babası bırakmayacak habire uzatmaları oynuyorum zaten şidide tatile gidelim gelelim dönüşte yine izin alır 1 hafta 10 gün çıkartırız aradan dedim bakalım hayırlısı

DBEST valla bizimkinin niyetide oydu ama analık kıs insan kıyamıyo oğlun olsaydı eminim sende ben ve İBOLYA gibi bin dereden bin su getirir erteler dururdun

yok annem ben bir hafta on gün içinde sünnet ettirmeyi düşünüyodum ama vazcaydım ya, arkadaş ikna etti, doğru söylüyo kadın, mesela 6-7 yaşlarında sünnet ediyolar da etek giydiriyolar ya, oraya hiçbişiy değdirilmiyo, sürekli açıkta duruyo, e bizim bebeler bez kullanıyo daha, şimdik bi z sünnetettirirsek kapalı yerde nasıl iyileşcek, hemi çişini yaptıkça yara yerine değcek, daha çok ağlıcak, hatta kaapalı dura dura beklim iltihap bile olcek allah korusun, ama büyük olsa sürekli açıkta durur iki günde kabuk bağlayıverir yara yeri, ya onu da geçtim hadi yaz günü olsa azcık havalandırim kıçını dersin ama kış gününde nasıl açacan, zaten kat kat giydirip örtüyoruz, aman ya vazgeçtim ben, kaçmıyo ya sünnet, nasıl olsa pipilerinde her zaman druyo o fazlalık, çok uzağa gidemezler yani :roflol:

yok canım gayet iyi anlıyorum empati yapabiliyorum çok şükür :delphin:

canım sonuçta illa sünnet ettireceksen en iyi zaman yeni doğduğunda bence.. yani tıbben böyle.. yok ben sünnet ettirmicem de diyebilirsin tabi ki ama sünnet olacaksa en acısız olduğu zaman yenidoğan dönemi.. o dönemde nöronlar ve beyin arası sinapslar tam gelişmemiş oluyo ve ağrı duyusu tam değil yani...

valla arkadaş dediki onlar bebekmiymiş de biliyolarmış ne kadar acı çektiklerini dedi, kızım aşı vuruluyolar sinek ısırığı gibin oluyo da ne kadar ağlıyolar, valla bikaç gün önce eşşek kaar iğneyle kan aldılar benden, ulen dedim bu acıya bu kadar ağlanmaz, demekki çok acıyo ki ağlıyolar, ya ben acayip ikna oldum bu konuda, bez tutuluyo olması da beni ikna eden en önemli nedenlerden birisi, pipisi hava almıcak yazık, daha çok acı çekcek, hemi onu ameliyat ortamında bayıltıp yapıyolar zaten, sonrasında da ağrı kesiciler veriyolar, büyüyünce daha kolay olacağını düşünüyorum artık

Sunnet ettirmeyi dusunen karilar dugun etmiceniz mi laa

annem allah izin verirse ben 7 yaşlarında falan yaptırcam düğününü, çünküm o zamana herşeyi hatırlar bilir, şimdik yaptırsam nolur yaptırmasam nolur, yavrum ileride arkadaşlarıyla bu konuyu konuştuğunda ben sünnetimi hatırlamıyom deyip üzülsün mü, benim sünnetim şöle güzeldi böle güzeldi desin istiyom, onun içün iççük büyüsün sıpam kaydirigubbakcemile5

çok bilmiş karuu senii :mymeka: gel len yine öpijem senii Şeniz ben sünnete çok soğuk bakıom kendisi isterse yaptırsın deyomda bu ibolya karusu kızdı baaa :çok üzgünüm: ya ne hakkımız var deyi kızıom...düğün müğünde yapmayı düşünmüyorum....sünnet düğünlere bana inanılmaz gereksiz geliyor :delphin:

ahan bu sana meran karısı :mymeka: olm ne demek kendisi sünnet ettirsin, eşşek kadar adam oluncamı sünnet olcak, he ondan sonra da arkadaşları alay etsin dimi, kızım sünnet olcek dedim o kadar döferim :mymeka: hemi niye gereksiz oluyomuş bakim sünnet düğünü, moderen kesildiniz başıma, çalgılı tümbekli ohh ne güzel, oğluşum ilerde benim böle düğünüm olmuştu şöyle güzeldi diye anlatcek, bence gayet hoş yani, niye mahrum ediyonuz len o güzel şeyden bebeleri, ahan bi daha bu size :mymeka:

evet ya malesef bebekler dusmelere magruz kaliyolar bende kardesimi kucagindan dusurmustum ayy o ani harlayinca bile tuhaf oluyurum ayakta kucagimda gezdiriyodum daha cok kucuktu kucagimdan kafasi ustune beton yere firladi ama nasil bi ses cikti gum diye var ya taa odadan annem sesine kostu cok kortum bisey olacak diye babam bana bagirdi cik git yuru gozum gormesin seni diye bende dah 11 12 yaslarindayim ama cok kortum babam sinirle evden de kovdu kapinin onune oturup ne kadar cok agladim varya vicdan azabi cektim allahtan bisey olmadi

ah yavrummm kıyamam, ya oluyo çocuklukta böyle şeyler, senin baba da benimkine benziyo vallaha, sinirlendimi bişeyi gözü görmez benimkinin, en ufak kardeşim benden 5 yaş küçük, çocukken böle bahçede oynuyoz, kümes vardrı bahçede, tavuklar vardı bi tane de horoz vardı, arada dışarı çıkarıyodu annemler, gezinsinler ayakları açılsın diye, horoz gel sen bizim oğlanın ayağını didikle kaydirigubbakcemile3 bizimki nasıl bağıra bağıra koşuyo, babama horoz didikledi baba diyo, böle hönküre hönküre ağlıyo çocuk, babam bi sinirlendi, horozu bi yakaladı, böle boynundan bi sıkıyo, biz çığlık çığlık baba horozu öldürcen diye, seninkinin gözleri böle kaydı gitti kayboldu nerdeyse, ben bğaırıyom babaaaaaa yapmaaa diye, sonra babam bi depük kondurdu horoza seninki bi kaçış kaçıyo ama korkudan 3 gün kümesinden çıkmadı :roflol: çok üzülmüştüm ya o horoza, babama da çok kızmıştım, horoz tabiatını yapıyo dimi ne öle ediyon, gerçi bizim oğlanın da başı beladan kurtulmazdı, bi keresinde de kurban bayramına diye koyun alındıydı, böle boynuzlu bişidi, bizim oğlan onları sevim diye girmiş yanlarına, anam sen bi kıstır bizim oğlanı köşeye, nası bağırıyo :roflol: bende babaaaaaaaaaaaaaa koyunlar kardeşimi kıstırdı süsüyolar babaaaa kurtaaaaarrr diye bağırıyom, koşmaca geldi annemler kurtardılar bizim sıpayı, ay aklıma geldi bak çok komikti yaa :roflol:

günaydın len kıllı karılar ben çok açım yaaacokacimcoook cemre cadısı durmii kendime kahvaltı hazırliim yiyim:mymeka: bu cocuk beni harbiden deli edüücüüükafamçokkarıştı gece sesi gelio beşiğinden emicek acıkmış.allahım bakıyorum cocuk yok.teee en aşağıya inmiş halbısem yan yatış yastığıda var.üstnde battaniye yorgan.o en diptekaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:

vay cadı vay bizimki daha yeni dönmelere başladı senin kız hakket cadaloz olcak celen yandın valla

keremi mi götrcn göze?nie:sm_confused:

ya gözü çapaklanıo ya bi görsün göz doktoru dedim emme bu götürceğimiz yer 2şubata randevu verebilirim dedi bide göz hastanesini arayım bakalım
şimdi çişinde pembelik için tahlil yaptırcam bidaha olmadı ama yine de yaptıram iiçim rahat etsin ordaki doktora da hemen tahlilini göstercektik ama gıcık babbamız aradı şimdi işi varmış yarın sabaha ertele randevuyu dio allahım ya sekreterim sanki ben sabah zor düşürdüm neyse ben bi telefon işine girişem oğlan da ağlıo öpüldünüz

Kiz ibolya sabah sabah gulme kirizine soktun haa senin baban daha sinirliymis ama su sunnet dugunu isinde sana katiliyorum canim cocuk hatirlasin tabi bu erkekligin bi simgesi ailensi icin bi sereftir oglunu sunnet ettirmek cocuk oynayacak sunnet elbisesi elinde asasi felen kral gibi bi resim cekilecek dimi

ayy pes ettim 1560 a kadar okuyabildim bu ne len hiç çıkmıyomusunuz siz burdan aaa celennnn çok geçmiş olsun bacım ya bende ööle nasılsa dönmez die bırakıp işimi gücümü yapıyorummm korktum şimdi bunlar ne zaman büyüdüü bea:1shok:
kızlar biz dün ilk defa oğlumla gezmeye gittik hiç ağlamadı biliyomusunuz kuzumm benim uslu uslu arabasında durdu etrafına bakındı ay inşallah düzeliyodur oyun halısı baktım oğluma çok güzel 10 aylığa kadar oynayabiliyomuş içinde,
sünnet olayını bende istiyorum şöyle nisan mayıs gibi yaptıracam hem idrar yolu enfeksiyonlarını önlüyomuş hemde daha bişey anlamadan olsun bitsin büyüyüncede anlı şanlı düğününü yaptırırım kuzucuğumun olayın sadece tadını çıkarsın dimi ama
iboşş kaka tahlili nerden çıktı o yeşil tanecikler bizde de oluyo sarı olduğundada sarı tanecikler oluyo bide bugün ilk defa böyle lif lif şeyler gördüm bu ayki kontrolümüzde mutlaka kaka tahlili isteyecem değilse bu oğlanaın kakası beni öldürecekk

doktor randevularımızı ayarladım yarına bakalım 11.30 çocuk 16.30 göz biraz alakasız oldu ama dolu hep napıyım inş babamız prob.çıkarmaz doktora hep babamız götürüo sağolsun...
kendim için de randevu alıyım dedim geçen 4gün hafif kanamam oldu ilişki sonrası olursa gel demişti dr kadın hastalıkları için özel hastane var orayı aradım bi dr 9mayısa kadar doluymuş yuh dedim ahmet beye verdi haftaya salı bakalım ne diycek

chicconun damla uçlu kauçuk emziğini aldım bu sefer tuttu kızlar daha önce hep silikon ve damaklı vermeye çalışıyodum almıyodu şimdi nerdeyse hep ağzında:ecrin_bebek:

fotoraf0255yi7.th.jpg

çıngırak aldım kıslar deli gibi oynuyor çok sevdi ama kafasına gözüne vuruyor birde ağzına sokuyo

Back
X