Bana kalsa hiç kestirmemde dermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile3babası bırakmayacak habire uzatmaları oynuyorum zaten şidide tatile gidelim gelelim dönüşte yine izin alır 1 hafta 10 gün çıkartırız aradan dedim bakalım hayırlısı
DBEST valla bizimkinin niyetide oydu ama analık kıs insan kıyamıyo oğlun olsaydı eminim sende ben ve İBOLYA gibi bin dereden bin su getirir erteler dururdun
yok annem ben bir hafta on gün içinde sünnet ettirmeyi düşünüyodum ama vazcaydım ya, arkadaş ikna etti, doğru söylüyo kadın, mesela 6-7 yaşlarında sünnet ediyolar da etek giydiriyolar ya, oraya hiçbişiy değdirilmiyo, sürekli açıkta duruyo, e bizim bebeler bez kullanıyo daha, şimdik bi z sünnetettirirsek kapalı yerde nasıl iyileşcek, hemi çişini yaptıkça yara yerine değcek, daha çok ağlıcak, hatta kaapalı dura dura beklim iltihap bile olcek allah korusun, ama büyük olsa sürekli açıkta durur iki günde kabuk bağlayıverir yara yeri, ya onu da geçtim hadi yaz günü olsa azcık havalandırim kıçını dersin ama kış gününde nasıl açacan, zaten kat kat giydirip örtüyoruz, aman ya vazgeçtim ben, kaçmıyo ya sünnet, nasıl olsa pipilerinde her zaman druyo o fazlalık, çok uzağa gidemezler yani :roflol:
yok canım gayet iyi anlıyorum empati yapabiliyorum çok şükür
canım sonuçta illa sünnet ettireceksen en iyi zaman yeni doğduğunda bence.. yani tıbben böyle.. yok ben sünnet ettirmicem de diyebilirsin tabi ki ama sünnet olacaksa en acısız olduğu zaman yenidoğan dönemi.. o dönemde nöronlar ve beyin arası sinapslar tam gelişmemiş oluyo ve ağrı duyusu tam değil yani...
valla arkadaş dediki onlar bebekmiymiş de biliyolarmış ne kadar acı çektiklerini dedi, kızım aşı vuruluyolar sinek ısırığı gibin oluyo da ne kadar ağlıyolar, valla bikaç gün önce eşşek kaar iğneyle kan aldılar benden, ulen dedim bu acıya bu kadar ağlanmaz, demekki çok acıyo ki ağlıyolar, ya ben acayip ikna oldum bu konuda, bez tutuluyo olması da beni ikna eden en önemli nedenlerden birisi, pipisi hava almıcak yazık, daha çok acı çekcek, hemi onu ameliyat ortamında bayıltıp yapıyolar zaten, sonrasında da ağrı kesiciler veriyolar, büyüyünce daha kolay olacağını düşünüyorum artık
Sunnet ettirmeyi dusunen karilar dugun etmiceniz mi laa
annem allah izin verirse ben 7 yaşlarında falan yaptırcam düğününü, çünküm o zamana herşeyi hatırlar bilir, şimdik yaptırsam nolur yaptırmasam nolur, yavrum ileride arkadaşlarıyla bu konuyu konuştuğunda ben sünnetimi hatırlamıyom deyip üzülsün mü, benim sünnetim şöle güzeldi böle güzeldi desin istiyom, onun içün iççük büyüsün sıpam kaydirigubbakcemile5
çok bilmiş karuu senii :mymeka: gel len yine öpijem senii Şeniz ben sünnete çok soğuk bakıom kendisi isterse yaptırsın deyomda bu ibolya karusu kızdı baaa :çok üzgünüm: ya ne hakkımız var deyi kızıom...düğün müğünde yapmayı düşünmüyorum....sünnet düğünlere bana inanılmaz gereksiz geliyor
ahan bu sana meran karısı :mymeka: olm ne demek kendisi sünnet ettirsin, eşşek kadar adam oluncamı sünnet olcak, he ondan sonra da arkadaşları alay etsin dimi, kızım sünnet olcek dedim o kadar döferim :mymeka: hemi niye gereksiz oluyomuş bakim sünnet düğünü, moderen kesildiniz başıma, çalgılı tümbekli ohh ne güzel, oğluşum ilerde benim böle düğünüm olmuştu şöyle güzeldi diye anlatcek, bence gayet hoş yani, niye mahrum ediyonuz len o güzel şeyden bebeleri, ahan bi daha bu size :mymeka:
evet ya malesef bebekler dusmelere magruz kaliyolar bende kardesimi kucagindan dusurmustum ayy o ani harlayinca bile tuhaf oluyurum ayakta kucagimda gezdiriyodum daha cok kucuktu kucagimdan kafasi ustune beton yere firladi ama nasil bi ses cikti gum diye var ya taa odadan annem sesine kostu cok kortum bisey olacak diye babam bana bagirdi cik git yuru gozum gormesin seni diye bende dah 11 12 yaslarindayim ama cok kortum babam sinirle evden de kovdu kapinin onune oturup ne kadar cok agladim varya vicdan azabi cektim allahtan bisey olmadi
ah yavrummm kıyamam, ya oluyo çocuklukta böyle şeyler, senin baba da benimkine benziyo vallaha, sinirlendimi bişeyi gözü görmez benimkinin, en ufak kardeşim benden 5 yaş küçük, çocukken böle bahçede oynuyoz, kümes vardrı bahçede, tavuklar vardı bi tane de horoz vardı, arada dışarı çıkarıyodu annemler, gezinsinler ayakları açılsın diye, horoz gel sen bizim oğlanın ayağını didikle kaydirigubbakcemile3 bizimki nasıl bağıra bağıra koşuyo, babama horoz didikledi baba diyo, böle hönküre hönküre ağlıyo çocuk, babam bi sinirlendi, horozu bi yakaladı, böle boynundan bi sıkıyo, biz çığlık çığlık baba horozu öldürcen diye, seninkinin gözleri böle kaydı gitti kayboldu nerdeyse, ben bğaırıyom babaaaaaa yapmaaa diye, sonra babam bi depük kondurdu horoza seninki bi kaçış kaçıyo ama korkudan 3 gün kümesinden çıkmadı :roflol: çok üzülmüştüm ya o horoza, babama da çok kızmıştım, horoz tabiatını yapıyo dimi ne öle ediyon, gerçi bizim oğlanın da başı beladan kurtulmazdı, bi keresinde de kurban bayramına diye koyun alındıydı, böle boynuzlu bişidi, bizim oğlan onları sevim diye girmiş yanlarına, anam sen bi kıstır bizim oğlanı köşeye, nası bağırıyo :roflol: bende babaaaaaaaaaaaaaa koyunlar kardeşimi kıstırdı süsüyolar babaaaa kurtaaaaarrr diye bağırıyom, koşmaca geldi annemler kurtardılar bizim sıpayı, ay aklıma geldi bak çok komikti yaa :roflol: