2008 Ekim Anneleri

ne bilim len alışveriş sevmeyen karuu olur muu leyyn :mymeka:
eşimin ek kartları var bendede sğlsun hiiiç ama hiiiç karışmaz ... eli fazla açık benimkinin de bizimde problemimiz o.... :oklava:

Allah var bizimkide bisey demez bisey icin gireriz makete araba dolar bisey diyecek olsa lafi hemen yapistiririm pazar gunleri bile calisiyon gitme diyince bende sizin icin calisiyom diyon bizim icin calisiyon madem ode ozaman derim ama bisey demez allahtan neyse ben kactim hemen donerim anacim disari soguksa

ya benim üzüldüğüm şey bu kız biberon emiyodu.. 2 aylık olana kadar hergün biberonla gaz için çay verdim.. arada sütümü sağıp veriyodum.. 2 aydan sonra gazı azaldı diye bıraktım çay vermeyi.. anneme kızıyom yaaa insan bi uyarır bebek bu arada ver biberonu unutmasın der.. hadi ben tecrübesizim.. :oklava:

1 hafta oluyo nerdeyse biberon savaşı devam ediyo ve bugün resmen dalgınlığına denk geldi 30 cc mama içti kaydirigubbakcemile3

ama benim cadı öyle inat kiiii.. tepesindeki saçlar dik dik görsennn boşuna mı dikilmiş o saçlar tepesinde :asigim: uykuda bile kanmıyo biberona cadıııı

anasının kızı leyn senin ki kül yutmaaz kaydirigubbakcemile3

anasının kızı leyn senin ki kül yutmaaz kaydirigubbakcemile3

heee valla doğru diyon
anneme şikayet ettim eylülü annem de öle dedi ben de biberon almamışım kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin muhjeo Şeniz burası hakkaten bağımlılık yapıyo

benim kociş alışveriş konusunda benden beter.. o yüzden dötümüz 1 metre açık valla hiç hesap bilmiyoz kaydirigubbakcemile3 hele eylül doğdu doğalı ikimiz de coştukkk herşey eylül için :lepi:

tek tek gelin yaw :D yetişemiytorum size evet benim doğum tarihim 10 ekim bir kızım var şu an izindeyim onunla birlikte evdeyiz şu ana kadar sadece anne sütü verdim arada çok nadir mama verdim kilo 8 civarı boyu en son geçen ay ölçtürmüştüm 60 cm idi şu an bilmiyorum

tabi canım kimin nesi kimlerden gelirsin hoşgeldin buarada
kerem kucağımda çenemi kemirio iice kemirgen oldu bu ya dişlerimz kaşınıo
ay yerim ben onuu Şeniz
ay tamerde işaret parmaklarını emior ama ne emme görme ... önceden tesadüfen götürüyordu ağzına şimdi bilerek götürdüğünü farkettik babasıyla ..dün belgesel çeker gibi onu videoya çekioruzz evet şimdi işaret parmağını uzattıı sonra parmağına baktıı (galiba kendi parmağından emin olmak içiiinn) daha sonra ağzına soktuu....oofff ne tatlıı yaa babası ya bu nasıl tatlı emioo dur öbür elinide ben yicem dediii gerçekten tatlıymışş dioo kaydirigubbakcemile3

tek tek gelin yaw :D yetişemiytorum size evet benim doğum tarihim 10 ekim bir kızım var şu an izindeyim onunla birlikte evdeyiz şu ana kadar sadece anne sütü verdim arada çok nadir mama verdim kilo 8 civarı boyu en son geçen ay ölçtürmüştüm 60 cm idi şu an bilmiyorum

aayyy canım bende 10 ekim doğumluyum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umarım uyumlu bi terazidir...:Saruboceq::Saruboceq:
yoksa çççoooookkkkkkkkkk işin war..
kendimden biliom:roflol::dance::dance:

ay yerim ben onuu Şeniz
ay tamerde işaret parmaklarını emior ama ne emme görme ... önceden tesadüfen götürüyordu ağzına şimdi bilerek götürdüğünü farkettik babasıyla ..dün belgesel çeker gibi onu videoya çekioruzz evet şimdi işaret parmağını uzattıı sonra parmağına baktıı (galiba kendi parmağından emin olmak içiiinn) daha sonra ağzına soktuu....oofff ne tatlıı yaa babası ya bu nasıl tatlı emioo dur öbür elinide ben yicem dediii gerçekten tatlıymışş dioo kaydirigubbakcemile3

aaa benim eylül de işaret parmağını emiyo hem de nasıl cok cok yapıyo görsennn ben de videoya çektim ananesine dedesine gönderdim babam bu cocuğu aç mı bırakıyon diyo kaydirigubbakcemile3 o kadar yaaneeeee

anne sütü çok nadir mama verdiysen baya tostos bi kızın var yanii kaydirigubbakcemile3 Allah bağışlasın cnm analı babalı büyüsün... :teytey:
cicözz bak senin gibi mühendismişş sengözlerimebaksanab

aaa benim eylül de işaret parmağını emiyo hem de nasıl cok cok yapıyo görsennn ben de videoya çektim ananesine dedesine gönderdim babam bu cocuğu aç mı bırakıyon diyo kaydirigubbakcemile3 o kadar yaaneeeee

onuda yeriim benn cokacimcoook
evet kuşum yaaa önceden elini yumruk yapıp emioduu sonra işaret parmağını emmeye başladı ama artık bilerek yapması çokk hoşş yaa kaydirigubbakcemile3 annemlerde kamerada gördü benimkilerde dio bu çocuk açç ne açı dedim daha yeni hem beni emdii hemde bi biberon devirdi...hoş benim anneme göre herkes hep açç herkese yemek yedirmeye çalışırr... kaydirigubbakcemile3

ben şimdi kızımı ve yardımcımızı alıp ankamall e gidiyom kızlar hava da güzel azcık gezelim bariii

gelince görüşürüzzzz :dance:

anne sütü çok nadir mama verdiysen baya tostos bi kızın var yanii kaydirigubbakcemile3 Allah bağışlasın cnm analı babalı büyüsün... :teytey:
cicözz bak senin gibi mühendismişş sengözlerimebaksanab

ehh tostos olmasada şimdilik o yolda görünüyo :) amin canım çok sağol hepimizin çocuklarını allah bağışlasın bizlere

karılar ben uf oldum, sanırsam soğuk algınlığı, netcem ben yaaa, mandalina portakal neyin yidim ama :uhm: üfff şansa bak anasını satim hep benim hödük bulaştırdı bu hstalığı bize, ahan bu benim hödüğe :mymeka: sıpayı uyuttum şimdik, az da ben uyuyum barik, dinlenerek geçiyo bu hastalıklar biliyonuz, azcık mışmış yapim dönecem size, muhjeo anam hoşgeldin kusura kalma icük rahatsız gibiyim, gelince hepinizin defterini dürecym söylüyüm yani hazır olun kötükedihüso:jeyyar: öptüm sizi mucuk mucuk ve mucuk yani Şeniz

herkeş bi yerlere gidiymuş zaten hehehe, e bende mışmış yapmaya gidim barik, akşam üzeri sizi yolmak içün zinde olmam lazım demü :roflol: hayde baam gezcek gezsin temizlik yapcektemizliğini yapsın akşama hepinizi içtimaya bekliyorum tamamı uleynnnnnn :mymeka:

karılar ben uf oldum, sanırsam soğuk algınlığı, netcem ben yaaa, mandalina portakal neyin yidim ama :uhm: üfff şansa bak anasını satim hep benim hödük bulaştırdı bu hstalığı bize, ahan bu benim hödüğe :mymeka: sıpayı uyuttum şimdik, az da ben uyuyum barik, dinlenerek geçiyo bu hastalıklar biliyonuz, azcık mışmış yapim dönecem size, muhjeo anam hoşgeldin kusura kalma icük rahatsız gibiyim, gelince hepinizin defterini dürecym söylüyüm yani hazır olun kötükedihüso:jeyyar: öptüm sizi mucuk mucuk ve mucuk yani Şeniz

len şimdi hasta olmanın sırası mı delü karuuu -tatlicadiarzu-
kendine ii bak dediydim ben saaa neyse git iice dinlen ıhlamur neyim iç dinlenmekten başka çaresi yokkk :çok üzgünüm:
hadi geçmiş olsuuunn a.s.

Back
X