2008 Ekim Anneleri

Herkesler kacmìs bisey sorcam ya benim kizin poposunda dogum lekesi var di boyle siyah renk degilde teninden koyu dr gecer dedi gecmedi hala sizlerde de boyle bisey var mi gececek mi

Merhaba hanımlar
faranjit oldum kaç gündür uğraşıyorum.ilaç almadan da geçmiyor, dün gece ateşlendim baktım olmayacak antibiyotik aldım mecburen. Kızıma yakınken maske takıyordum. Inşallah bulaştırmam. Ben bu kadar dikkat ederken dün kayınvalidemler geldi, fena halde bronşit ikisi de kayınpeder yaklaşmadı ama kayinvalide öptü kucağına aldı. Nasıl içim gidiyor yüzümden belli olmuş dışarı çıktım eşim arkamdan geldi noldu diye. Söyledim korkuyorum başka birşey yok dedim. Saçmalama birşey olmaz diye bana çıkışmasın mı. Ekim babası ışte nolacak.
Bi de benim kızım sürekli oturmak istiyor kucağımızda. Yatar hale getirince yaygarayı koparıyor. Sizinkiler nasıl.

bugn cemreye tokalar aldım birsürü.gerci henuz okadar sacımız yok ama olsun:asigim: kıyafet oyuncak falan almakta güzel ama bööle tokalar almak daha bi güzel be:asigim: şimdi kız annesi olduğumu daha ii hissettimŞeniz:asigim:

21012009553ny4.jpg

21012009554hj1.jpg

21012009557tu6.jpg

oyyyyyyyyy kuzummmmmmmm sen ne tatlı olmuşsun böleeeeee yerim seni bennnnnn allahım nazarlardan saklasın hepiniziiiiiiiii:nazar:

arkadaşlar idrar tahlili yaptırdım bişi çıkmadı ama kultur yapılması gerekiyomus dr aradım mamanın miktarını artır 1 haftada almazsa idrar kültürü yapalım dedi ama ben beklemek istemiyom yarın olmazsa idrar kültürü yaptıracagım

Herkesler kacmìs bisey sorcam ya benim kizin poposunda dogum lekesi var di boyle siyah renk degilde teninden koyu dr gecer dedi gecmedi hala sizlerde de boyle bisey var mi gececek mi

leylacım benim kızımında var ama hala geçmedi dr geçer dedi bilemiyorum.bir de benim kızımın alnında kocaman bir çilek beni oluştu doğumdan sonra.çok üzüldüm herkes soruyo noldu anlını mı yaktın falan filan diye alıştım şimdi 1 yaşında lazerle solduruluyomuş ya da kendiliğinden geçiyo muş.ama o kalçadaki koyu leke büyüdükçe geçer dedi dr um

oyyyyy yerim ben o güzelliği kırkbir kere maşallahhhhhhhh cemreyeee..
waterlily geçmiş olsun canım ya bol bol meyvelerden çay yapıp limonlu ballı su iç.umarım atlatırsın canım.
suu canım ben de idrar tahlili yaptırdım ama bişey çıkmadı.bizimki soluksuz çığırdığı için dr şüphelenmişti ama bişey çıkmadı.umarım senin de çıkmaz geçmiş olsun

Merhaba hanımlar
faranjit oldum kaç gündür uğraşıyorum.ilaç almadan da geçmiyor, dün gece ateşlendim baktım olmayacak antibiyotik aldım mecburen. Kızıma yakınken maske takıyordum. Inşallah bulaştırmam. Ben bu kadar dikkat ederken dün kayınvalidemler geldi, fena halde bronşit ikisi de kayınpeder yaklaşmadı ama kayinvalide öptü kucağına aldı. Nasıl içim gidiyor yüzümden belli olmuş dışarı çıktım eşim arkamdan geldi noldu diye. Söyledim korkuyorum başka birşey yok dedim. Saçmalama birşey olmaz diye bana çıkışmasın mı. Ekim babası ışte nolacak.
Bi de benim kızım sürekli oturmak istiyor kucağımızda. Yatar hale getirince yaygarayı koparıyor. Sizinkiler nasıl.

geçmiş olsun canım.. ya eşleriniz ne kadar rahat öylee biz anneysek onlar da baba yani neden bebekler hastalanır diye onlar da endişelenmiyor ki :oklava:.. biz önlemini alalım ki hasta olmasın bebişler.. ama benim kociş çok dikkatlidir kızımız hasta olmasın diye :asigim: ..

benim kızım da yatmayı sevmiyor.. henüz 3 aylık ama kucakta veya bebek arabasında hep oturur pozisyonda durmak istiyo komik duruyo valla oturamıyo ya kaydirigubbakcemile3

ay yerim ben onuu Şeniz
ay tamerde işaret parmaklarını emior ama ne emme görme ... önceden tesadüfen götürüyordu ağzına şimdi bilerek götürdüğünü farkettik babasıyla ..dün belgesel çeker gibi onu videoya çekioruzz evet şimdi işaret parmağını uzattıı sonra parmağına baktıı (galiba kendi parmağından emin olmak içiiinn) daha sonra ağzına soktuu....oofff ne tatlıı yaa babası ya bu nasıl tatlı emioo dur öbür elinide ben yicem dediii gerçekten tatlıymışş dioo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bunlar büyüdükçe ne tatlı oluyolar kız, her geçen gün yeni bi süprriz yapıyolar bize, bizimkisi de iki elini birden ağzına sokcam diye uğraşıyo çok gülüyom o halini görüncekaydirigubbakcemile3 he bi de benimki iki gündür agudan başka sesler de çıkartıyo len karşılıklı agulaşıyoz birbirimizle o haguuuu diyo ben evet anneeem haguuu diyom arkasından bi dhaa haguuuu diyo ben yine hagu annemmm diyom o yine haguuu diyo dakikalarca sohbet ediyoruz böyle :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 ay büyüdükçe çeşit çeşit oyunlar yapcek herhal bunlar ay çok sevimliler dimi gııııı :emir_bebek:

Ben geldim leeyn kolum koptu bee ne kadar agir geldi bu kiz bana daha araba almadik bahar gelince alalim diye halt ettik gezemedim terledim allahtan pusete koymadim agir olur diye tasima cantasina koydum amma yine agir oldu sansima miciim

ben yarın anamgile gidcem, arkadaşları geleceymüş, astronotunu giydircem, kanguruya koycam üstünden de bi battaniye, yüzüne de bi tülbent ohhh misler gibin, anneme gitmeyeli aylar oluyo be bi gidiyim bakiym, anacuğuma küsen suratsız bubamı da görerim hem kaydirigubbakcemile3

üff ne kıllatmışsınız beee ben daha yeni kendime geldim sabahın köründe geliyonuz işiniz gücünüz yokmu sizin ya yoksa hizmetçiniz mi varrr ya kıslar ben kangurumla dışarı çıkmak istiyom ama kabanımın
üzerinden takabilirmiyimkine bide çocuğu nasıl giydiriyim bi akıl verin şimdi bir astronotumuz var biraz byük geliyo bide içi kürklü tulumumuz var o tam geliyor içinden yelek neyim giydireyimmi napiiim bere takmam gerekir dimi kangurunun üzerine ekstra battaniye örtiyimmi

annem sen nne giyiyosan bi kat fazlasını giydir işte, şahsen ben yukarıda anlattığım şekil giydircem, çünküm denizli öyle aman aman soğuk olmaz, hatta iki üç gündür bahar günü gibi dışarılar, ince bi ceketle çıktım, hatta dün sadece kazakla çıktım, ama dediğim gibi istanbulun havası buraya benzemez sen ne giyiyosan bi kat fazlasını giydir, kanguruya bindirceksen yüzüne de tülbent ört direk soğuk gelip yüzü üşümesin, anam sende ne pimpirikli karısın be, :mymeka:

Az once zilli tam kusacakken hapsurdu bende bakiyodum anam bi puskurdu elim yuzum heryer kusmuk ya kurtarin beni yaa offf

:roflol::roflol::roflol: anam benimki de bu gün arka arkaya 6-7 defa hapşurdu, doğduğu günden beri hapşuruyo, burnunda bişi gıcık etti sürekli hapşurdu, en son tam hapşuracak hapşuruğu geri kaçtı heaaaaavvv die çığlık attı ay ne güldüm, ben gülerken o karnımda hopluyo bi de ona güldüm, anam vallaha çok komik bu çocuklar, bazen de ağzımın içine içine geğiriyo :roflol:

arkadaşlar bana bişi söyleyin bebegım kilo almıyo 1 haftada 50 gr almış mamayada başlamıştım idrar tahlili yaptıracagım bu gun başka hiç bi sorunu yok neden kilo almaz dr arayacagım bakalım ne soylıcek çok canım sıkkın:çok üzgünüm:

annem şimdi ben sana ne diyim hiçbi fikrim yok, bu konunun uzmanı merana sor istersen o iki çucuk büyütmüş

bugn cemreye tokalar aldım birsürü.gerci henuz okadar sacımız yok ama olsun:asigim: kıyafet oyuncak falan almakta güzel ama bööle tokalar almak daha bi güzel be:asigim: şimdi kız annesi olduğumu daha ii hissettimŞeniz:asigim:

celen çok tatlı olmuş bu leynnnnnn, ay iki tel saçına toka mı taktın çok sevimli vallaha kaydirigubbakcemile3 :nazar: anam aynı anası karı gibi cin cin bakıyo bak bu kız bakışlarında bilem belli ediyo kendini, hiç kızma çocuğa ağlıyo zırlıyo diye, yaramaz çocuk zeki olarmış :lepi:

bizde yok :uhm:

Merhaba hanımlar

annem geçmiş olsun yaa, al işte tipik bi öküz ekim babası, pardon hödük kocana öküz dedim ama kaşınıyolar yani, ne demek bişiy olmazmış, ya bunlar baba olduklarının bilincine varamadılar hala, annesine baabasına kasıtlı laf sölüyomuşun gibi düşünüyolar ama o sırada evlatlarıhnı ihmal ediyolar, onlar eşşek kadar ama beben daha minnacık, mikroplara karşı savunmasız, annesinin babasının hatrına bebesi hasta mı olsun yani, sıkma canını anacım, bi daha çıkışırsa ahan aynı böyle söyle, llöp diye oturmassa noluyum

heh geldim bendee ama çıkcem az sonraa
celen bu kız tam cadıı yeriiiiiiiiiimm onuuu maşallah 41 kereee :nazar:
leylacım benimde oğlumun ayağında var bi doğum lekesi kendi teninden azcık koyu geçer sandım ama geçmedi kalsın zaten böyle çilek gibi bi şeklide var :sm_confused:
suuuu canım umarım bişe çıkmaz...çok az kilo almış gerçekten ne kadar mama veriyorsun canım sen kaç kere...mama bitince istiyor muu :uhm:
waterlilycim sanada geçmiş olsuuunn....inş.bulaşmaz kuzuna..tamamen kayınvalidenin düşüncesizliği ama söylemen gerekir bencee hastayken gelmeleri bile yanlışş kötükedihüso
maşallah :nazar: benim oğlumda kucak sevmiyor umarım böyle devam eder kucakta çok rahatsız olduğunu düşünüyoruz...oto koltuğuna yada koltukla destekli oturtuğumuzda çok mutlu oluyor... şimdi bazen onu sırt üstü yatırıp ayaklarının altına gazete poşet falan koyuyorum ayaklarını oynattıkça onlardan ses çıkıyor ona çok mutlu oluyor tavsiye ederim bi deneyin bakalım..kızımdada uyguladım bunu o da kucak sevmezdii... :dance:
kızlarrr bakın 1 haftadır oğluşumla spor yapıyoruzz nasıl kikirdior kahkaha atıyor deneyin bakalım sizde....sırt üstü yatıyorum ayaklarıma oğlumu oturtuyorum ellerini tutuyorum hopp uçuruyorum zıplatıyorum bayılıo bayıloo deneyin bakalım banada hareket oluyor...yada otururken bacak bacak üstüne atıp ayağımın ucunda hafif hafif hoppiş yapıyorum ay ne keyif ne keyiff çıldırıoo kaydirigubbakcemile3

ibolya karusu alıştır oğlanı şimdiden gevezeliğee haa görimm sennii kaydirigubbakcemile3
leyn benimkide babayla bi muhabbet bi muhabbet hagguu eşimde haggumu oğlum hagguuuuguuguu eşimde bi yerde okumuş abartılı yüz hareketleri yapın die adam öyle şeyler yapıo kii ben bile kendimi tutamıorum yanii çok komikk oğluşş nasıl gülmesinn :roflol:

anam benimki de bu gün arka arkaya 6-7 defa hapşurdu, doğduğu günden beri hapşuruyo, burnunda bişi gıcık etti sürekli hapşurdu, en son tam hapşuracak hapşuruğu geri kaçtı heaaaaavvv die çığlık attı ay ne güldüm, ben gülerken o karnımda hopluyo bi de ona güldüm, anam vallaha çok komik bu çocuklar, bazen de ağzımın içine içine geğiriyo
he leyn benimkide öyle hapşuramayınca çok komik olayo :emir_bebek: bayılıom ya ben senin oğlana yaa ağzına geğirmesine çok güldüm haa kaç promill süt kokoyoo lenn kaydirigubbakcemile3

ibolya karusu alıştır oğlanı şimdiden gevezeliğee haa görimm sennii kaydirigubbakcemile3
leyn benimkide babayla bi muhabbet bi muhabbet hagguu eşimde haggumu oğlum hagguuuuguuguu eşimde bi yerde okumuş abartılı yüz hareketleri yapın die adam öyle şeyler yapıo kii ben bile kendimi tutamıorum yanii çok komikk oğluşş nasıl gülmesinn :roflol:

:roflol::roflol: len şindik benimkisi sadece haguu yapmakla kalmıyo, bugün buuu buuu buuu diyodu, bi de hapşururken son anda hapşuruğu geri kaçınca çığlık atttı çok güldüm haa :roflol:

anam benimki de bu gün arka arkaya 6-7 defa hapşurdu, doğduğu günden beri hapşuruyo, burnunda bişi gıcık etti sürekli hapşurdu, en son tam hapşuracak hapşuruğu geri kaçtı heaaaaavvv die çığlık attı ay ne güldüm, ben gülerken o karnımda hopluyo bi de ona güldüm, anam vallaha çok komik bu çocuklar, bazen de ağzımın içine içine geğiriyo
he leyn benimkide öyle hapşuramayınca çok komik olayo :emir_bebek: bayılıom ya ben senin oğlana yaa ağzına geğirmesine çok güldüm haa kaç promill süt kokoyoo lenn kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: olm ağzıma geirmesi de bişimi, üstüme bilem mıçıyo :roflol::roflol:

nihal canım hoşgeldin ne ettün kuzu nasıl olduu sen nasılsın Şeniz

çok teşekkür ederim canım ben toparlamaya başladım yavaş yavaş.feyzada iyi şükür ilaçlarını kullanıyoruz.sen nasılsın arkadaşım bebeğin nasıl aman iyi bakın kendinize ortalık hastalık kaynıyordelikafadulden

:roflol::roflol: len şindik benimkisi sadece haguu yapmakla kalmıyo, bugün buuu buuu buuu diyodu, bi de hapşururken son anda hapşuruğu geri kaçınca çığlık atttı çok güldüm haa :roflol:

olanı geveze etcen ha şimdiden senn ?senin bu buban varya bu buban die anlatmışssındır oğlana oğlanda takılıp kalmıştırr buuu buu buu :roflol: ama senin oğlan senin gibi esprikçii olcek haa kaydirigubbakcemile3

ben geldiimm oğlumla dışarı çıktık ama kanguruya koymadım sevmedi bende arabasıyla çıkardım maşallah hep uyudu eve gelene kadar banada yürüyüş oldu havada rüzgarlı değil bugün ay içim açıldı yavs bundan sonra tırsmayacam havayı güzel gördümmü çıkacam valla hem oksijene ihtiyacımız var .Gelince uyandı hemen oyun halısına koydum oynarkene uyuyakalmış sonra aldım yatağına yatırdım ama uyandığında morarıcasına ağladı kızlar ya neden oldu acaba ateşini falan ölçtüm normal ayağımda salladım şimdi uyuyor gazmıydıki hiç bu kadar şiddetli ağlamamıştı tıkandı resmen bende çok yorgunum bea bi yandan oğlan ağlıyo bi yandan yemeğe bakıyorum vallaha dıkandım ayaklarımın altı ağrii
celen gıı kızın pek güzel maşşallah büyüüynce çok canlar yakacak gelinim olsun isterdim ama ben oğlumu kimselere veremem yaa​

Back
X