Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugn cemreye tokalar aldım birsürü.gerci henuz okadar sacımız yok ama olsun:asigim: kıyafet oyuncak falan almakta güzel ama bööle tokalar almak daha bi güzel be:asigim: şimdi kız annesi olduğumu daha ii hissettimŞeniz:asigim:
![]()
![]()
![]()
Herkesler kacmìs bisey sorcam ya benim kizin poposunda dogum lekesi var di boyle siyah renk degilde teninden koyu dr gecer dedi gecmedi hala sizlerde de boyle bisey var mi gececek mi
Merhaba hanımlar
faranjit oldum kaç gündür uğraşıyorum.ilaç almadan da geçmiyor, dün gece ateşlendim baktım olmayacak antibiyotik aldım mecburen. Kızıma yakınken maske takıyordum. Inşallah bulaştırmam. Ben bu kadar dikkat ederken dün kayınvalidemler geldi, fena halde bronşit ikisi de kayınpeder yaklaşmadı ama kayinvalide öptü kucağına aldı. Nasıl içim gidiyor yüzümden belli olmuş dışarı çıktım eşim arkamdan geldi noldu diye. Söyledim korkuyorum başka birşey yok dedim. Saçmalama birşey olmaz diye bana çıkışmasın mı. Ekim babası ışte nolacak.
Bi de benim kızım sürekli oturmak istiyor kucağımızda. Yatar hale getirince yaygarayı koparıyor. Sizinkiler nasıl.
ay yerim ben onuu Şeniz
ay tamerde işaret parmaklarını emior ama ne emme görme ... önceden tesadüfen götürüyordu ağzına şimdi bilerek götürdüğünü farkettik babasıyla ..dün belgesel çeker gibi onu videoya çekioruzz evet şimdi işaret parmağını uzattıı sonra parmağına baktıı (galiba kendi parmağından emin olmak içiiinn) daha sonra ağzına soktuu....oofff ne tatlıı yaa babası ya bu nasıl tatlı emioo dur öbür elinide ben yicem dediii gerçekten tatlıymışş dioo kaydirigubbakcemile3
Ben geldim leeyn kolum koptu bee ne kadar agir geldi bu kiz bana daha araba almadik bahar gelince alalim diye halt ettik gezemedim terledim allahtan pusete koymadim agir olur diye tasima cantasina koydum amma yine agir oldu sansima miciim
üff ne kıllatmışsınız beee ben daha yeni kendime geldim sabahın köründe geliyonuz işiniz gücünüz yokmu sizin ya yoksa hizmetçiniz mi varrr ya kıslar ben kangurumla dışarı çıkmak istiyom ama kabanımın
üzerinden takabilirmiyimkine bide çocuğu nasıl giydiriyim bi akıl verin şimdi bir astronotumuz var biraz byük geliyo bide içi kürklü tulumumuz var o tam geliyor içinden yelek neyim giydireyimmi napiiim bere takmam gerekir dimi kangurunun üzerine ekstra battaniye örtiyimmi
Az once zilli tam kusacakken hapsurdu bende bakiyodum anam bi puskurdu elim yuzum heryer kusmuk ya kurtarin beni yaa offf
arkadaşlar bana bişi söyleyin bebegım kilo almıyo 1 haftada 50 gr almış mamayada başlamıştım idrar tahlili yaptıracagım bu gun başka hiç bi sorunu yok neden kilo almaz dr arayacagım bakalım ne soylıcek çok canım sıkkın:çok üzgünüm:
bugn cemreye tokalar aldım birsürü.gerci henuz okadar sacımız yok ama olsun:asigim: kıyafet oyuncak falan almakta güzel ama bööle tokalar almak daha bi güzel be:asigim: şimdi kız annesi olduğumu daha ii hissettimŞeniz:asigim:
Herkesler kacmìs bisey sorcam ya benim kizin poposunda dogum lekesi var di boyle siyah renk degilde teninden koyu dr gecer dedi gecmedi hala sizlerde de boyle bisey var mi gececek mi
Merhaba hanımlar
faranjit oldum kaç gündür uğraşıyorum.ilaç almadan da geçmiyor, dün gece ateşlendim baktım olmayacak antibiyotik aldım mecburen. Kızıma yakınken maske takıyordum. Inşallah bulaştırmam. Ben bu kadar dikkat ederken dün kayınvalidemler geldi, fena halde bronşit ikisi de kayınpeder yaklaşmadı ama kayinvalide öptü kucağına aldı. Nasıl içim gidiyor yüzümden belli olmuş dışarı çıktım eşim arkamdan geldi noldu diye. Söyledim korkuyorum başka birşey yok dedim. Saçmalama birşey olmaz diye bana çıkışmasın mı. Ekim babası ışte nolacak.
Bi de benim kızım sürekli oturmak istiyor kucağımızda. Yatar hale getirince yaygarayı koparıyor. Sizinkiler nasıl.
ibolya karusu alıştır oğlanı şimdiden gevezeliğee haa görimm sennii kaydirigubbakcemile3
leyn benimkide babayla bi muhabbet bi muhabbet hagguu eşimde haggumu oğlum hagguuuuguuguu eşimde bi yerde okumuş abartılı yüz hareketleri yapın die adam öyle şeyler yapıo kii ben bile kendimi tutamıorum yanii çok komikk oğluşş nasıl gülmesinn :roflol:
anam benimki de bu gün arka arkaya 6-7 defa hapşurdu, doğduğu günden beri hapşuruyo, burnunda bişi gıcık etti sürekli hapşurdu, en son tam hapşuracak hapşuruğu geri kaçtı heaaaaavvv die çığlık attı ay ne güldüm, ben gülerken o karnımda hopluyo bi de ona güldüm, anam vallaha çok komik bu çocuklar, bazen de ağzımın içine içine geğiriyo
he leyn benimkide öyle hapşuramayınca çok komik olayobayılıom ya ben senin oğlana yaa ağzına geğirmesine çok güldüm haa kaç promill süt kokoyoo lenn kaydirigubbakcemile3
benimkide üstüme iişediiiii :çok üzgünüm: kızım hiç böyle yapmazdı yapamazdı daa kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: olm ağzıma geirmesi de bişimi, üstüme bilem mıçıyo :roflol::roflol:
nihal canım hoşgeldin ne ettün kuzu nasıl olduu sen nasılsın Şeniz
:roflol::roflol: len şindik benimkisi sadece haguu yapmakla kalmıyo, bugün buuu buuu buuu diyodu, bi de hapşururken son anda hapşuruğu geri kaçınca çığlık atttı çok güldüm haa :roflol: