2008 Ekim Anneleri

bebelac
1-önlük
2-meyveli pirinçli mama(4 ay)
3-pirinçli mama (4 ay)
4-ballı irmikli (5 ay)
bide kitap

milupa
1-elma,üzüm,muz meyva suyu
2-sütl pirinçli muhallebi(4 ay)
3-stlü karsık sebzeli corbs (5 ay)
4-aütlü armutlu muzlu gece tahılı (6 ay):uhm:
5-önlk
bide kitap:1rolleyes:lülülülülülü

bebelac
1-önlük
3-pirinçli mama (4 ay)
4-ballı irmikli (5 ay)
bide kitap

milupa
5-önlk

aboooo maşşşallah ne kadar çok göndermişler len, afiyet olsun cemreye cokacimcoook

[QUOTE=celen35;5302622]bebelac
1-önlük
3-pirinçli mama (4 ay)
4-ballı irmikli (5 ay)
bide kitap

milupa
5-önlk
bide kitap:1rolleyes:lülülülülülü[/QUOTE]
eh hadi gözün aydın kıs afiyetle yiyin ana kızz

bebişe pekmez verebilirmiyiz kızlar mesela mamanın içine koysak olurmukii

aboooo maşşşallah ne kadar çok göndermişler len, afiyet olsun cemreye cokacimcoook

cemreye:uhm::dilcikar:cokacimcoook:jeyyar:
2 tane ayrı kargo paketinde gelmiş.bu 6 aylıklarıda benm için koomuslarkaydirigubbakcemile3 meyve suyuda 6 aysositososito

yaw kıslar dün kuzuma mama yedirdim ardından banyo yaptırdım sonra emzirdim ve gece 12de uyuttum yine de 1de kalktı deli olacam ha bi çocuk neden 1 saat bile uyumaz

bu arada bende milupa ve bebeleactan kargo bekliyorum göndercez dediler ama bakalım ülker hero baby de mail attı göndercez diye gelirse haber veririm artık

bebelac
1-önlük
3-pirinçli mama (4 ay)
4-ballı irmikli (5 ay)
bide kitap

milupa
5-önlk

hemen bebelaca üyelik.
geçen akşam eşime anlatıyorum numune gönderiyorlarmış diye de; sizinle mi uğraşacaklar diyor. bi göndeseler d eutandırsam şu herifi.naniknanik

yaw kıslar dün kuzuma mama yedirdim ardından banyo yaptırdım sonra emzirdim ve gece 12de uyuttum yine de 1de kalktı deli olacam ha bi çocuk neden 1 saat bile uyumaz

bu arada bende milupa ve bebeleactan kargo bekliyorum göndercez dediler ama bakalım ülker hero baby de mail attı göndercez diye gelirse haber veririm artık

aman hero babyden bize minnacık bi yenidoğan mamasıyla kitapçık geldiydi küsüm ben onlara :dilcikar:

[QUOTE=celen35;5302622]bebelac
1-önlük
3-pirinçli mama (4 ay)
4-ballı irmikli (5 ay)
bide kitap

milupa
5-önlk
eh hadi gözün aydın kıs afiyetle yiyin ana kızz

bebişe pekmez verebilirmiyiz kızlar mesela mamanın içine koysak olurmukii [/QUOTE]

meran veriyo ama bilmemki

hemen bebelaca üyelik.
geçen akşam eşime anlatıyorum numune gönderiyorlarmış diye de; sizinle mi uğraşacaklar diyor. bi göndeseler d eutandırsam şu herifi.naniknanik

amann sen heriflere bakma anam sen bize bak kaydirigubbakcemile3:lepi:

aman hero babyden bize minnacık bi yenidoğan mamasıyla kitapçık geldiydi küsüm ben onlara :dilcikar:
ben daha küsüm:dilcikar: bana sırf kitapcık göndermişler.fırcayı yediler bakam gönderceklermisengözlerimebaksanab
Len celeen ne dedinde gonderdiler bide kac gun sonra geldi afiyet olsun cemreye kan olsun can olsun ohh

mersi boku.milupaya ek gıdaya gectiğimizi ve sütlacını yedirdiğimi ama kızımın sevmediğini sööledim.diğer ürünlerden denemek istiyorum dedim.1 hafta olmadı daha.

bana daha önce bez numuneleride gelmişti ama çoğunu ilçeye gelmediklerinden dolayı alamadım erzurum merkeze geldi gelip alın dediler ama gidemedik bi tek evy baby ilçeye göndermişti geldi bide nıvea gönderdi pişik kremini ıslakmendilini çok beğendim harikaydı daha bisiirü şey göndermişlerdi

Ben uye oldum simdi canimtam olarak ne yaziyim gondermeleri icin sen ne yzdinda gonderdiler

canım bebeğim 5aylık olmak üzere ek gıdaya başladık dr tavsiyesi ile ürünlerinizden denemek amaçlı numune rica ediyorum yaz....göndermezlerse bana söleeee:dance:

kız şimdi bu hödük çekiştirme olaylarına girmşişsiniz aşerme olayına falan benimkide aynı leylanınki gibiydi hiç aşermedim ama hergün çeşit çeşit şeyler getirdi hiç olmayn şeyleri bile balki canım ister diye ama sağolsun halada öyle canım bişey istedi desem gece matketi açtırır gene alır gelir

ya ben bu ek gıda konusunda hala ne yapacağımı anlayabilmis değülüm doktor bu ay meyve suyu ver dedi tamam orasını anladık ama pirinç unlu muhallebi falan veriyim diyorum pekmezi ondan sordum salak gibi gittim normal pirinç unı aldım tabi onlarda sütle yapılıyo vazgeçtim sonra dün markette milupanın tek kullanımlık pirinçli muhallebisini buldum almadım ama tereddütteyim annem verme diyor sonra eczaneye gittim hem sorarım hem alırım diye oda bebişin kilosuna bağlı dedi ama sütün varsa vbence sütünün kalitesini artır dedi of kafam karıştı benim ya doktoru arıycam şimdi başka bişey verebilriimiyiz diyee

Citir bu numune gelmisti ya sana mama meyve suyu felen bende uye olacam o mulipa miydi bide banada gonderirlermi ki

gonderırler tabı nıye gondermesınlerrnaniknanik
selam kızlar yağmurlu bir günden herkese merhaba...
bugün ancak girebildim arkadaşım geldi gitti ay nasıl sevindim bu akşam amcasının kınası var gelmişken bana da uğradı sende gel kınaya akşam dio keremle de ne giderim ya...
çıtırcım biz başlamadık demir damlasına 4.ay sonunda hemogram kan tahlili istedi dr gerek görmedi demire, bide 6.ay sonunda yani 2hafta sonra yaptırcaz düşükse demiri başlatcakmış...kerem de böyle ilaç içmeyi hiç sevmio napcam bilmem multitabsı bile zor veriom öğürüo mamasına falan katıom artık

hımm anladım.bende haftaya doktora gıdınce bı soryım.cocuk druna.sağlık ocağı bı mok bılmıo:dilcikar:
bize sağlık ocağındaki hemşire ve özel doktorumuz 6 damla dedi Allah Allah niyekine
:uhm:CADIARZU
bakalım sorcam ben haftaya.CADIARZU

hayırlı olsın celencım mamalarr:roflol:
bende herodan beklıom şimdi.
bebelactan nasıl ıstedınız len?:uhm:

yaw şu numune istediiniz markalar hangileri :uhm:yaw bende istiyim benim neyim eksik...sengözlerimebaksanab bu arada milupaya mail attım bakalım gönderceklermi göndermesseler:oklava::dance:

Back
X