2008 Ekim Anneleri

len kimin kim olduğunu yazsaydın yaa len 4 tane kadın warr :mymeka: renkli gözlü olan kayınvaliden die tahmin ediorumm CADIARZU kırmızı kazaklıı olanda senmisinn lenn :jeyyar:

Meran len bebeklik resmini mi koydun yoksaa benim bebelik resmimlerim tipki hacer cok benziyo bana

nisanın bebeklik fotoğrafını koymuştum benmkini değil kaydirigubbakcemile3 nisanın bebekliği bana benzemiorr :çok üzgünüm: ama tamerin bebekliği benim bebekliğime birazcık benziooo :dance:
ikiside babasına benzioo yaa en azından kızım bana benzeseydii :çok üzgünüm:

sorma şekercim.benim doğum kilolarım babaya gitti.o benden devraldı.gördün mü babannemizi len çok genç demiiidelikafadulden

he len hem genç hem elma yanaklı çok sağlıklı görünüoo kayınvaliden canlı bir kadına benzioo delikafadulden
şu kilo mevzusu süper yaa :nazar: eski haline döndün haa :lepi: kaç kilo almıştın canım sen

milupadan mı gelecek numuneler?nerden nasıl istedin sen ben de istedim uzmanınız cevaplıyo var ya ordan numune gönderebilirmisiniz dedim tık yok.sen nerden istedin bana da söleee

Simdi site adi mail adresi felan vermeyim. Yaa benide banlarlar ama milupanin sitesine girdim ben uye oldum iletisim bolumunu tikladim orda mail adresi var o adrese msn den mail atar gibi attim sonra bana cevap olarak uye ve dogru adres verdiyseniz numuneler gelir dedi bende geri cevap yazdim uyeyim diye sonra taman sevgiler felan numune verdiginiz adrese gelecektir dedi bugun oldu bu olay
hacer kucağındayken miii düşüorduun yoksa :1shok:

Heeee

Back
X