Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa sorma benm de şaftım kayıyo naptıımı bilmiom:bbo:gecen gece kalkmısım coccuun kafasıbnın altından yastıı cekmişim gece lambasını kapatmısıım:sm_confused: allah korusun yaa:çok üzgünüm:
he ya benimkisinin içine saat kaçmış kanımca
çok dakik çocuk ne emceğini kaçırır ne uyancağını ne de uyucağını
hatta bu sabah kıl oldum bu çocuk tam 8.00 da uyanıyıı yaw diyom barim haftasonu bilseydim bi gün 8,5 ta kalk öpüp başıma koyam diyee
neyse tıktım emziği ağzına aldım kocişle ikimizin arasına 1 saaat kadar bakındı bize sonra yarım saat onunda içi geçti dayanamadı bize
bende gidiim mirmirmirmir zambak yataa ısıtmıstırmirmirmirmir
Ya birkaç gün önce oğlumun kıçını yıkıyodum kuyruk sokumunun bitiminde hafif bir eğrilik gördüm sağa doğru poposunun ayrımı normaldi ama şimdi bi tarafa doğru eğiklik var yani popo çizgisinde aynsı bende de mevcut bugün babasıda mıçını yıkarken farketti baya kafama takıldı ya ben kendimde bi rahatsızlık hissetmiyorum hatta öyle olduğunu bunca yıl fark etmemiştim bile kocam fark edip söylemişti evlendikten sonra valla oğlanın durumu canımı sıktı ama dr.soracağımda sizinle paylaşayım dedim ya ne olabilir bu durum varmı bebişinde böyle bi durum olan aranızda
Ya birkaç gün önce oğlumun kıçını yıkıyodum kuyruk sokumunun bitiminde hafif bir eğrilik gördüm sağa doğru poposunun ayrımı normaldi ama şimdi bi tarafa doğru eğiklik var yani popo çizgisinde aynsı bende de mevcut bugün babasıda mıçını yıkarken farketti baya kafama takıldı ya ben kendimde bi rahatsızlık hissetmiyorum hatta öyle olduğunu bunca yıl fark etmemiştim bile kocam fark edip söylemişti evlendikten sonra valla oğlanın durumu canımı sıktı ama dr.soracağımda sizinle paylaşayım dedim ya ne olabilir bu durum varmı bebişinde böyle bi durum olan aranızda
Kizlar bu hemoroit bendede olmustu hamileligimde hic kabiz olmadim ama dogumdan sonra oldum ve cok canim yaniyodu catlak oldu bendede her wc ye ciktigimda kaniyodu utancimdan ne gittim nede eczanaden ilac almak aklima gelddii oylee kendiliginden gecti yarada iylestii sukur simdi sorun yok
neyse ben çıktım kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalarmirmirmirmir
O bizdede var yaa normal popo cizgisi ama ucue egik bitiyo dimii bende farkettim ama endise edecek bi durum oldugunnu sanmamistim siz kalca usg si cektirdiniz mi ben bizim dr soyledim gerek gormedii
İBOLYA ya acı verici bişey değil sanmam ama omuriikle ilgili bi sorun mu acaba diye düşünüp duruyorum bi de sağ bacağında dizinde oynarken felan cıt sesi duyuyorum ya offffff ya cnm sıkıldı iyiden iyiye kontrolu cmt günü ne yapacağım ya :Saruboceq:nolur bişey olmasın takarım ben şimdi bunu ALLAH' ım emaneti sana ne olursun bişeyi olmasın yavrumun emaneti sana sen koru onu hareketli felan bakıyorum bacaklarını uztıyo çekiyo haeketi var yani İBİARU inşalah dediğin gibidir inşallah bişeyi yoktur :Saruboceq:edin nolur kızlar RABBİM bebişlerimizi bize bizi bebişlerimize bağışlasın acılarını göstermesin
Len iboss bi kere bende kayboldum evimizi bulamadiydim simdi bende calisiyodum patronumuz askere gidecekti bizde elemanlar toplandi is cikisi ugurlamaya gittik neyse arkadas ben birakiyim sizi dedii bikac arkadas en once beni birakacaklar neyse bizim evin cevrelerindeyiz biz cadde izerindeyiz ama caddeyi bulamiyom leyla allah askina nerde evin diyolar yaa surdan girince soyle bi yer cikiyodu diyom arkadas geze geze gezmedik yer kalmadi suradan cikito galiba diyom gidiyok yok ama aksam bide bizim mah evler hep ayni 3 katli ve bitisik hepsi ayni tur karistirmamak mumkun degil sinir oldular bana kendimi mal gibi hissettim diyom ki su otabusu takip edek bu kesin caddeye cikar bizim evin onunden gecer diyom oyobus bile cad cikmiyo zor bele bulduk evi ama cok utandim yaww ise gidince onlardan bide sabah bana sen nasil geldin kiz burayi nasil buldun diyolar
neyse ben çıktım kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalarmirmirmirmir
Cnm gerçekten mi doğru mu söylüyon ay içime su serptinŞenizteselli için demiyon değil mi? evet aynen öyle normal popo çizgisi ucu eğik yana doğru uzantı var işte biz çektirdik kalça usg si doğumdan 1 ay sonra bişey yoktu sonuç normaldi
İBOLYA ya acı verici bişey değil sanmam ama omuriikle ilgili bi sorun mu acaba diye düşünüp duruyorum bi de sağ bacağında dizinde oynarken felan cıt sesi duyuyorum ya offffff ya cnm sıkıldı iyiden iyiye kontrolu cmt günü ne yapacağım ya :Saruboceq:nolur bişey olmasın takarım ben şimdi bunu ALLAH' ım emaneti sana ne olursun bişeyi olmasın yavrumun emaneti sana sen koru onu hareketli felan bakıyorum bacaklarını uztıyo çekiyo haeketi var yani İBİARU inşalah dediğin gibidir inşallah bişeyi yoktur :Saruboceq:edin nolur kızlar RABBİM bebişlerimizi bize bizi bebişlerimize bağışlasın acılarını göstermesin