2008 Ekim Anneleri

yafrim inşallah bişiy yoktur yav bence bi sorun yoktur da yine dra sor sen işi garantiye al, hemi de her moku bu kadar takıntı yapma mümkünse emi :mymeka:

Dogru diyoo ibos takinti yapmaa bak kendini boyle surekli biseylere takilmaya alistirmaa bakiciya birakacaksin zor olur aklindan cikmaz isine odaklanamazssin sen dua et allaha sigin bitenem gel opüümŞeniz

şimdik ağlamasın die evde emziriyorum.sonra keyfi yerine gelio oto koltuuna koyuyoruz.arabaya bindiğimizde bi etrafına bakıo yanında ben yoksam hemen ağlıo yanında ben varsam olayı anlamaya calısıo kucaktamıyıııım deilmiyim:uhm: sonra bakıo ki deil yine baslıo ağlamayaÇok üzgünüm çoook kucaa alıncada susmuo..üstündeki monttan kafasındaki bereden sıkılıo.cıkarıorum biraz susuo gene baslıoÇok üzgünüm çoook bu seferde sakızı ağzında yok:ecrin_bebek: ve annesi sakızını cıkarıp ağzına verio:ecrin_bebek: o zaman susuo iştedelikafadulden-tatlicadiarzu-
hayret yanii hemde tok yanii :1shok: cadıı yaww bu kıss kaydirigubbakcemile3 ama dedimya 1 yaş civarı gezmek pek hoşuna gitcekk merak etmee a.s
aman ben gidiiiim balim uykum geldi yav

hadii ii uykular canıım Şeniz

Ayy bugun misafirlige gittik ya onlarinda 1bucuk yasinda erkek cocuklari var anam bi yaramaz bi yaramaz kafa beyin birakmadi sipa hareci kiskandii iyimii kizim uyuyo geldi agzindan emzigii cekti kendi agzina soktuu emdi delii oldum ayy bas gelinmiyo kizim korkuyo zaten bagiriktan sipa hic susmadi hacere babannesi kanepeye yer yapti battanisini felan serdi yatirdik emzik emiyodu illi o kalksin bem yatacam diyo kizimi kaldirdik arti yatti oraya battaniyeyi de ustune orttu kizimin emziginide emdi :oklava: koca dan daha annesinide emiyo ben kizimi emziriyom oda annesini memesini acip emiyo allahtan bende hacerin emdigi memeyi emecem demedi

Ilk oglunu 2bucuk yasina kadar emzirmis ve sutude ilk gunku kadar cokmuss memeden kesincee gogusleri dolmuş agls felan su sikintilar istee aglaya aglya oldum diyoo 10 gun sonra kesilmiss sutu emzirse 5 yasina kadar emermis galibaa

LEYLA cnm valla rahatlattın beni sağol İBOŞ 'um sende sağol anacım sizleri çok sefiyom ya iyikide yazmışım bak biraz rahatladım cmt kadar idare edicdem artık LEYLA baksaydık bi popişine kızının göstertmeyeceğiniz demek sizi çok sefiyom valla sağolun rahatlattınız beni yav ben çıkıyom kıslar kendinize iyi bakın Şeniza.s.:1hug:emzireyim oğluşu da sonra yatalım artık:delphin:

Bu arada bugun tartildm 72 kiloyum dogumdan sonra 12 kilo gitmis ama dogum oncesi halime donmem icin de 12 kilo daha vermem gerek

canım senin bebek takviminin altta bebegin kaç gün haftalık yazısından önce yazan şeyin anlamını biliormusn merak ettim.... our child has been an angel in heaven CADIARZU

Hee onu bende sordum merak ettim merakli melahatlariz demi len acaba bu hani bana ogrettiydin ta yabancii bisetler yaziyodu oraya not yaz dedimya arkadasimiz not yamamisda ordaki ingz ce yazi direkmi cikmis yosaa orda bumu yaziyodu neysee gel senide opem ozledim nasilsinizz bakiim

Ayy bugun misafirlige gittik ya onlarinda 1bucuk yasinda erkek cocuklari var anam bi yaramaz bi yaramaz kafa beyin birakmadi sipa hareci kiskandii iyimii kizim uyuyo geldi agzindan emzigii cekti kendi agzina soktuu emdi delii oldum ayy bas gelinmiyo kizim korkuyo zaten bagiriktan sipa hic susmadi hacere babannesi kanepeye yer yapti battanisini felan serdi yatirdik emzik emiyodu illi o kalksin bem yatacam diyo kizimi kaldirdik arti yatti oraya battaniyeyi de ustune orttu kizimin emziginide emdi :oklava: koca dan daha annesinide emiyo ben kizimi emziriyom oda annesini memesini acip emiyo allahtan bende hacerin emdigi memeyi emecem demedi

oha yav niye öyleymiş o velet, la leyla sen o kalça olayını kaynanana bi sorsana eskiler iyi bilir, o bilmiyosada mutlaka bi bilen tanıdığı vardır

Hadii bende kacar godip uyuyum kapida bi guzel ruzgar esiyoo ben ruzgar sesiyle uyumayi cok sevrim

ben hiç sevmem, ürperiyom rüzgarda :1no2:

Bu arada bugun tartildm 72 kiloyum dogumdan sonra 12 kilo gitmis ama dogum oncesi halime donmem icin de 12 kilo daha vermem gerek

ben daha aldım senağlama şu doğum kilolarından bahsetmesek morelim bozuliii :çok üzgünüm:

İBOLYA ya acı verici bişey değil sanmam ama omuriikle ilgili bi sorun mu acaba diye düşünüp duruyorum bi de sağ bacağında dizinde oynarken felan cıt sesi duyuyorum ya offffff ya cnm sıkıldı iyiden iyiye kontrolu cmt günü ne yapacağım ya :Saruboceq:nolur bişey olmasın takarım ben şimdi bunu ALLAH' ım emaneti sana ne olursun bişeyi olmasın yavrumun emaneti sana sen koru onu hareketli felan bakıyorum bacaklarını uztıyo çekiyo haeketi var yani İBİARU inşalah dediğin gibidir inşallah bişeyi yoktur :Saruboceq:edin nolur kızlar RABBİM bebişlerimizi bize bizi bebişlerimize bağışlasın acılarını göstermesin

yaolcaycım benim oğlumdada oluyor bacaklarında kıtlama acaba nedirki ama dediğin gibi bizimkide çok hareketli bişey yoktur inşallah bende sorayım kontrolde

ay hani demiştim ya benim hödük sevgililer günü gelmeden önce başlardı eleştirmeye diye o akşam elinde 1 demet gül ile geldi canım ya ama asıl hödük benmişimki o gün yatıya annemleri çağırmıştım ne biliyim adamın centilmen olacağı tuttu çok seviyorum ben bunu ya canım benim :asigim:ŞenizŞeniz

yarın istanbula kar geliyomuş barajlarımız %60 olmuş yeter çıksın artık güneşşş:Saruboceq:

bide özel bi soru olacak ama şimdi başlık açsam kimbilir nereye taşınacak kızlar ben doğumdan beri düzelemedim ilişkide çok canım yanıyor daha doğrusu yanma var doktor 6 aylık olunca gelirsin demişti ama daha öncemi gitsemki

cuma gnü burda eşimin arkasından konuşurken bi baktım yanımda belirmiş görmesin diye salak gibi kapattım hemen oda haliyle kıllandı yanlış bişey yapmıyorsun değilmi dedi ya kızlar durduk yere adamın aklına kurt düşürdüm iyimi bi daha onun hakkında konuşmayacam evliliğim durduk yere sallantıya girecek yavs -tatlicadiarzu-neyse bende gidiyi de yatiim :kahve:mirmirmirmirmirmirmirmir hadi iyi geceler

Gunayduunn herifise yolladim geri yatacam bi bakiim dedim benden sonra bi terken yazmis canim iliski sonrasi bendede yanma oluyo hatta ilk zamanlarda kanamada oluyodu ama kanamasi gecti sen normal dogum yapmadin dimi neden yanma oluyoki hadi benim dikis yerlerim agriyo sende bisey yok ay dikis yeri demisken gecen agda yapiyodum dikisslerin orayi aliyodum yapistirdim bi cektim hizla allahim boyle bi aci yok nasil. kotu bia yanmaa off dedim kesin o dikisler geri acildi ama bisey olmamis allahtan budaha mi tovbee

Back
X