hadi gözün aydın nihalcimm kaydirigubbakcemile3 hem doktor hem fayzada iiiimiş daha ne olsun :lepi:selamun aleyküm ekim anaları nasılsınz ben iyiyim bu gün doktora gittik feyza biraz öksürüyordu hemde kontrolü için çok ilgilendi.sanırım doktorlar hakkındaki düşüncelerim değişiyor.sağlık ocağındaki aile hekimimizde çok ilgilenmişti.kilosu boyu iyi gidiyor dedi şükür.hastane öyle kalabalıktıki bebekleri hasta görmeye hiç dayanamıyorum.eee sizler nasılsınız bakalım anlatın ne var ne yok önemli bişeyler varmı
hoşgeldinn özledimm wallaa hihoyyyt Şenizben geldimmmmm delikafadulden
ee zaten yoğurt biizm yediğimiz gibi olması gerekmioo..öenmli olan yoğurt olmasını sağlayan kültürü almasıı....sulu yedirmek istemiyorsan iiçine kaşık maması koyabilirsin..ben öyle yapıyorum :lepi:yaw bu teşekkür butonları nire gitti:uhm::uhm:
sağolun kızlar.mayalayacam.kutu sütlerle tam bi hafta kah süt miktarını,ısısını arttırarak,kah yoğurt kıvamını arttırarark denedim.hergece bebişimi sarar gibi özenle kat kat sardım.yok olmuyo deli oldum.en son annem bende kaldı.size küçükken yapardım dedi.kendinden çok emin bi şekilde bide o yaptı.sabaha ayran olarak içtisırnaşık şey
komşum sütaşınkini veriyo.tadı anne sütü gibi reddetmez dedi.2 gündür veriyom.zır zır ağlıyo velet.ağzına yoğurt değdimi ortalığı yırtıyo.ibolyacım çok zorlanıyorum ben bu ek gıda konusunda.zaten başımı kaşımaya vaktim yok.acele acele ona püreler mamalar yapıyorum.beyfendi suratıma püskürtüyo,ağlıyo..resmen savaşıyoz.heryer mama içinde kalıyo.neyse ben hemen kocişi arıyım.şişe süt bulsun akşama.nerden bulcaz ya?
tamerde bazenn acaiipp ağzına ne sokacağını şaşırıoo kaydirigubbakcemile3 bugünlerdede emerken memeyii eliyle bir eliyle sıkıp sıkıp bırakıoo burnumuu tutuooo kaydirigubbakcemile3 dünde babasının yanağını tutmuşşş sonrada gözler pörtlemişş şaşkın şaşkın bakıoo :1shok: eline farklı geldii galiba ondan galibaa kaydirigubbakcemile3arda canima yetti bugun. cocugun ustunde bi sinir var. butun oyuncaklariyla kavga ediyor :) eline aldigini agzina sokup sonra sinirleniyor. disi mi kasiniyo nedir. zola uyuttum simdi.