2008 Ekim Anneleri

nie fransız kaldın yaww :uhm: sen daha başladıın mı ek gıdaya o sebepten miii yerimseniben

yok canım ondan değil ben geç girdim siz konuya iyice dalmışsınızda o yüzden öle dedim.ek gıdaya daha başlamadım 2 kez elma suyu verdim okadar cuma günü kontrolümüz var doktorumuza sorcam ek gıda meselesini.iyi geceler...:1hug:

Merancim yaa biz daha 4 aylik olmadik ya ondaann bide 4 aylik olsak bile corbalara gecebiliyomuz ogun olarak tattirmak degildee

walla leylacım ben bişe diyemem ögün olarak geçip geçmeme konusunda...buna en iyi kararı sen ve kızın karar verebilir...
mesela bebişe verdin tadımlık ama istiyo o zaman bebeğin buna hazır demekmiş...

yok canım ondan değil ben geç girdim siz konuya iyice dalmışsınızda o yüzden öle dedim.ek gıdaya daha başlamadım 2 kez elma suyu verdim okadar cuma günü kontrolümüz var doktorumuza sorcam ek gıda meselesini.iyi geceler...:1hug:

hızımızı alamıoz walla bazen okumadıklarım oluyoo birisi alıntı yapınca görüoruum kaydirigubbakcemile3
iii gecelerr mirmirmirmir

efekaan naptı aceba yaa ateşii çıktıı diorduu..nie ateşi çıktı aceba aşı falan mı yaptırmıştıı kii :uhm:

walla leylacım ben bişe diyemem ögün olarak geçip geçmeme konusunda...buna en iyi kararı sen ve kızın karar verebilir...
mesela bebişe verdin tadımlık ama istiyo o zaman bebeğin buna hazır demekmiş...

Canim armut puresi verdim mesela yedii ben 5 6 kasik verdim ama versem yerdi elma dilimini tuttu agzina nasil emiyo yaliyo agzindan cekince agliyoo zilli ben yinede tattiriyim sutum var onla doysunn ama herseydende tattiriyim

Canim armut puresi verdim mesela yedii ben 5 6 kasik verdim ama versem yerdi elma dilimini tuttu agzina nasil emiyo yaliyo agzindan cekince agliyoo zilli ben yinede tattiriyim sutum var onla doysunn ama herseydende tattiriyim

bak sen önceliğini biliosun sütüm var diosun..mesela şimdi ben sana leylaa bırak anne sütü almasın önce püre ver çorba ver desem yapmazsın demi...işte böyle bişey ek gıda konusu...
senin sütün var onu alıoo kii bu çok güzel bişee herşeyden tattırma konusuda sana kalmışş sana nee mantıklı geliosaa ve hacer nasıl istiosa öyle yap..heeç kafanııı takma çok yorar bu konuuular insanıı...herkesin bebeği farklı ihtiyacı gereksinimleri farklıı....benim sütüm yetseydi tamer istekli olmasaydıı kesinlike ilk 6 ay sadece anne sütü verirdim yavaş yavaş meyve püresi ve suyunu tattırırdım...6 aydan sonra öğün olarak başlardım...bana mantıklı gelen bu çünkü

günaydın hatunlar..günaydın ibolyacım.... benim miniğimin gece ateşi vardı.. mızmızlandı durdu.hiç uyumadık..:1shok:.şimdide kucağımda hiç keyfi yok..ya sen ateş düşürücü ne kullanıon..
bende hiçbişi yok...doktora götürelim dedim hödüğe.. çok ateşi yok niye götürelim dio...ama ya gece fena olursa..ben acile götürmek istemiom hemen iğne veriolar...ateşte önemli mesele..
ooooofffff ooooooofffffffff napcam yaaaaa....:delphin:

yavrum calpol var bak biçok arkadaş ondan kullanıyo, 2 aylıken aşı ateş yapar diye biz de ondan aldıydık, daha sonra da kulak enfeksiyonu oldu, ona da fitil vermişti doktorumuz, ateşiniz en son ne kadar oldu ki, ule benim hödük de inadına her halta hastaneye götürmek istiyo, hapşuruyo hasta bu çocuk doktora götürelim diyo, bu hödükler de çeşit çeşit hey allahım yarappim

günaydınnnnn..................

canım benim doktorum da ateş için paranox fitil önermişti , ama yarım fitil ........ çok da iyi gelmişti , geçen ay aşı yaptırınca ateşlendi, calpol verdiğim halde düşmedi ateşi ama fitil verince hemen düştü.... bu arada ben ölçtüğümde 38,2 idi ama doktor korkma yüksek sayılmaz 38 derece dedi çok şaşırdım ....

efekaan naptı aceba yaa ateşii çıktıı diorduu..nie ateşi çıktı aceba aşı falan mı yaptırmıştıı kii :uhm:

saol canım düşündüğün için..yok aşı filan yaptırmadım dün çok huysuzdu misafirde vardı tam ilgilenemedim...akşamüstü ateşiçıktı..

ibolyacım enson 37,3 çıktı biliom pek fazla deil ama ilk ateşlendiindede böyle oldu ikinci akşam acile götürdük...eczaneden aldırıyım o ateş düşürücüyü ben...dr sormaya gerek yok dimi...:uhm::uhm:

aman çakılım ya bizim de 38 olmuştu ateşimiz dr 38,5 olunca gel demişti, havale geçirincemi götürcez bilmem töbe yarappim ya sinir oluyom böyle durumlarda, zaten o günün gecesi pamukkale üniversitesinin aciline gittiydik kulak enfeksiyonu çıktıydı, durduk yere ateş niye yükselsin dimi bi gel bakalım de neymiş derdimiz anla, 38 yüksek ateş zaten niye 38,5u bekletirler hç anlamam, bu arada o calpol konuusunda şüphelerim var yaa benim

saol canım düşündüğün için..yok aşı filan yaptırmadım dün çok huysuzdu misafirde vardı tam ilgilenemedim...akşamüstü ateşiçıktı..

ibolyacım enson 37,3 çıktı biliom pek fazla deil ama ilk ateşlendiindede böyle oldu ikinci akşam acile götürdük...eczaneden aldırıyım o ateş düşürücüyü ben...dr sormaya gerek yok dimi...:uhm::uhm:

yafrim hemen ilaca dayanma öle zamanda ılık bi duş al üzerindeki kıyafetleri hafiflet, battaniye yerine daha hafif bişiyler ört, baktın geçmiyo git gide yükseliyo o zaman verirsin ateş düüşürücüyü, ben açıkçası ilk başlarda pek önemsememiştim 37lerde geziyodu o zaman ateşi, annem vardı hatta o gün, annemle ılık bi banyo yaptırdık ateşi düşmeye başlamıştı, ama ben ara ara ölçmeye devam ediyodum, sonra yükselmeye başladı, kıyafetlerini de banyodan sonra çok hafif giydirmiştik, bi çıtçıtlı badiyle patikli don giyyodu o kadar yani, öyleyken ateşi yükseldi, 38.i vurunca aradım dru 38.5 olunca gel dediydi, calpol ver dediydi, hatta o gün çk paniklediydim senin hesab, burdaki kızlar yardımcı oldulardı sağolsunlar

evet calpol konusunda ben de endişeliyim ............bu arada effekaancım doktora danışmadan verme, ölçü çok önemli biliyorsun yanılmıyorsam bebişin geşimiyle kilosuyla orantılı veriyorlar ilaçların dozunu ......o yüzden mutlaka danış doktora

Back
X