2008 Ekim Anneleri

canım stepper ım var.ona binmeden .öce 15 tane falan mekik çekiyorum.bazı hareketlerim var onları da yapıp ısınıyorum.sonra stepperda hızlı bi tempoda koşuyorum.çok hırs yaptım yaza kadar verecem tüm kilolarımı.bisiklet de çok etkili ama.pes etme bence

zaten bendede tek basen var bisiklette o bölgeye müdahale ediyomuş akşamlarımı yapıyosun bende akşam fırsat bulabiliyorum anca

zaten bendede tek basen var bisiklette o bölgeye müdahale ediyomuş akşamlarımı yapıyosun bende akşam fırsat bulabiliyorum anca

aynen canım.popo ve basen problemim var.yani çocuğa bakcak biri olsa gündüzde yaparım ama eşim akşamları bakacak bende sporumu yapacaktım rahat rahat..su koyuvardi hemen:kızgın:
sana tavsiyem ya kulağında hareketli bi müzik olsun yada sevdiğin bi program eşliğinde tv izleyerek yap.o zaman insan sıkılmıyo.evlenmeden önce ablamın bisikletine binerdim ozaman da dergi yada gazete okurdum.

Son düzenleme:
mrb kızlarr :sm_cool:

günaydınnnnnnnn, meroş len bugün de topici ben açtım, passsssss.... altındaymış yine sağol :roflol:
he kolay bulmuşsundur inş... kaydirigubbakcemile3
günaydın hatunlar..günaydın ibolyacım.... benim miniğimin gece ateşi vardı.. mızmızlandı durdu.hiç uyumadık..:1shok:.şimdide kucağımda hiç keyfi yok..ya sen ateş düşürücü ne kullanıon..
bende hiçbişi yok...doktora götürelim dedim hödüğe.. çok ateşi yok niye götürelim dio...ama ya gece fena olursa..ben acile götürmek istemiom hemen iğne veriolar...ateşte önemli mesele..
ooooofffff ooooooofffffffff napcam yaaaaa....:delphin:
ateş düşürücü ver ağrı kesicidir calpol..muhtemelen doktora gitsende aynısını vercektir.ama ateşi 37.5 u geçerse mutlaka götür canım
kıslar şimdi lojmanda 3o aile falanız vesadece birinin çocuğu olmuyordu 10 senedir 2 defa tüp bebek denemişler ama tutmamış adam bizim bebeğimiz olduğunda ay ne güzel maşşallah bizim de bebeğimiz olsa keşke demişti içim acımıştı hergün dua ediyordum onlar için adam tüp bebek için son şanslarını deneyeceklerdi çok düşük model bir arabası vardı onu satıp tüp bebek yapacaklardı ama aylardır satamadılar. neyse borç alıp istanbula gittiler tahliller falan yapılırken kadın 5 haftalık hamile çıkmış allahım adam geldi uçuyolar yaa çok sevindim tüp bebek bile tutmazken allahım kendiliğinden vermiş
Allahım kımsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq: sağlıklı bi yavru nasip etsin :Saruboceq:
bizim yarın asımız var:çok üzgünüm: yine 3 gün banyo yapmıcazmı?bide o kabuklanan yere mı ası vurulucak?bide aates yaparmı ki*
canım yarın 2 tane aşı yapılacak.2 side bacaktan yapılacak..uzun zaman koldan yapılacak bi aşı yok...şimdi 5 li karma ve pnomokok yapcaklar banyo yaptırmana engel değil...aşı yerini ovalamacaksın...kolonyalı pamuk koyabilirsin...5'li karma ateş yapıoo ateş düşürücü bulundursan iyi olur yerimseniben
Ayy insallah aksam benim hoduk teyzeme gorurur beni bebisini cok merak ediyorumm yaww hani su 14sene sonra anne olan teyzem bahsetmistim ya onlarraa kizlar sizin hoduklerde biyere gitme konusunda o bize gelmedi bizde gitmeyiz diyomu yada o bize geldii mutlaka gitmemeiz gerek diye benim hoduk bu konudaa cok gicik yavv ben le birlikte hamile olan bi cok arkadas ve akrabamiiz vardii benden once dogum yapanlara gittik ben dogum yapinca bana gelenlere goturdu gelmeyenlere goturmedii o bize gfelmemismis hersey karsilikli gorusunu savunuyoo teyzem gelmediydi ben dogunm yapinca ama kirkim cikinca geldii kesimn diyecek o bize hemen gelmedi diye uyuzz ediyo beni bogasimm geliyoo yavv bicakla yuruyecem tuzlu limon verecem yetti valla
kızz sen daha gitmedin mii teyzenee :1shok: ne acaip adam yaa eşinn :mymeka: birde ne demek o geldi bu gelmedi geç gitti gel geldii ne hesaplar bunlarr bee Çok üzgünüm çoook Allah sabır versin sana:Saruboceq: tuzlu limon suyunu bi denee kaydirigubbakcemile3

yok meran daha gidemedim yaaa teyzeme cumartsı cıktı has zaten ogun kına vard pazar gunu teyzesı yemege davet ettı dunde benı yemege goturu inş aksam götürür yaa deli edliyom bu huyunaa üfffffff

aynen canım.popo ve basen problemim var.yani çocuğa bakcak biri olsa gündüzde yaparım ama eşim akşamları bakacak bende sporumu yapacaktım rahat rahat..su koyuvardi hemen:kızgın:
sana tavsiyem ya kulağında hareketli bi müzik olsun yada sevdiğin bi program eşliğinde tv izleyerek yap.o zaman insan sıkılmıyo.evlenmeden önce ablamın bisikletine binerdim ozaman da dergi yada gazete okurdum.

saol canım teşekkür ederim öyle deneyeyim bide işallah en kısa zamanda kurtuluruz şu kilolardan

aynen canım.popo ve basen problemim var.yani çocuğa bakcak biri olsa gündüzde yaparım ama eşim akşamları bakacak bende sporumu yapacaktım rahat rahat..su kyuvardi hemen:kızgın:

ben kızımda normal doğum yapmıştım anne sütüde almadığı için fitness centera gidiyordum eşim aşağıda cafeteryada kızıma bakıoduu ben yukarda hoca eşliğinde spor yapıorduum 7-8 kilo vermiştim 2 ayda :lepi:
şimdi sezeryandan sonra karnımın içindeki ağrı daha yenii geçti...bastırınca sanki morarmış bir yere bastırınca ağrırya aynen öleydi...şimdi başladım bende mekik çekmeye günde 20*25 ...bende de basen popo yokk bel bölgesinde kalınlık varr kötükedihüso bacaklar ince popomdaa yoook :utangac: ama şuu bel bölgesini nasıl vercemii bilmioruum yaww :sm_confused: bisiklet kürek koşu bandıı twist var ama bunları yapınca bacaklardan gidioo sankii bel duruo...bende sadece twist yapıyorum ve sauna sortumu giyiyorum şimdilik...acele etmiyorum oğlum 6 aylık olsun nasıl olsa diyette yaparım spordaa :lepi:

ya ben bi yöntem buldum ama biraz daha deneyip size öyle tavsiye edeyim.
ya oğluş durmuyo birazdan gelirim

yok meran daha gidemedim yaaa teyzeme cumartsı cıktı has zaten ogun kına vard pazar gunu teyzesı yemege davet ettı dunde benı yemege goturu inş aksam götürür yaa deli edliyom bu huyunaa üfffffff

ben olsam onun istediği yerede gitmezdim kötükedihüso sen çok uslu uyumlu bi kızsıın canım yaa.... :teselli:

meraaan bişi sorcam sen bilirsin ilk defa kızım bişey sevdi delikafadulden beyaz peynir sabah biraz verdim :sm_cool: ama zararlımı önce sorim sonra verim dedim çok sevdi şimdi 3 sorum olacak :dance:
1 kızıma peyniri verimmi
2verirsem ne kadar verim
3 bu üçünün cevabını istiyorum :roflol:

meraaan bişi sorcam sen bilirsin ilk defa kızım bişey sevdi delikafadulden beyaz peynir sabah biraz verdim :sm_cool: ama zararlımı önce sorim sonra verim dedim çok sevdi şimdi 3 sorum olacak :dance:
1 kızıma peyniri verimmi
2verirsem ne kadar verim

aaa beyaz peynir yemesi güzell...taze ve tuzlu değildir umarım...hatta beyaz peynirin içinde bulunan bi maddeyi almaları gerekiormuş bebeklerimizin...bu labne yada ezine peynirde olmayan bişeymiş...geceden suya bekletip sabahları verebilirsin...sabah mama yapıyorsan onun içine koymak daha ii...
sen nasıl yedirdinn

aaa beyaz peynir yemesi güzell...taze ve tuzlu değildir umarım...hatta beyaz peynirin içinde bulunan bi maddeyi almaları gerekiormuş bebeklerimizin...bu labne yada ezine peynirde olmayan bişeymiş...geceden suya bekletip sabahları verebilirsin...sabah mama yapıyorsan onun içine koymak daha ii...
sen nasıl yedirdinn

mama yemiyo zaten canım bi gün denemiştim hiç yemedi sabah bildiğimiz normal pastörize peynir verdim ezip kaşıkla verdim yedi ama tuzu zarar eder diye vermedim o zaman bundan sonra gece ıslayıp sabah veririm başka bişey almadı daha ilk defa peynir yedi :sm_cool:

bide sen ne kadar veriyosun ne kadar vereblirim sem ne kadar veriyon ony da söylesen daha versem parmaklarımı da tyerdi çok sevdi çok

mama yemiyo zaten canım bi gün denemiştim hiç yemedi sabah bildiğimiz normal pastörize peynir verdim ezip kaşıkla verdim yedi ama tuzu zarar eder diye vermedim o zaman bundan sonra gece ıslayıp sabah veririm başka bişey almadı daha ilk defa peynir yedi :sm_cool:

ama bak peyniri sevmişya belki mamanın içinde peynir olursa hoşuna gidebilir yerimseniben sade peyniri yutabiliosa iyii...ben olsam ilk verdiğim şeyi öyle tek vermeye korkarım boğazında kalır diee Allah korusun mamayla karışık verirdim sulu yani

1 kızıma peyniri verimmi
2verirsem ne kadar verim

bende veriyorum.prmaklarımın arasında iice eziyorum.damağına dooru yyapıstırıorum:lepi:cemre cok sevio.her kahvaltıda 3 defa yapıorum bunu:delphin:

bide sen ne kadar veriyosun ne kadar vereblirim sem ne kadar veriyon ony da söylesen daha versem parmaklarımı da tyerdi çok sevdi çok

ilk verdinde 1 kibrit kutusunun dörtte biri kadar ver ve takip et özellikle göğüs be boyun bölgesine alerji yapabilir..daha sonra 1 kibrit kutusuna kadar çıkarabilirsin...

celen bende 1 kere yaptım bayıldı başaka vermedim diye nasıl ağladı kuuzm bende iki üç defa daha kaşıkla verdim

ver anam ver o yavruda sebeblensin dünya nimetlerinden:delphin: gecen sabahta haslanmış yumurtanın sarısından verdim bi çimdiksengözlerimebaksanab ama pek anlayamadı onukaydirigubbakcemile3

ama bak peyniri sevmişya belki mamanın içinde peynir olursa hoşuna gidebilir yerimseniben sade peyniri yutabiliosa iyii...ben olsam ilk verdiğim şeyi öyle tek vermeye korkarım boğazında kalır diee Allah korusun mamayla karışık verirdim sulu yani

mamaya kattım verdim yemedi canım :çok üzgünüm:

Back
X