2008 Ekim Anneleri

evet arkadaşlar.ben de ara ara çıkayım artık diyorum.bizim aşımız vardı bugün.2 ayda sadece 800 gr almış eylül.ama doktor kilosu ve boyu ideal dedi.ek gıda için bazen çorbalardan tattır ama salça ve tuz olmadan dedi.kendimin mayaladığı yoğurttan 1 su bardağı verebilirmişim.meyve sularına devam.ama ben hergün vermiyorum zaten.şimdi eylül 6600 kilosu ve boyu 67 cm.iyi mi sizce.geçen bi arkadaş imini hatırlayamadım.8500 kilo demişti sanırım.galiba biz zayıfız.gerçi celenle başabaş gidiyoduk.celen sen ne zaman gidiyosun.ya da biliyosan bi yaz canım ya kızının kilosunu ve boyunu

daha ne istiyon gı :oklava: maşallha eylüle :nazar: kilosu da boyuda çok iyi gülçe 6000 gram ve boyuda 60 cm biz bişi diyomuyuz

evet arkadaşlar.ben de ara ara çıkayım artık diyorum.bizim aşımız vardı bugün.2 ayda sadece 800 gr almış eylül.ama doktor kilosu ve boyu ideal dedi.ek gıda için bazen çorbalardan tattır ama salça ve tuz olmadan dedi.kendimin mayaladığı yoğurttan 1 su bardağı verebilirmişim.meyve sularına devam.ama ben hergün vermiyorum zaten.şimdi eylül 6600 kilosu ve boyu 67 cm.iyi mi sizce.geçen bi arkadaş imini hatırlayamadım.8500 kilo demişti sanırım.galiba biz zayıfız.gerçi celenle başabaş gidiyoduk.celen sen ne zaman gidiyosun.ya da biliyosan bi yaz canım ya kızının kilosunu ve boyunu

Eylulun boyu masallah uzun olcak celen dun saglik ocagina gitti yarinda asisi var cemrenin boyu 59 cm kilosuda 6450 idi galiba tam emin degilim ama sanki boyle kalmis aklimda

ya kocaman oldu bu sıpalar niye çıkarmıyonuz ki bırakın biraz dışarı alışsın

eşimin babaannesi eşimi bebekken sarıp sarmalamış,çok korumuş,tüm çocukluğu hasta olarak geçmiş.eskiden bebeğim olursa çıplak gezdircem diyodu.yaw oğlu öyle kıymetliki(tabiki hepimizinki öyle)ödü kopuyo grip olcak diye.eşim kış başı grip oldu,evde maskeyle dolaştı ve bi hafta ayrı odada yattı..offf yaz gelsin hiç eve girmicem valla.patladım sıkıntıdan:çok üzgünüm:

benım miniş iyice eliyle kavramayı öğrendi.uzattığımız bşişeyi gorunce saldırıyor hemen alıp ağzınaakaydirigubbakcemile3
dün daysı resmen kedıgıbı oynadı yavrumla.üstünde swetshirt vardı dayısının kapsonlu,kapsonunnunda bağcıkları var one sarkıo.daysı onu ıklime doğru sallıo bızımkıde kedı gıbı yakalamaya calsıo ,ay cok komıktı ya..
laelaelaelaelae

Eylulun boyu masallah uzun olcak celen dun saglik ocagina gitti yarinda asisi var cemrenin boyu 59 cm kilosuda 6450 idi galiba tam emin degilim ama sanki boyle kalmis aklimda

yok len benımkı 7 kg. boyu da 63 cm di.
celenınkı daha tombiş gozukuyor.daha fazladır cemre..

teşekkür ederim kızlarrrr
ben çıkıyorum azcık yatayım dinleneyim
görüşürüzzz

leylacım buarada süpersin leynnnnn Şeniz Şeniz

çıtır sen demiişken aklıma geldi saçlarım zaten dökülüyo bi 10 gündür falan da sanki çok saçım varmış gibi kuzum bi asılıyo saçıma koparmadan bırakmıyo ve bu sürekli böyle kucağıma alır almaz ilk işi saçımı yolmak sizinkilerde yapıyomu

kızlar ankara acayip soğuk valla bacaklarım donuyo.eylülü de sıkı sıkı sardım.havalar bi iyiye doğru gitse.ama az kaldı.şubatı da yedik:roflol:

çıtır sen demiişken aklıma geldi saçlarım zaten dökülüyo bi 10 gündür falan da sanki çok saçım varmış gibi kuzum bi asılıyo saçıma koparmadan bırakmıyo ve bu sürekli böyle kucağıma alır almaz ilk işi saçımı yolmak sizinkilerde yapıyomu

benımkıde acayıp yoluo beni.
babasının saclarını bıle tutmaya calısıo.allahtan co uzun değild yakalayamıo:roflol:

sac demişkden iklimin sacları uzamaya basladı.
ben farketmiştim babası asolemiştim yok canım demişti.
bugun annem soledı sankı uzadı bıraz die.
cok sevıdım uzamaya başlamasına..:emir_bebek:

[COLOR="purple"]kaydirigubbakcemile4
bende gıdıyorum.
yarın asısı var ıklımınde..
oradan da hastaeye goturucem bas cevresı kontrolu ve kalca kntrolü var.
sonra yıne anneme bırakıcam ve kufore gıdıcem.
yarın butun gun yoğpunuz yani..
yarın aksam gousuruz artık.
dua edınde guzel habelerle geleyım.
optum hepınızı..[/COLOR]

Son düzenleme:
bizimde yeniden saçlarımız çıkıyooooooooohihoyyythihoyyyt
hepsi dökülmüştü.artık kel olmıcak oğlum.ay çok saçlı halini merak ediyorum..biran önce uzasalar barii

evet ya saç yolma konusunda uzman oğluşum.bide kucağıma aldığımda üstümede sıkı sıkı yapışıyo.zor ayırıyom kendimden.

Back
X