Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annnnaaaaaaaaaaaaa buyuk olduuuu
portakal kabuğundan atkıyla şaapka ha, süper yaaa :roflol: iştieeee türkün aklı burada da kendisini göstertti :roflol:
bende geldüm.sabahtan bebişin aşısı oldu.öölenden sonra ben yolundumhihoyyyt anam çok acıdı beee:1no2: ee sizde ne var ne yok bakemCADIARZU önemli bi gelişme varmııdelikafadulden
yes daninoylannasıl mayaladın,pastörize sütlerlemi celencimmmmmmm:ecrin_bebek:
ewet yoğurdu ezdim sütlen.sıcaklığıda dediğin gibiydi.maya yaptığın yoğurtu sütün içine direkt değildee azcık sütle karıştırdıktan sonra koysaydın...birde sütün sıcaklığı nasıldıı aceba serçe parmağını yakar yakmaz sıcaklıkta olcakk
bide ondan deniimnormal yoğurttan değil de süzme yoğurttan koy bi çay kaşığı o zaman nasıl güzel oluyo gör ben kendimize mayalarken de hep süzme yoğurt koyuyodum bi kase o zaman taş gibin güze hazır yoğurt gibi oluyoduu
geçmiş olsun ccemreme
yok kıs bişi zati doğru dürüst kimse gelmedi
iboşn yusuf da şimdi vızıldadıydı ona bakıyı ben de oğluş uyuyorkene aradan yemeği çıkarıım gelirim
sen yaz anacım ben bakaırm arada
ne ettü cemre ağlamadı dii mi
Celeen rota vurusunu vurdurdunmu son gelismeler nee
bende geldüm.sabahtan bebişin aşısı oldu.öölenden sonra ben yolundumhihoyyyt anam çok acıdı beee:1no2: ee sizde ne var ne yok bakemCADIARZU önemli bi gelişme varmııdelikafadulden
anammm iboşa bak
msn den beni idare ederkene burayı da boş bırakmamış
hızlı karuuu
leyloşun kardan adamcığınıza bittim
kardan adam yapmayalı yıllar olduu
geçmiş olsun ccemreme
yok kıs bişi zati doğru dürüst kimse gelmedi
iboşn yusuf da şimdi vızıldadıydı ona bakıyı ben de oğluş uyuyorkene aradan yemeği çıkarıım gelirim
sen yaz anacım ben bakaırm arada
ne ettü cemre ağlamadı dii mi
heee sorduk.hemşire doktoruna sorun dedi.o zaman yaptıralım dedik.eczaneye girdik.depoyu aradı.tek cesit varmış.ilk 8 hafta.yane vazgectim ve allaha emanet ettşm:Saruboceq:![]()