yakaladım seni iboşş
kıs celen iboş dooru sölemiş ne kıs eskiden yoğurt yapma makinesi mi varmış kaynat ılıt işte sütü sonrram at içine 1 kaşık süzme karıştır sar sarmala bak fıstık gibi olmuyo mu
git 50 tl ye de cemreye kıyafet neyim allırsınn
bu arada bu rota yı bizde vurulmadık yalnız deilsin yaniii dr gerek yok dedi mecburi bi aşı deil öle olunca bende hiç üstünde durmadım anam sankim biz rotayla mı büyüdük çocuk dediğin ishal de olur kabız da nolcak alt tarafı iki cırcır eder annesi ona bi güzel bakar geçerr
regl olmayan kimdi anacım ben de bende olmadımmm
regl olmayan ben ve leyla vardık, ama şimdi bi ben kaldımmm kaydirigubbakcemile3
canım rotavirus hakkında yazdıklarına katılamayacağım çünkü "eskiden o mu vardı" demek doğru değil sonuçta (allah korusun) bebek ölümleri eskiye göre azaldıysa eğer bunda aşılamaların etkisi çok fazla.. tamam sen veya doktorun gerek görmemiş olabilirsiniz ama bu aşı gereksiz anlamına gelmez.. sonuçta çocukluk çağı ishallerinin en sık görülen nedenlerinden biri rotavirustur ve buna karşı geliştirilmiş bi aşı var piyasada.. böyle bi şansın varken yapılması daha iyi olmaz mı..
buarada ben de malesef bazı nedenlerden dolayı eylüle rotavirus aşısı yaptıramadım ama çok pişmanım nolursa olsun yaptırmam gerekiyordu.. :çok üzgünüm: