Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su an 37,5.yani atesi iimi.yatırdım.uzun kollu alttan cıtcıtlısı var.altında penye patikli var.üstnede penye battaniye örttüm.oda sıcaklığıda 20+21 derece.ama suan kaloriferler yanıo.gece kapanıo.yani gece 16 derece falan.ya korkuyorum bide üşütmiim:çok üzgünüm: napiim örtim mi biraz:sm_confused: atesi nası iimi?üstü?
şindik calpol ü 7:35 de verdim.bi daha kacta veriim?
misafirler şimdi gitti bende hemen damladıım kaydirigubbakcemile3 ne var ne yok cemrenin ateşi düştü müü :uhm:
Citir iklim kac kilo olmuss boyu uzamismi 7 kilo 63 cm di en son dimi kac olduu
meraaan 36,7 napiim üstünü azcık daha örtim mi?sadece ince penye battaniye var.bide bady ve alt:çok üzgünüm:
ben gidiyorum.cemre durmuo.uykusunda ağlıo pooofff bu asıyı icad edenin ben
celencim sık sık emzir...kızlar biliormusunz bebeğin ateşi çıkınca annenin sütünde parasetamol bulunuyormuş..yani ateşinin düşmesine yardımcıı....normalden daha sık emzirmek lazım tamer 1 kerede kusmustu ...aşıdan sonra kusmada olabilir celencim telaş etme kustuktan yarım saat sonra yine emzir...yan yatır bu gece uykusunda da kusabilir dikkat ett
Anne sutu her derde devaa yavv ne kiymetli memelerimiz varr ikitane elmass tasiyoz bebeler icin
merhaba hanımlar
geçmiş olsun celen , umarım bu geceyi iyi atlatırsınız.
bizde cuma günü olacağız bakalım yumurcağım nasıl geçirecek
pazartesi de işe başlıyorum. hepsi bir anda ; baklaım nasıl olacak