Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uff anne sutu ne guzeldii yavv zahmetsizz dusunme derdi olmadan aninda sak cikar ver hijyenik ve saglikli simdi dusun durr sunu versem alerji yapajmi sunu soyle mi versem sunla sunumu lkaristirsam bunu begenirmi 1 yasina kadar emdikleri hep doyursa keske ek gidaya hic ihtiyac olmasa 1 yasindan sonra ne versen yese demi ne guzel olurr
Bu ek gida konusunda kafamin taktigim kadar hic biseye takmamistimm yaa uff simdii sut yasak felan ya hanii babannesi hergun gunluk sut alalim yogur yapalim diyoo ee sut yasak kizim yogurt olunca bisey olmaz yaa bu zamana kadar ben hic duymadim vee herkes de veriyoo diyoo yapacaz napalim artikk
aa evet yaaa neyle yoğurt yapcez biz???
ya bana şimdi numune geldi milupadan
içinde 1 tane meyve suyu ve pirinçli muhallebi var ıslak mendil pişik kremi 2 tanede huggıes bez başkada mama felan yok bana niye böle az geldi
ya bana şimdi numune geldi milupadan
içinde 1 tane meyve suyu ve pirinçli muhallebi var ıslak mendil pişik kremi 2 tanede huggıes bez başkada mama felan yok bana niye böle az geldi
leylacım ayın 10 da göndereicez diye mail attılar bugün geldi
celen canım paronax s fitil var ondan verdinmi
geçmişi okumadım ya özür bebişi ateşlenenler var galiba , çok geçmiş olsun ............... bu konuda da şunu söliiim calpol faide etmedi biz fitil kullandık , aşıların hepsini aynı gün yapıyorlar bu da bebişlere ağır geliyor o yüzden ateşleniyorlar, geçen ay da bizim böyle oldu 2-3 gün sürdü mızmızlığımız , makattan ölçülen ateş 38 olursa yüksek sayıyorlarmış , koltuk altı ya da kulaktan 40 olursa haber verin diyor burda ki dr lar
ewde yok.dısarıda cıkamam.cok üzülüyorum.yanlızım tecrübesizim.o kitaplarda senelerce okuduğum bilgiler gidiverdi kafamdan evlat bambaskaymışsenağlamasenağlama yanakları pespembe halsiz uykulu huysuz.tenini elletmio atesten acıo heraldesenağlama
Celeen sana herobabyden numune geldiimi
telaşlanma , bi komşuna rica ediver tatlım ..... ılık suyla havlu ıslat , onunla ellerini ayaklarını filan sil bebişinbizim makattan 39 koltuk altı 37,8senağlama
canım üzme kendini geçecek işallah apartmanda falan bi yakının yokmu bi koşu fitil alıp geliversinler fitil ve şurup aynı anda verirsen düşüyor ateşi benim büyük oğlum çok ateşlenir ve hala eteşleniyo ben ondan dolayı tecrübeliyim üzme kendini beni dinle