2008 Ekim Anneleri

çıtırım güle güle canımmmŞeniz

ben de bugün öpücük dağıtıyom hee.ne kanı kaynak bi karıyım len ben.kendim diye de demiyom haaaaa:roflol:

meranım o d vitamini 25 derecenin altında oda sıcaklığında saklancak yazıyo, dereceye baktım 24 derece filendi, sorun olarmı ki :uhm:
,

ben multitabs kullanıyorum...böyle yazıo...dolapta saklıyorum...Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir.
seninkinde 25 diosa bilmiyorum.. fisfisfis
aslında dün araştırdıklarımda dvitin dolapta olması gerektiğydi enteresann fisfisfis

geçmiş olsun celencim.galiba benim de migrenim var.dün gece bi başladı sabah saat 11 de geçti.o da ağrı kesicilerle.duş falan aldım anca geçti.miğdem de bulandı ama ben baş ağrısından değil de başka şeylerden zannettim.hala regl olmadım da:roflol::roflol:

Bende 3 gun oldu regl olali ama fazla kanama var yaa normalde ben regl oldugumda hic bu kadar olmazdi normalde bu gece pedlerini hic kullanmazdim buyuk diye gece pedi oldugu halde ay sabah bi kalktim disina sizdirmiss her yer batmiss allahim bastan asagi degistirdim herseyi uykumda vardi tekrar yattim bi kalktim yine batmiss uff sinir oldum ki ilk defa disina cikiyo hic camasirim bile leke olmazdii ayy hepmi boyle olacak

anaaaaa biraz önce evy babye teşekkür maili attıydım biraz nce telefonla aradılar teşekkür ediyolar ilgim içün, sitemize girip görüşlerinizi yazmanızı bekliyoruz diyo sırnaşık şey

Bende 3 gun oldu regl olali ama fazla kanama var yaa normalde ben regl oldugumda hic bu kadar olmazdi normalde bu gece pedlerini hic kullanmazdim buyuk diye gece pedi oldugu halde ay sabah bi kalktim disina sizdirmiss her yer batmiss allahim bastan asagi degistirdim herseyi uykumda vardi tekrar yattim bi kalktim yine batmiss uff sinir oldum ki ilk defa disina cikiyo hic camasirim bile leke olmazdii ayy hepmi boyle olacak

ilk 2 reglim o kadar yoğun geçtikii leylacım...gece pedleriyle falan her saat başı ped değiştirdim ve o kadar yorgun düşmüştüm kii..çok zor geçio doğumdan sonra ilk regl :bbo:

ben de üye oluyum len dur o evy babye.olim bizim gibi müşteri bulmuşlar daha ne isterler ki acep demi lennn:roflol:

lleeeeeeeylaa burayaaaa yumruk havayaaaaaaaaa :))

Oleyy oleyy oleyy
leylaa hoşgeldin canımmmmmmmmmmmŞeniz

Hosbulduk sekerimm
tsk ederım..kullanmaya devam edıyorum ben vıtamın de bu ucuk degıl şekerım ya ıc tarafta yara gıbı beyaz..gargara yaptım gecer heralde.

leyloş ta yok ya sesı cıkmıo.sıkıldım bugun burda ha.
koiş gelmek uzre.öptum hepinizi hadi.hoscakalın.

Canim sikiliyoo yaa uff birazz boyle tv felan kapattimm sadece kafami dinleyim diyee dusuncelere daldim moralim bozulduu agladiim

d vitamini değince.bizim devit bitti.aşıya götürdüğümüzde bıngıldak kapanmak üzere devite devam dediler.ben hala 3 damla veriyorum.bana arttır falan diyen olmadı.

canım ben 8 damla veriodum..eczaneden öyle yazmışlar üstüne dün doktora sordum 3 damla dedi..nasıl canımsıkıldı bu memlekette işini doğru düzgün yapan yyyyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk.....3 yerine 8 yazmışlar....ökz herifler...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

tsk ederım..kullanmaya devam edıyorum ben vıtamın de bu ucuk degıl şekerım ya ıc tarafta yara gıbı beyaz..gargara yaptım gecer heralde.

leyloş ta yok ya sesı cıkmıo.sıkıldım bugun burda ha.
koiş gelmek uzre.öptum hepinizi hadi.hoscakalın.

güle güle yafrimmmm :a015:

aslında doğru söylüyosun ibolya.bak ben bunu doktora sormadım.daha doğrusu hani ismini hatırlayamadım şimdi bi arkadaşa da bıngıldak kapanmış artık deviti bırakın demiş de o da hastaneye götürmüş ya.işte ben de sağlık ocağını pek tınlamadım.eğer bana da kapanmış bırakın deseydi ben de başka bi doktora gösterirdim.12 18 ay arası bıngıldak kapanma zamanı canımmmmmmmmmmŞeniz

e sen biraz önce bizim bıngıldak kapanmak üzere dedin yaa :uhm:

çıtırım güle güle canımmmŞeniz

ben de bugün öpücük dağıtıyom hee.ne kanı kaynak bi karıyım len ben.kendim diye de demiyom haaaaa:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben multitabs kullanıyorum...böyle yazıo...dolapta saklıyorum...Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir.
seninkinde 25 diosa bilmiyorum.. fisfisfis
aslında dün araştırdıklarımda dvitin dolapta olması gerektiğydi enteresann fisfisfis

bizimki monovit anacım, baktım öyle yazıyo vallaha, du bi de netten araştırıim bakim :uhm:

hea için boşalıy galiba, öyle olur diyolar, bi de siz hiç olmadınız ya belkim de ondan olabilir, benim bu kaçıncı regl:çok üzgünüm:

Ibosuum evybaby sana tesk. Etmesimnde kim.e etsin canim sayende herkes evy babyle tanisti memnun kaldi herhese sen israrla tavsiye ettin senin sayende satislarrii tavan yapmistir soyleyeydin bunu hatta toplu mail atalim bize bu bu kisi onerdii diye adamlar seni bez manyagi yaparlar

canım ben 8 damla veriodum..eczaneden öyle yazmışlar üstüne dün doktora sordum 3 damla dedi..nasıl canımsıkıldı bu memlekette işini doğru düzgün yapan yyyyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk.....3 yerine 8 yazmışlar....ökz herifler...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bizim angut eczanadee gunde 1 defa 1 damla yazmistii burda herkes 3 damla diyince asi olurlken hemsireye sordum aaa hayirr 1 damla olurmu 3 tane damlatacaksin dedii bizim sise daha yeni yarim olduu 1 damla damlattigimdan millet bitirmis

heee sizi arkadaşlarıma tavsiye ediyom dediydim mailde, yalan da diil ediyom yani, ahan burdan kaç kişiyi evy babyci yaptım dimi

Hee dogru diyon bende tam onu yazdiydim ama sen denemek icin istiyorum demedinmi cunku denemis tavsiye etmis olunca ne diye yazip numune istedinn ki

Bez degilde su mama numusesini istedim gelmedi yaa dun kiza mama oldik yogurt yapmak icin sutumde dun cok azdi yaptim biraz verdim sevmedii yaaa ilk defa bisey yemedi icine bebe biskuvisi ezdim kasikla verdim mirin kirin yedi mamalar gelse denesem bi hangisini sevecek

Ibosuum evybaby sana tesk. Etmesimnde kim.e etsin canim sayende herkes evy babyle tanisti memnun kaldi herhese sen israrla tavsiye ettin senin sayende satislarrii tavan yapmistir soyleyeydin bunu hatta toplu mail atalim bize bu bu kisi onerdii diye adamlar seni bez manyagi yaparlar

aaaa yapın valla öle bişi, belkim eşşek kadar bi paket göndertirler baaa :roflol:

Bez degilde su mama numusesini istedim gelmedi yaa dun kiza mama oldik yogurt yapmak icin sutumde dun cok azdi yaptim biraz verdim sevmedii yaaa ilk defa bisey yemedi icine bebe biskuvisi ezdim kasikla verdim mirin kirin yedi mamalar gelse denesem bi hangisini sevecek

aman aynen baa da gelmedi onlar, yeniden mail attım baam dönceklermi

Back
X