Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meranım o d vitamini 25 derecenin altında oda sıcaklığında saklancak yazıyo, dereceye baktım 24 derece filendi, sorun olarmı ki :uhm:
,
geçmiş olsun celencim.galiba benim de migrenim var.dün gece bi başladı sabah saat 11 de geçti.o da ağrı kesicilerle.duş falan aldım anca geçti.miğdem de bulandı ama ben baş ağrısından değil de başka şeylerden zannettim.hala regl olmadım da:roflol::roflol:
Bende 3 gun oldu regl olali ama fazla kanama var yaa normalde ben regl oldugumda hic bu kadar olmazdi normalde bu gece pedlerini hic kullanmazdim buyuk diye gece pedi oldugu halde ay sabah bi kalktim disina sizdirmiss her yer batmiss allahim bastan asagi degistirdim herseyi uykumda vardi tekrar yattim bi kalktim yine batmiss uff sinir oldum ki ilk defa disina cikiyo hic camasirim bile leke olmazdii ayy hepmi boyle olacak
lleeeeeeeylaa burayaaaa yumruk havayaaaaaaaaa :))
leylaa hoşgeldin canımmmmmmmmmmmŞeniz
tsk ederım..kullanmaya devam edıyorum ben vıtamın de bu ucuk degıl şekerım ya ıc tarafta yara gıbı beyaz..gargara yaptım gecer heralde.
leyloş ta yok ya sesı cıkmıo.sıkıldım bugun burda ha.
koiş gelmek uzre.öptum hepinizi hadi.hoscakalın.
merancımmmmm hoşgeldinnn. ve güle güleeeeeeee dur seni de öpemmmŞeniz
d vitamini değince.bizim devit bitti.aşıya götürdüğümüzde bıngıldak kapanmak üzere devite devam dediler.ben hala 3 damla veriyorum.bana arttır falan diyen olmadı.
tsk ederım..kullanmaya devam edıyorum ben vıtamın de bu ucuk degıl şekerım ya ıc tarafta yara gıbı beyaz..gargara yaptım gecer heralde.
leyloş ta yok ya sesı cıkmıo.sıkıldım bugun burda ha.
koiş gelmek uzre.öptum hepinizi hadi.hoscakalın.
aslında doğru söylüyosun ibolya.bak ben bunu doktora sormadım.daha doğrusu hani ismini hatırlayamadım şimdi bi arkadaşa da bıngıldak kapanmış artık deviti bırakın demiş de o da hastaneye götürmüş ya.işte ben de sağlık ocağını pek tınlamadım.eğer bana da kapanmış bırakın deseydi ben de başka bi doktora gösterirdim.12 18 ay arası bıngıldak kapanma zamanı canımmmmmmmmmmŞeniz
çıtırım güle güle canımmmŞeniz
ben de bugün öpücük dağıtıyom hee.ne kanı kaynak bi karıyım len ben.kendim diye de demiyom haaaaa:roflol:
ben multitabs kullanıyorum...böyle yazıo...dolapta saklıyorum...Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir.
seninkinde 25 diosa bilmiyorum.. fisfisfis
aslında dün araştırdıklarımda dvitin dolapta olması gerektiğydi enteresann fisfisfis
Bende 3 gun oldu regl olali ama fazla kanama var yaa normalde ben regl oldugumda hic bu kadar olmazdi normalde bu gece pedlerini hic kullanmazdim buyuk diye gece pedi oldugu halde ay sabah bi kalktim disina sizdirmiss her yer batmiss allahim bastan asagi degistirdim herseyi uykumda vardi tekrar yattim bi kalktim yine batmiss uff sinir oldum ki ilk defa disina cikiyo hic camasirim bile leke olmazdii ayy hepmi boyle olacak
ben de üye oluyum len dur o evy babye.olim bizim gibi müşteri bulmuşlar daha ne isterler ki acep demi lennn:roflol:
canım ben 8 damla veriodum..eczaneden öyle yazmışlar üstüne dün doktora sordum 3 damla dedi..nasıl canımsıkıldı bu memlekette işini doğru düzgün yapan yyyyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk.....3 yerine 8 yazmışlar....ökz herifler...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
heee sizi arkadaşlarıma tavsiye ediyom dediydim mailde, yalan da diil ediyom yani, ahan burdan kaç kişiyi evy babyci yaptım dimi
Ibosuum evybaby sana tesk. Etmesimnde kim.e etsin canim sayende herkes evy babyle tanisti memnun kaldi herhese sen israrla tavsiye ettin senin sayende satislarrii tavan yapmistir soyleyeydin bunu hatta toplu mail atalim bize bu bu kisi onerdii diye adamlar seni bez manyagi yaparlar
Bez degilde su mama numusesini istedim gelmedi yaa dun kiza mama oldik yogurt yapmak icin sutumde dun cok azdi yaptim biraz verdim sevmedii yaaa ilk defa bisey yemedi icine bebe biskuvisi ezdim kasikla verdim mirin kirin yedi mamalar gelse denesem bi hangisini sevecek