2008 Ekim Anneleri

ibolyacım.ben galiba anne olmaya hazır değildim.çünkü bana verdiklerinde nasıl tutacağımı bilmiydum.nasıl emzircem diye bakıyodum.bebeğim bana biraz geç geldi.çünkü bana narkozu çok verdiler.dedim ya kaşıntı için gitmiştim doğuma aldılar.ben de suyu çok içiyodum onun için.giderken 1 ltreden fazla içmiştim.narkozu bana çok vermişler.ben uyanana kadar da çocuk açlıktan ağlaya ağlaya helak olmuş senağlama sanki uyanınca bişey mi oldu hayır emziremedim beceriksizliğimden ve sütüm de yoktu senağlama bebeğime şekerli su verdi yengem.öle uyudu.canım yaa.şu an ağlıyorum aklıma geldikçe de ağlayacam.çok üzgünüm.ben iyi bi anne değilim galibaa senağlama senağlama onu kucağıma alınca öpmedim bile.neden bilmiyorum.şaşkınlıktan mı yoksa hazır olmadığımdan mı bilemiyorum.ama şimdi hepsinin acısını çıkarıyorum.onu çok seviyorum.öpüyorum,kokluyorum.ikinci bi bebeğim olsa asla böyle acemi olmayacam.ilk kucağıma aldığımda ilk koklayacam,öpecem.senağlama sonra da emzirecem...............

ibolyacım.ben galiba anne olmaya hazır değildim.çünkü bana verdiklerinde nasıl tutacağımı bilmiydum.nasıl emzircem diye bakıyodum.bebeğim bana biraz geç geldi.çünkü bana narkozu çok verdiler.dedim ya kaşıntı için gitmiştim doğuma aldılar.ben de suyu çok içiyodum onun için.giderken 1 ltreden fazla içmiştim.narkozu bana çok vermişler.ben uyanana kadar da çocuk açlıktan ağlaya ağlaya helak olmuş senağlama sanki uyanınca bişey mi oldu hayır emziremedim beceriksizliğimden ve sütüm de yoktu senağlama bebeğime şekerli su verdi yengem.öle uyudu.canım yaa.şu an ağlıyorum aklıma geldikçe de ağlayacam.çok üzgünüm.ben iyi bi anne değilim galibaa senağlama senağlama onu kucağıma alınca öpmedim bile.neden bilmiyorum.şaşkınlıktan mı yoksa hazır olmadığımdan mı bilemiyorum.ama şimdi hepsinin acısını çıkarıyorum.onu çok seviyorum.öpüyorum,kokluyorum.ikinci bi bebeğim olsa asla böyle acemi olmayacam.ilk kucağıma aldığımda ilk koklayacam,öpecem.senağlama sonra da emzirecem...............

canım kendinde demişsin işte acemilik hepimiz öyleydik.bir şaşkınlık korku hali bendede vardı.minnacık bir insan senin sorumluluğunda.ben hala korkuyorum çok düşününce üstesinden gelemiyorum valla:çok üzgünüm:

kızlar bişey soracağım.dün eşime prinç unu al dediydimdi.oda arı prin unu maması diye bişey almış.kullananvarmı ben açmadım daha nasıl bişey bilmiyorum

çooooooook tatlıııııııı
ay canım sende çok halsiz görünüyon:çok üzgünüm:.yerim ben sizi yaaa.bende koyayım dicem ama sıpa başladı ağlamaya.uykusu var sanırım.koydurtmaz bana şimdi
ay duygulandım bende yaaasenağlama

hee öliidim anam öliidim, myom da temizledilery a benden, anam ne acı çektiydim beeee :delphin: hayde gel de seninkini de merak ediyom sende koy resim bi bakem

yok yafrim öle deme iyi anne olmazmısın hiç, can acısı kolay deeel, candan can kopuyo, ben de iki gün byunca hiç kucağıma almadım yani, ilk gün zaten salak gibi oluyon anestezinin etkisiyle, kendime geldikten sonra yarım yamalak anne göstersene dedim işte o an çekildi bu foto, elimi kaldırcak mecalim bileme yoktu, ne günlerdi beeeesenağlama

kızlar bişey soracağım.dün eşime prinç unu al dediydimdi.oda arı prin unu maması diye bişey almış.kullananvarmı ben açmadım daha nasıl bişey bilmiyorum

bizim dr bize pirinçli muhallebi verdiydi öle bişimi :uhm:

bugün ekim analarının duygusal günü elleşmeyin len

heaa elleşmesinler bugün bize senağlamasenağlamasenağlama

hiiç pirinç unu kullanmadım canım..kullanma taraftarıda değilim

bende fot..koycem oğlumu ilk kucağıma aldığım an...inanılmaz keyiflii bi doğumduu hihoyyyt

fotoyu büyük koy ule belli olmiiisenağlama

eylülcüm ikincide tecrübeli oluyorsun...bende nisanda bir an önce doğsa die dua ediyordum....o kadar canım yanıoduu...böbreklerimde taş varmış taş düşemiyor o sancıı varr yaa doğum sancıısı hiiç bişee...günde 7-8 kere acili boylayıp ağrı kesici iğnelerle falan sancıyı dindirmeye çalışıorlardıı ateş 39larda...ooff çok kötü günlerdii düşündükçe bende kötü oluyorum...inş.ikincide daha rahat olur...

meran sen hangi hastanede doğum yaptın?bi de neden seni ters çekmişler ki.ben koymam anacım benim ağzım gözüm şişmiş.kendimi ben bilem tanıyamadım

meran sen hangi hastanede doğum yaptın?bi de neden seni ters çekmişler ki.ben koymam anacım benim ağzım gözüm şişmiş.kendimi ben bilem tanıyamadım

medical parkta doğum yaptım...eşim başucumdaydıı ordan çekmiş önden de varr kaydirigubbakcemile3 sormaa be benimde yüzüm ayaklarım çook şişmiştii...ondan koymadım önden olanıı kaydirigubbakcemile3

ben az önce kızıma milupanın şu kavanozda sütlacı varya ondan verdim.ama biraz çok verdim galiba bişey olmaz demii

nihalcim artık vermişsin çok vermişsin desek bişey değişcek mii fisfisfis çoktan kasıt nee 2 kavanoz muu verdinn...senin bebeğine göre çoğu azıı bilemez kimse...en iyi sen bilebilirsin a.s

Back
X