2008 Ekim Anneleri

hoşgeldin canım hihoyyyt
eylül duru 4 gündür yapamamış kakasını...lülü nasııl ?daha rahat yapıomu artık

benim eylül de 4 gündür yapmamıştı bugün 5. gündü, anakucağında oturuyodu öğlen suratı bi kızardı biraz sıkındı sonra bi gülmeye başladı yavrummm ağzı yırtılacak ehehehe
o arada kakasını yapmışşş ama ne yapmakkk delikafadulden 5 günlük kaka yapmışşş delikafadulden

neyse ki hastayım burnum tıkalı, koku almıyom puhahaha :roflol:

eylül de yapar annesi bekle sen biraz dahaaa
annelik sabır işi yaw mokunu bile sabırla bekliyozzz :delphin: yaptığı zaman cıvık yani erişkinlerin ishali gibiyse 1 hafta bile yapmaması normal annesi korkma.. benim eylül geçende 6 gün yapmadı ama neşesi yerindeydi, ben hiç müdahale etmedim sabırla bekledim kaydirigubbakcemile3

merancım sen mama sandalyesi alacaktın noldu o iş
aldın mı
aldıysan hangi marka aldın, nerden aldın, kaça aldın :uhm:

ben bugün beğendim bi tane
acaip güzeldi chicconun çok satan bi modeliymiş ama 219 ytl biraz pahalı sankiiiii delikafadulden

evet ben de bekliyorum kızlar.ama kaynanam pimpiriklendiriyo beni.kız daha kaka yapmadı mı yok diyom 10 dk sonra bidaha.ayyyyy

merancım sen mama sandalyesi alacaktın noldu o iş
aldın mı
aldıysan hangi marka aldın, nerden aldın, kaça aldın :uhm:

ben bugün beğendim bi tane
acaip güzeldi chicconun çok satan bi modeliymiş ama 219 ytl biraz pahalı sankiiiii delikafadulden

evet yaa hala karar veremedim bende dün indirimde bi tane gördüm beğendim 249 diorduu...eşimde çok fonksiyonu olan bi şey olsun istioo..hem mama sandalyesi olsun hem kuşş çıksın içindenn kaydirigubbakcemile3 bir tane mama sandalyesi vardı daha sonra çalışma masa ve sandalyesi olarak kullanilabilioduu...ben onu inatla istemediğim için nisanda almamıştıııkk...şimdi yine aynı mama sandalyesi gündemde :bbo: hatta dün söyledim ben fonksiyonel bişey istemiyorum sadece mama sandalyesi olsuun die...ayın 25 inde doktora gitcez hem onada bi sorayım tavsiye edebileceği bir mama sandalyesi var mıı...ondan sonra alırıım..
sabah lülü kahvaltısını yaptı mıı..sebze denemenizi yaptınız mııı delikafadulden

ya meran daha yapmadın mı sen bi albüm.aşkolsun.valla merak ettim seni.birtane resim koydun.onu da arkadan koydun lennn:roflol:

evet ben de bekliyorum kızlar.ama kaynanam pimpiriklendiriyo beni.kız daha kaka yapmadı mı yok diyom 10 dk sonra bidaha.ayyyyy

karnına bebek yağıyla masaj yapıyormusun canım yerimseniben kaynanan el atmaz umarım kaka yapmıoo die bişe vermeye kalkmazz kötükedihüso son vukuatııı karınca yağı oldu demii :oklava:

evet.arada kaçırıyo.dün sabah mandalina suyu sıkmış illa verecem dedi.verme pişik yapıyo dedim.sonra ben dükkana kocişimin yanına 10 dakika uğrayım dedim.ama arada vermiş.kusunca turuncu renk çıkınca anladım.

evet.arada kaçırıyo.dün sabah mandalina suyu sıkmış illa verecem dedi.verme pişik yapıyo dedim.sonra ben dükkana kocişimin yanına 10 dakika uğrayım dedim.ama arada vermiş.kusunca turuncu renk çıkınca anladım.

hayret bişee hiiiç uslanmıoo yaww kötükedihüso
len e.duru bii konuşsaa neler anlatcak saaa kaydirigubbakcemile3 dua ette erken konuşsuun babanesinin neler verdğini birbir anlatsın kaydirigubbakcemile3

he len.valla 40 ından beri dedsiyle babası konuşuyolar.bakalım.inşallah çabuk konuşur çabuk yürür de bana aldığım şu 4 kiloyu verdirir.:roflol:

evet yaa hala karar veremedim bende dün indirimde bi tane gördüm beğendim 249 diorduu...eşimde çok fonksiyonu olan bi şey olsun istioo..hem mama sandalyesi olsun hem kuşş çıksın içindenn kaydirigubbakcemile3 bir tane mama sandalyesi vardı daha sonra çalışma masa ve sandalyesi olarak kullanilabilioduu...ben onu inatla istemediğim için nisanda almamıştıııkk...şimdi yine aynı mama sandalyesi gündemde :bbo: hatta dün söyledim ben fonksiyonel bişey istemiyorum sadece mama sandalyesi olsuun die...ayın 25 inde doktora gitcez hem onada bi sorayım tavsiye edebileceği bir mama sandalyesi var mıı...ondan sonra alırıım..
sabah lülü kahvaltısını yaptı mıı..sebze denemenizi yaptınız mııı delikafadulden

sabah kahvaltı hazırladım gayet de güzel yedi hiç sorun çıkarmadı hop hop yuttu maşallah :nazar: ama yarısını yedi doyduuu.. zamanla tam porsiyona geçer heralde..

heheee lülülülülülü çok mu merak ettin lenn kaydirigubbakcemile3 çirkin tostos bii karuyumm işteee -tatlicadiarzu-

siz meranın öle dediğine bakmayın daş gibi hatun olur kendülerü daşşşşş delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

e yuh yaniiiii :oklava: gizli gizli vermiş yaw illa verecek yaniiiiiii

bu arada sordum arı pirinç ununu eşime orta kalite.ama annelerin çoğu onu ve başak pirinç ununu çok kullanıyomuş.

meran.merann.merannnnn şimdi sen koymayacan mı okkalı bi resim?valla bekliyom bak noluuurrrr.ne var lenn.bi resim için kırıyon mu yane biziiiii.hem sen kendini dbeste göstertiyon da bana niye göstertmiyonnnn

sabah kahvaltı hazırladım gayet de güzel yedi hiç sorun çıkarmadı hop hop yuttu maşallah :nazar: ama yarısını yedi doyduuu.. zamanla tam porsiyona geçer heralde..
siz meranın öle dediğine bakmayın daş gibi hatun olur kendülerü daşşşşş delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

2-3 yemek kaşıgı kadar yemesi bile yeterli canım ilk gün için...aman maşallah yesin :nazar:
teşkür ederiim abartıorsunuz efenim kız görünce hayal kırıklığına uğrayııpp bayııllcekk :bbo: he taş gibiyimdir kalker taşıı kaydirigubbakcemile3
asıl sen baa taş diyen hatunu görr manyaq çekici bi hatundur kendüleri delikafadulden

Back
X