2008 Ekim Anneleri

O gunler geri gelmiyoo yaa Her ani goruntulenseydi keske ben kontrole diye gittim doguma aldilar hazirliksiz gidincee kamerayi goruremedik telefonum guzel cekiyoo ama aksilik o gun sarji bitti cantalari almayya eve kayinvaldem gitti dedimki sarj aletimide getir dedim arayan ulasamiyo bide oda yazik evde birsuru sarj aleti olunca hangisi diye bilememis tutmus hepsini goturuyum diye almis getirmis benimki haric ayy cok uzulmustum dogumhaneye girerken gobegimle son halini dogar dogmaz hemen cekilsin isterdimm ama sadece dogumdan sonra bebeis odaya ciknca

evet ya pirinç unu yerine pirinçli muhallebiler var ya ondan verin bence de
benim cadı milupanın pirinçli muhallebisini beğenmedi, bebelac'ın kini çok sevdi 2 gecedir koca kase hüpletiyo cokacimcoook :asigim:

bebelac un ilaveli die duymuştum almıyorum been CADIARZU araştırmak lazım :delphin: milupadan başkasına güvenimioruz yaa fisfisfis

anaaaaa noldu len, anam dün de bizde olduydu anyısı, takma kafaya, benimkisi valizi bilem aldıydı eline, hayde git defol ben bakarım çucuığuma sana muhtaç değiliz çk şükür dedim, snra çocuğa baktı baktı valizi geri bıraktı, senin herifin ne sıkıntısı varmış da senin morelini bozuyo bake m

yok yavrum online seyrettim, sen onu bunu boşver keyifli bi zamanında linki atarım da senin neyin var de baam ablana :teselli:

yok yafrim benim aklıma öle geldi, göstertirim deyince kaydirigubbakcemile3

ya senin herifin mantığını da ben anlamıyom, sen bilmem kaç sene ananların evinde durmuşun niye seni göndermekten korkuyo ya saçmalık bu :mymeka:

Ya canim valla cok kotuyum yaa agla agla nereye kadar aksam geldi yemek yiyodum kendi yedi hacer kucagimdaydi ver sen ye dedi aldi ya 2 dk bakamiyo dedimki uyutup ne yapma banyo yaptiracam dedim gezdir biraz dedimm beyfendi gezirmeye tahammul edemiyoo hadi ne zaman yaptiriyol banyo neyi bekliyon diyip duruyo odamizdaki elk. Sobayi yaktim biraz isinsin yaptiracaz dedim hala 2 dk baktiya soyleniyo ver yaa dedim ben bakarim cocuguma sana ihtiyacim yok dedim aldim kucaginda bana diyo ki allah anneler sabir vermiski bebeklerine bikmadan bakabilsin diye babalarada guc vermiski yorulmadan calisip ekmek parasi kazansin diye bana calisip yoruldugunu imaa ediyo calisan tek insan sen degilsin mecbursun dedim sonra koptuk zaten konuyuu teyzemlere goturmedigi icin tavir yaptigima 3 gundur surat astigima getirdi goturdeydin de gulseydim dedim goturmuyom varmi goturmucem diyoo ben ne zaman goturursem ancak o zaman gidersin diyo .14 yil sonra teyzem dogum yapti ve bunun mutlulugunu yasatmadi bana beni ailemden uzaklastirfi 1bucuk yildir hic bi akrabama gitmedim ben yaa kapana kisildim sanki

Ya canim valla cok kotuyum yaa agla agla nereye kadar aksam geldi yemek yiyodum kendi yedi hacer kucagimdaydi ver sen ye dedi aldi ya 2 dk bakamiyo dedimki uyutup ne yapma banyo yaptiracam dedim gezdir biraz dedimm beyfendi gezirmeye tahammul edemiyoo hadi ne zaman yaptiriyol banyo neyi bekliyon diyip duruyo odamizdaki elk. Sobayi yaktim biraz isinsin yaptiracaz dedim hala 2 dk baktiya soyleniyo ver yaa dedim ben bakarim cocuguma sana ihtiyacim yok dedim aldim kucaginda bana diyo ki allah anneler sabir vermiski bebeklerine bikmadan bakabilsin diye babalarada guc vermiski yorulmadan calisip ekmek parasi kazansin diye bana calisip yoruldugunu imaa ediyo calisan tek insan sen degilsin mecbursun dedim sonra koptuk zaten konuyuu teyzemlere goturmedigi icin tavir yaptigima 3 gundur surat astigima getirdi goturdeydin de gulseydim dedim goturmuyom varmi goturmucem diyoo ben ne zaman goturursem ancak o zaman gidersin diyo .14 yil sonra teyzem dogum yapti ve bunun mutlulugunu yasatmadi bana beni ailemden uzaklastirfi 1bucuk yildir hic bi akrabama gitmedim ben yaa kapana kisildim sanki

ne yapmaya çalışıo kii amaçç neee amaçç neeeeeeeee kötükedihüso eline ne geçioo götürmeyince yada seni göndermeyincee bu husumet nee!!! bu kıskançlık değill kötükedihüso

herkese ıyı aksamlar uzun bı aradan sonra geldımmm sonundaaaa nasılsınız bakıyım gorusmeyelı eklere basladınız mı ben hala baslamadımm

bak leylacım senin ailen bu durumu görüyorsa buna göz yumması lazım...eğer bilmiyorlarsa detaylıca anlat çünkü bu durumu siz çözemiyorsunuz...belki babandan çekinir...tmm sen istedin onunla evlenmeyi belki şimdi cesaret edemiosun ailene söylemeyee...ama ailene anlatmaman hata olur cesaretini topla ailene anlat durumuu seni yalnız bulmuş gibi davranıoo..kaya kovuğundan çıkmadın ailen akrabaların var seniin...

herkese ıyı aksamlar uzun bı aradan sonra geldımmm sonundaaaa nasılsınız bakıyım gorusmeyelı eklere basladınız mı ben hala baslamadımm

hoşgeldin başakcım...nerlerdeydin sen yaww 1-2 aydır falan yoktun galibaa....sen ne ettün eşinle sorunlarıını hallettin mi....ek gıda konusuna gelincee ;hemen hemen herkes az biraz başladı ek gıdalara a.s

hoşgeldin başakcım...nerlerdeydin sen yaww 1-2 aydır falan yoktun galibaa....sen ne ettün eşinle sorunlarıını hallettin mi....ek gıda konusuna gelincee ;hemen hemen herkes az biraz başladı ek gıdalara a.s

hallettım canım yaaa uzunca bır sure annemlerde kaldımm net orda yoktu ondan gıremedım oglusum cok yramaz oldu anca uyuyunca gırıyommm sen nasılsınnn:icecream:

bak leylacım senin ailen bu durumu görüyorsa buna göz yumması lazım...eğer bilmiyorlarsa detaylıca anlat çünkü bu durumu siz çözemiyorsunuz...belki babandan çekinir...tmm sen istedin onunla evlenmeyi belki şimdi cesaret edemiosun ailene söylemeyee...ama ailene anlatmaman hata olur cesaretini topla ailene anlat durumuu seni yalnız bulmuş gibi davranıoo..kaya kovuğundan çıkmadın ailen akrabaların var seniin...

Canim zaten dememe gerek yok durum ortada gitmedigimz den biliiyor zaten babam torunumu sevemiyom diyomus kahroluyorum hep onlar geliyo zaten bi oturma olur teyzemler kuzenlerim toplanir benide aralar gel diye gidemem goturmez onlar orda eglenir ben evde aglarim annemler de sen tek mutlu ol bizim icin huzurunu bozma diyolar ne desinler cik gel diymezler ki ortada cocuk var benim isin iki ucuda mok cattim belaya

O gunler geri gelmiyoo yaa Her ani goruntulenseydi keske ben kontrole diye gittim doguma aldilar hazirliksiz gidincee kamerayi goruremedik telefonum guzel cekiyoo ama aksilik o gun sarji bitti cantalari almayya eve kayinvaldem gitti dedimki sarj aletimide getir dedim arayan ulasamiyo bide oda yazik evde birsuru sarj aleti olunca hangisi diye bilememis tutmus hepsini goturuyum diye almis getirmis benimki haric ayy cok uzulmustum dogumhaneye girerken gobegimle son halini dogar dogmaz hemen cekilsin isterdimm ama sadece dogumdan sonra bebeis odaya ciknca

herkese iyi akşamlar
evt leylacım yaaaa, son anlar gerçekten çok güzel ve özel
ben doğuma giderken ablam fln da vardı yanımda
onunda iki çocuğu var ve hatıralara özel anlara çok dikkat eder. ameliyat için odada beklerken bol bol çekmişti "bense yeter artık "diyordum. iyi ki de beni dinlemeyip çekmiş.şimdi ne güzel seyrediyorum. oğlum odaya benden önce gelmişti onuda bir güzel çekmiş. bizim kamemra ise arabanın bagajındaydı tembel kocam kötükedihüsogidip almamıştı. ama ablam neredeyse paparazi gibi kamera cepte geziyor desem. tek doğuma girmedi. kısmets eonunda ikincide isterim.birincide blki korkarım diye d eçok niyetlenmemiştim. şimdi de oğlumun gün içinde çekmeye çalışıyorum. 4 aylığız ve oğlumun 400 den fazla fotoğrafı var.cd ye kayıt edip gelecek için arşiv yapıyorum.:smiley-cool:

Regl oldugum icin galibaa cok halsizim yaa basima agrilar girdi ben gidip cennet kokulumu koklayip yatiyim iyiki var sayesinde yuzum guluyo bi gulucugu omre bedel

Canim zaten dememe gerek yok durum ortada gitmedigimz den biliiyor zaten babam torunumu sevemiyom diyomus kahroluyorum hep onlar geliyo zaten bi oturma olur teyzemler kuzenlerim toplanir benide aralar gel diye gidemem goturmez onlar orda eglenir ben evde aglarim annemler de sen tek mutlu ol bizim icin huzurunu bozma diyolar ne desinler cik gel diymezler ki ortada cocuk var benim isin iki ucuda mok cattim belaya

walla bilmiyorum senin huzurun asıl böyle yok...benim eşimle evlenmemi ailem hiiç istemedi yaş farkından dolayıı...(şimdi inanılmazz derecede çok seviorlaro ayrıı)ama onlar istemedi die şimdi bi böyle bir sorunum olsaa anlatsam babam konuşur eşim anlamaz ise babam gelir götürürr bırakmazz beni yalnızz...senin durumunda ben olsam herkes toplansa eşim beni götürmese sebepsiz yere,babama anneme mantıklı cevap verirse göz yumarlar ama beyefendinin keyfi istemior die götürmüorsaa babam gelir beni çocukları alır götürürr...benim canım ne zaman isterse o zaman geri getiririm der vee eşim yalvarana kadar bırakmazdıı..eminimm böyle olacağından olması gereken bu leylacım... :teselli:

Cok pis canim sıkkın zaten moral 0 herifle yine kavga ettik zaten 3 gundur kustum dogru durust konusmuyodum aksam yine tarsistik capti kapiyi defoldu gitti psikolojim iyi degil yaa valla kizlarr uff

yakın geçmiş yeni okudum leylacım çok üzüldüm ve inanki çok kızdım, feministliğim kabardıkötükedihüsokötükedihüso:oklava:
erkekler bazen bu kadar hödük oluyorlar ya allah bizlere bin kat daha sabır versin.
meranın dediği gibi anne babamız hayattayken gidip görüşeceğiz., sonra boş eve gitmişis ne anlamı var. acaba kocanın canı da mı bişylere sıkkın ,bu kriz ortamı fln, benimk,n,n d eödemleri fln oluyopr iş dönmüyor, bazen eve inanırmısın barut gibi geliyor,
neden böyle yapıyor ki
yok sebepsiz yere böyle yapıyorsa, bi güzel sopa istiyor heral, o görmesin bakalım annesini aylarca nasıl olacak. onların tuzu kuru tabi, anaları babaları ayaklarının dibinde,kötükedihüso
:oklava::enbuyukkk:

evet ya pirinç unu yerine pirinçli muhallebiler var ya ondan verin bence de
benim cadı milupanın pirinçli muhallebisini beğenmedi, bebelac'ın kini çok sevdi 2 gecedir koca kase hüpletiyo cokacimcoook :asigim:

bebelacınkini bende çok sevdim, celen gibi artanını ben yiyom artıkın :jeyyar: gerçi kaşıkla verme olayını ara ara yapmaya karar verdim birden kaşığa yüklenmiycem, çünkü kaşıkla yemeyi beceremiyo, bi de kaşıkla muhallebi koyu kıvamlı oluyo ya diliyle çeviremiyo henüz, ben de ara ara kaşıkla çoğunlukla da biberonla vermeye karar verdim :delphin:

bebelac un ilaveli die duymuştum almıyorum been CADIARZU araştırmak lazım :delphin: milupadan başkasına güvenimioruz yaa fisfisfis

e anacım bunların hepsi aynı fabrika çıkışıymış sanırsam yav :uhm:

zorla dellendircekler adamı, bunun bi benzeri de bizim evde oldu dün :delphin: takma kafanı yafrim takma kıyamam saaa :teselli:

yavaştan yavaştan başliiiz anam sen ne zaman başlaycan

Regl oldugum icin galibaa cok halsizim yaa basima agrilar girdi ben gidip cennet kokulumu koklayip yatiyim iyiki var sayesinde yuzum guluyo bi gulucugu omre bedel

yat yafrim yat uyuyunca rahatlıyıo insan, hayde git uyu mışıl mışıl öptüm kuşum :teselli:

öyle leylacım iyi ki var yavrularımız...
bende çıkıyorum başıma ağrılar saplanıoo :bbo: çok canım sıkıldı yaa :çok üzgünüm:

anaammm bi ben kalmışım yawww işlerimi bitirdim anca geldim herkesler kaçmışşşş :oklava:

ibolyacım 4 aylık olmuş yusuf eymenimizz :teytey: :teytey: :teytey: hayırlı uğurlu olsunnnnn

ben bugün yavruma çıngırak aldım nuby marka çok güzelll çok sevdiii
bi elinden öbür eline geçiriyo, ağzına götürüyo, ses çıktıkça heyecanlanıyoo :asigim:

ibolya kızzz buarada yine emzik aldım eheheheee :roflol: ama onu da tutmadı :roflol:

valla bu herfler de krizden midir, bizim doğumdan mıdıor nedir, bir acayip oluyorlar zamn zamn,
belki onlara bizi sorsalar onlar da belki aynı şeyleri söyleyecekler ama , onların yaptıkalrı da az buz değil, bugün benim heruff bizi aşıya götürdü, (allaha şükür ateşimiz daha yükselmedi , posur posur uıyuyor benim oğlan) bende p.tesi işe başlayacağım ya bugün okulad a gitmeme gerekti ,milli eğitime fln, daha evden çıkarken başladı söylenmeye yok bugün çok işi varmışta , çok oyalanmayalımmış da , sanki keyfi geziyoruz, elimde ehliyet var, adam 5 senedir arabayı vermiyo, tecrübesizim ya, bende dedim (hiç dururmuyum, üstte omamız şart) pratik yaptırsaydın ben çocuğumu alıp giderdim arabayla aşıya diye, o da yok şimdi oalcak şey mi dedi, bende 5 senedir vermiyosun dedim. şimdi götür o zamn.
valla bunlara cevap vemedikçe kendilerini haklı görüyorlar
paşa paşa da götürdü. evt işinden epey bi geç kaldı ama ne yapaşım , zamnaında pratik yaptırsaymış, belki bu manayla arabayı vermeye başlar. başlar mı acep,
-tatlicadiarzu- çok da gıymatlıdır arabası

anaammm bi ben kalmışım yawww işlerimi bitirdim anca geldim herkesler kaçmışşşş :oklava:

ibolyacım 4 aylık olmuş yusuf eymenimizz :teytey: :teytey: :teytey: hayırlı uğurlu olsunnnnn

he ya öyle olduk yafri, bu duygusal hava da burdan estiydi zati, 4 ay önce bugün diye başladıydım lafa herkeşler duygulandı senağlama bak bugü n tam 4 aylık olduk ve bugün de buraya senenin ilk karı yağiii, anam dışarısı lapa lapa yağiii, ama yollar ıslak birikmiiii, ağaçların üstüne birikiii, ay ben çok mutlu oliiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyyt

Back
X