2008 Ekim Anneleri

ben bugün yavruma çıngırak aldım nuby marka çok güzelll çok sevdiii
bi elinden öbür eline geçiriyo, ağzına götürüyo, ses çıktıkça heyecanlanıyoo :asigim:

ibolya kızzz buarada yine emzik aldım eheheheee :roflol: ama onu da tutmadı :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: anam en iyisi sen bu işin peşini bırak

valla bu herfler de krizden midir, bizim doğumdan mıdıor nedir, bir acayip oluyorlar zamn zamn,
belki onlara bizi sorsalar onlar da belki aynı şeyleri söyleyecekler ama , onların yaptıkalrı da az buz değil, bugün benim heruff bizi aşıya götürdü, (allaha şükür ateşimiz daha yükselmedi , posur posur uıyuyor benim oğlan) bende p.tesi işe başlayacağım ya bugün okulad a gitmeme gerekti ,milli eğitime fln, daha evden çıkarken başladı söylenmeye yok bugün çok işi varmışta , çok oyalanmayalımmış da , sanki keyfi geziyoruz, elimde ehliyet var, adam 5 senedir arabayı vermiyo, tecrübesizim ya, bende dedim (hiç dururmuyum, üstte omamız şart) pratik yaptırsaydın ben çocuğumu alıp giderdim arabayla aşıya diye, o da yok şimdi oalcak şey mi dedi, bende 5 senedir vermiyosun dedim. şimdi götür o zamn.
valla bunlara cevap vemedikçe kendilerini haklı görüyorlar
paşa paşa da götürdü. evt işinden epey bi geç kaldı ama ne yapaşım , zamnaında pratik yaptırsaymış, belki bu manayla arabayı vermeye başlar. başlar mı acep,
-tatlicadiarzu- çok da gıymatlıdır arabası

aman anam boşver bi yere geçirirsin de sonra kıymete bine r arabası söylemediği lafı bırakmaz, en güzeli sen kendine ayrı bi araba al :lepi:

kimse yok sanırsam tükkanı kapatiim bari, meranın dediği gibi anahtarı yine passs.. altına koydum sabah gelen açsın tükkanı :roflol: hayyyyyyyyyyde ben gittim beni özleyin anacım baaaaaaaayyy

bu arada sordum arı pirinç ununu eşime orta kalite.ama annelerin çoğu onu ve başak pirinç ununu çok kullanıyomuş.
kullanayımmı yani:uhm:
Ya canim valla cok kotuyum yaa agla agla nereye kadar aksam geldi yemek yiyodum kendi yedi hacer kucagimdaydi ver sen ye dedi aldi ya 2 dk bakamiyo dedimki uyutup ne yapma banyo yaptiracam dedim gezdir biraz dedimm beyfendi gezirmeye tahammul edemiyoo hadi ne zaman yaptiriyol banyo neyi bekliyon diyip duruyo odamizdaki elk. Sobayi yaktim biraz isinsin yaptiracaz dedim hala 2 dk baktiya soyleniyo ver yaa dedim ben bakarim cocuguma sana ihtiyacim yok dedim aldim kucaginda bana diyo ki allah anneler sabir vermiski bebeklerine bikmadan bakabilsin diye babalarada guc vermiski yorulmadan calisip ekmek parasi kazansin diye bana calisip yoruldugunu imaa ediyo calisan tek insan sen degilsin mecbursun dedim sonra koptuk zaten konuyuu teyzemlere goturmedigi icin tavir yaptigima 3 gundur surat astigima getirdi goturdeydin de gulseydim dedim goturmuyom varmi goturmucem diyoo ben ne zaman goturursem ancak o zaman gidersin diyo .14 yil sonra teyzem dogum yapti ve bunun mutlulugunu yasatmadi bana beni ailemden uzaklastirfi 1bucuk yildir hic bi akrabama gitmedim ben yaa kapana kisildim sanki
ah canım ya okurken sinirlerim hopladı.yazın kayseriye gelince senin eşinin kulaklarını bi çekmek lazım.nasılsa benden küçüktür.yazık ya insanlık öldümü:teselli:
kimse yok sanırsam tükkanı kapatiim bari, meranın dediği gibi anahtarı yine passs.. altına koydum sabah gelen açsın tükkanı :roflol: hayyyyyyyyyyde ben gittim beni özleyin anacım baaaaaaaayyy

ben kaldım sona tükanı ben kilitlerimkaydirigubbakcemile5 lost u izleyecez diye bu saat oldu anacım çok heyecanlı yaa:1shok:

:roflol::roflol::roflol: tamam o zaman oda olur senin böcük şöfer olsun sen içine yat :roflol::roflol:

böcük büyüsün babası onu iyi bir şöför yapar , o zamnd akıyamet kopar bana öğretmedin de oğlana öğrettin diye, ama şimdilik oğlana ben şöförlük ediyom bebek arabasında parkta gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
neyse dükkanı ben kapatıom, anahtar saksını altında
b
y

günnaydın..
hepinizee bol neşeli,güzel bir hafta sonu diliyorum.
aha actım tükkanı,anahtarı aradım gerçi bıraz ama ossunkaydirigubbakcemile3
dökülün bakiimhihoyyyt
bugun yoklama yok haftasonu gerçi.kaydirigubbakcemile3

bu ne be leyla kcanı boğazlıcam kızım valla gıccık oldum.
bence sen fazla boyun egmıssın ne derse yapmıssın canım ya.mesela bana ole dıcek ya bana ızın verıceksın ya da gotureceksın derım bunlar olmazsa kendım gıderım ve bıdahada gelmem bu eve de.
gozunu kotkut acccık kızım ya.bu ne boyle.senın anne babanında torun sevmeye hakkı var.nıye snı kısıtlıoki?bır neden olmalı bunu yapması için bence.had teyzenı anladık o gelmedı dıye senı goturmek ıstemıo(saçma ama..)
annene goturmeme sebebi ne ya?
bence kavga etmeden al karsına konus.boyle boyle de özluyorum gıtmek ıstıyorum de.
falan fılan.ağız yap işte.baktın yanaşmıo ozaman gozunu korkut.gıderım gelmem bak de benı delırtme bu saatten sonra bebek var falan dınlemem de.yıne yanaşmıo baktın gerı adım atma gıt kızım ananın evıne.nasılsa gelcek yalvaracak sana canım...

günaydın hatunlar...biz bu gecede uyumadık ama vücudundaki benekler geçio..hihoyyyt
dün gece araba kullanmaktan bahsetmişsiniz..size sölicekti ama vakit olmadı bide moral.:çok üzgünüm: efe kaanı hastaneye ben götürdüm arabayla ilk defa yalnız kullandım..:lepi:..ehliyetimi hamileyken almıştım..ama hiç tek vermemişti...acil götürmek gerekti kendisi gelemedi eve ben götürdüm..ordanda eşimin yengesine gittim..çok harika bi duygu...uzun zamandır bu kadar özgür hissetmedim kendimi...sositosositosositososito
ehliyetiniz varsa araba kullanın.:mymeka:..herşey onların keyfiyle deil..artık onun keyfini beklemicem....alcam arabayı çıkcam...bebişimde uslu durdu...tek sorun var pusetini öne koydum o biraz tehlikeli...........

Son düzenleme:
leylacım Allah sana kolaylık versin..bişe diemiorum çünkü eşlerimiz karakter olarak biraz benzio..ve seni çok iyi anlıorum..güçlü ol ve Allaha sığın..başka bişi diemiorum.....:teselli:

bu ne be leyla kcanı boğazlıcam kızım valla gıccık oldum.
bence sen fazla boyun egmıssın ne derse yapmıssın canım ya.mesela bana ole dıcek ya bana ızın verıceksın ya da gotureceksın derım bunlar olmazsa kendım gıderım ve bıdahada gelmem bu eve de.
gozunu kotkut acccık kızım ya.bu ne boyle.senın anne babanında torun sevmeye hakkı var.nıye snı kısıtlıoki?bır neden olmalı bunu yapması için bence.had teyzenı anladık o gelmedı dıye senı goturmek ıstemıo(saçma ama..)
annene goturmeme sebebi ne ya?
bence kavga etmeden al karsına konus.boyle boyle de özluyorum gıtmek ıstıyorum de.
falan fılan.ağız yap işte.baktın yanaşmıo ozaman gozunu korkut.gıderım gelmem bak de benı delırtme bu saatten sonra bebek var falan dınlemem de.yıne yanaşmıo baktın gerı adım atma gıt kızım ananın evıne.nasılsa gelcek yalvaracak sana canım...

Sagolun canlarim yaa valla icimi size dokuyomm canim cocugmuda alip annemlere gitmeme allah o gunleri gostermesinn ins simdi sinirim gecti ya daha pozotif bakarim amma hala kizginim valla dogru diyonuz cok uyumlu biriyomdir tam cennetlik kariyim haa amma kendimi nasil tanittim size bilmem ama oyle karsisinda pisirik degilim haa susup oturmam valla çen çen kariligini veririm hhic altta kalmam ama nafilee aslinda seviyorum bak ilk defa 3 gundur kusum dayanamaz geri konusurdum ama yetti artik tamam nisanliyken bana soyledi bensiz disari cikma izin vermem diye kabul ettm ma ben ne biliyim boly sikici oldugunu adamda ki huy aileme karsi bi kasti felan yok cocuk olduktan sonra duzenimiz bozuldu cocuk hasta olur cocuk uyuyo simdi cikilmazz disari soguk yoruluyom hastaayim soguk hergun bu bahaneler onceden gotururdu 3 4 gunde bi mutlaka amaann neysee uff yaz gelsin durmam zaten evde hicte karisamaz

leylusum noldu len?gecmişi okuyim dedim ama manyaklık olur coook kıllı gördüm sayfaları.her ne olduysa haklıysanda haksızsanda arkandayım bacım.
len buarada biz ankaradayız.kaynanamgile geldükkaydirigubbakcemile2 valla ii geldi.dün aksam geldik.yarın aksama dönücüüüzz:a015:

he ya öyle olduk yafri, bu duygusal hava da burdan estiydi zati, 4 ay önce bugün diye başladıydım lafa herkeşler duygulandı senağlama bak bugü n tam 4 aylık olduk ve bugün de buraya senenin ilk karı yağiii, anam dışarısı lapa lapa yağiii, ama yollar ıslak birikmiiii, ağaçların üstüne birikiii, ay ben çok mutlu oliiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyyt
yusufumuzun 4.ayı hayırlıı uğurlu olsunn hihoyyyt Allahım güzel günler göstersiin yavrularımıza :Saruboceq:
böcük büyüsün babası onu iyi bir şöför yapar , o zamnd akıyamet kopar bana öğretmedin de oğlana öğrettin diye, ama şimdilik oğlana ben şöförlük ediyom bebek arabasında parkta gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
neyse dükkanı ben kapatıom, anahtar saksını altında
b
y
kızıııım saksının altında die direkt yazılır mıı :mymeka: şifrelii yazcan kimse anlamıcakk kaydirigubbakcemile3 bak ben yazıom pas...altındaa...kimse anlıomuu hayıırrr anlamıoo kaydirigubbakcemile3
günaydın hatunlar...biz bu gecede uyumadık ama vücudundaki benekler geçio..hihoyyyt
dün gece araba kullanmaktan bahsetmişsiniz..size sölicekti ama vakit olmadı bide moral.:çok üzgünüm: efe kaanı hastaneye ben götürdüm arabayla ilk defa yalnız kullandım..:lepi:..ehliyetimi hamileyken almıştım..ama hiç tek vermemişti...acil götürmek gerekti kendisi gelemedi eve ben götürdüm..ordanda eşimin yengesine gittim..çok harika bi duygu...uzun zamandır bu kadar özgür hissetmedim kendimi...sositosositosositososito
ehliyetiniz varsa araba kullanın.:mymeka:..herşey onların keyfiyle deil..artık onun keyfini beklemicem....alcam arabayı çıkcam...bebişimde uslu durdu...tek sorun var pusetini öne koydum o biraz tehlikeli...........
günaydıın canımm
yavruum koltuğuu öne koyma bi dahaa aslaaaaa biraz değil çokk tehlikeliii :mymeka:
günaydın len millet:emir_bebek:
günaydıın celenciim
leylusum noldu len?gecmişi okuyim dedim ama manyaklık olur coook kıllı gördüm sayfaları.her ne olduysa haklıysanda haksızsanda arkandayım bacım.
len buarada biz ankaradayız.kaynanamgile geldükkaydirigubbakcemile2 valla ii geldi.dün aksam geldik.yarın aksama dönücüüüzz:a015:

anee ne ara gittiniz yaww fisfisfis ama iii olmuşştur değişiklik ya hihoyyyt

kız celen bolu da kar yokmuydu? iyi cesaret valla :1shok::1shok:inşallah kar yağmazda yarın akşama kadaryerimseniben...dönüşte adapazarınada beklerim canım....kaydirigubbakcemile3

mreancım biliorum çok tehlikeli zaten bidahakine arkaya koyucam ilkti ya biraz tecrübesizlik birazda panik olmuştum..hastaneye biran evvel gitmek için....sengözlerimebaksanab
arkada beni görmeden dururmu bilmiorum keyfi bir yere giderken denicem onu....gamyoncuiremsu

bu arada ibolyacım 4. ayınız kutlu olsun....bizde 8 gün sonra bitiricez 4. ayımızı.....kaydirigubbakcemile5

kızlar çorba yapcam bugün ilk kez.sizce kabızlığının üstüne bişi olur mu?5.gün daha tık yok.bi de nasıl yapcam bi anlatın.patates,havuç,brokoliyi haşlayım.sonra da blendırla eziyim demi.tuz muz bişi yok demii.hemen gidecem acil cevap yazın.sizce kaka yaptıktan sonra mı veriyim?

canım çorbayı öyle yapcan piştikten sonra birazcıkta yağ ekle...ama kabızlığı için bişi diemicem....
merana sor bence...............yerimseniben

Back
X