- 2 Ocak 2008
- 5.424
- 10
- 156
kıslar ben geldim ama ne çok kaynatmışsınız okuyamayacam neyse kızım hala muayyen günlerinde olduğundan gelemiyom gündüz akşama kadar canıma okuyo akşam biraz sakinleşiyo
neyse bugün iki defa rüya gördüm birinde ben ölecekmişim allahım kızıma nasıl sarılıyom yavrum bensiz napacak diye ağlıyom durmadan emziriyom son defa emzireyim ben olmazsan kuzum aç kalır diye üzülüyom korkarak uyandım tekrar uyudum bu defa da bebeğimi başka biri almış evinin önünde bahçede yatıyom hergün çocuğumu verin bana diye vermiyolar annemler boşver alışırsın onlarda kalsın bişey olmaz diyolar çok moralim bozuldu yaa sabahtan beri kuzuma sarılıyom yavrum benim :asigim: onsuz kalma ihtimali bile çok feciiiiiiii :çok üzgünüm:
bide bilen varsa cevap verebilirmi benim kuzum biberonu çok nadiren kısa süreli alıyo o yüzden biberon maması veremiyom bu devam mamaları biberonla mı veriliyo ben günde bir defa gece 30 ml kaşık maması veriyom ama 1 saat sonra yine uyanıyo hangi mama tok tuttuyoki
canım bu ruyalar olur normal.ama ruyası bıle feci valla.
bılıncaltındakı korklarımızdan kaynaklanıyor.ben olmazsam ona ne olur??dıye dusunuyoruzz hep ondan.
devam mamaları bıberonla verlıo.kasıkla da verılır ama cok zor ya. 1 saatte bıtmez yedır yedır.zaten yarısı ustune basına akıo.yaramazlar püskurtuolar.slışır bıberona.
kasık maması ne verıosun canım?
sütlü pirinçli muhallabıler tok tutar gece.ac oldğundan değilde bazen sırf meme ıstedıklerı ıcın uyanıyorlar.emzık kullanıo mu senın bıdık_