Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin bacıma.s. ewet sıradaki haliloyu alalım![]()
hoşgeldin tuuce
aloooooooooooooooo
nerdesiniz miiilleett.....
bişi sorcam tavşan beslemek bebeime zararlı dime ben öyle duymuştum da...siz bişi bilionuzmu bu konuda...kocam tawşan getircekmişte.....:sm_confused:
gel canım içelim beraber evet 2 tane kız 11 yaşında cümlemizi allah bağışlasın
EYLÜL nedeyon sen 52 kilomu allahımmm kafamçokkarıştı gözüm başım döndü bende tartıda 53 kiloyu görsem vallaha mahelleye hayır dağıtacem oderece yani ben evlendiğimde 40 kiloydum kızı doğurduktan sonra 48 kiloyo kadar düştüm ama yıllar içinde 52 oldum bebek tedavisi için yediğim hormonlardan 58 çıktım hamile kaldım doğurdum şu an 65im :mymeka: bu benim kendime idi bu arada benim kociş şişman ve göbekli sevmez ben ne yapsam acep-tatlicadiarzu-senağlama
Gunaydiin ahanda ben geldim tukan acik ibol ya garusu dukkani kitleneden gitmiss pu hahahah sabaha kadar haliloolar girip girip cikmistir neysee bi daha unutmayinn
günaydın herkese
dün gelemedim babamız da evdeydi ama yine de idare edemedik hanımefendiyi çığlık atıp duruyo zilli nasıl öğrendi çığlığı yatağında önce ıh mıh yapıyo almazsak başlıyo çığlığa hemde zil gibi sesiyle daha da almazsak numaradn ağlıyo ama dayanamıyoz zillinin sesine mecbur ne isterse yapıyoz
kızlar bu aralar kıllanan adam modundayım ..nelere mi?
1--idrar yolu enfeksiyonu geçiren oğluma bol bol su içir demeyen
2--öksüren oğluma sıvı alımını attır demeyen
3--rota aşısından hiç bahsetmeyen doktorumuza
4--aşı yaptırıken koridorun pisliğini ayaklarıyla içeri süpüren hizmetliye birşey demeyen üstelik kendisi de hamile olan ocaktaki ebeye
5--sanki sütümüz var da biz vermiyormuşuz gibi davranan herkese
6--ek gıdaya geçişte sanki kötü birşey yapmışız gibi davranan çok bilmişlere..kıl oluyorum
ibolya biz bir gün fark atmışız he sana büyüğüz yani
alırız alırız gel Şeniz benim de muhtemel doğum tarihim 1 kasımdı ama sezeryan olunca 20 ekim olduydu :1rolleyes:iyi haftalar ekim annişlerihihoyyyt...bende uzun zamandır takip ediyorum sizi ama bi türlü fırsat bulup yazamadım..aslında kasım annesi adayıydım ama kızım acele etti biraz..27 ekimde dogum yaptım...benide alırsınız aranıza dimi:uhm:
slm hekesea.s. hosgeldin tuuce güle güle büyüt bebeginicok yorgunum kizim iki gecedir cozuttu her saat basi uyandi durdu uykusuzluktan ölüyorum insallah gecici bir dönemdir :Saruboceq:
aloooooooooooooooo
nerdesiniz miiilleett.....
bişi sorcam tavşan beslemek bebeime zararlı dime ben öyle duymuştum da...siz bişi bilionuzmu bu konuda...kocam tawşan getircekmişte.....:sm_confused:
Sonunda banada numune gelmiss hero bayb den gelmiss dukkana esim meaj cekti numunelerin geldi diye baya biseyler var diyoo bende yiyecem diyoo gicik hatta bebe biskuvisi varmis acmis yiyomuss