azcık uzun oldu ama kusura bakmayın artık
kızlar şimdi herobabay 'e mail attım glutenle ilgili.1 dakka bile geçmedi aradılar yookk yookk bunlar ban torpil yapıo heralde...delikafadulden
gluten tahıllarda bulunan proteinmiş...bazılarının alerjisi oluyomuş onun için paketin üstüne yazıolarmış....peki dedim ben ne bilcem alerjisi varmı..yedirdikten sonramı anlıcam....testi varsa onu yaptırın dio....nese bakcaz duruma...ben kaçıom .....sora gelirimkaydirigubbakcemile3
maalesef alerji olup olmadığını deneyerek öğrenebiliyoruz ama merak etme büyük ihtimalle gluten alerjisi olsaydı senin tükettiğin glutenli ürünlerden anne sütüne ve dolayısıyla bebişe geçerdi ve durumu farkederdiniz. o yüzden endişe etme kızımın inek sütü alerjisi benden ona geçen proteinlerden kaynaklandı mesela.
kıslar biliyonuz mu ben hasta oldum :çok üzgünüm: hemde çok boğazım çok acıyo genzim yanıyo evden çıkmadan hiç soğuk görmeden nasıl becerdiysem artık inşallah gülüme geçmez :1no2: çok korkuyom ya bide hasta olursa naparız artık bilmiyom yarın aşımız da var bakalım ilk defa sağlık ocağına gidecez boyuna kilosuna bakacaz artık
geçmiş olsun ben de yeni iyileştim ilk atak döneminde maske taktım çocuğu emzirirken ve altını alırken, maske yoksa tülbent falan sarabilirsin, hem aşı olacakmış ateşlenirse neyden kaynaklandığını anlayamazsınız. bu arada anne sütü koruyor ama tedbiri elden bırakmamak lazım.
şimdi boşverin diyecem ama olmuyo.insanın sinirini bozuyolar demi.öğlen sinirle çıktım burdan çünkü kayınvalidem halıyı siliyodu.bizim odada da eylül uyuyo.anne bizim odayı eylül uyanınca ben silerim dedim.yok illa kendi dediğini yapacak ya gitti silmeye başladı uyandı çocuk.ay nasıl kızdım anlatamam.ben silerim demedimmi neden inat ediyosun yazık çocuğa uykusunu alamadı diyorum.babası gelecek o tutar sen bak işine diyokötükedihüso içinde zerre kötülük yok,çok iyi bir kadın ama inatt.çok seviyorum kendi annemden ayırmıyorum ama dediğim dedik çaldığım düdük diyo.bi de biz kayınvalidemle aynı burcuzkaydirigubbakcemile3düşünün artık.boşverin kızlar amannn.sizin kaynanalar uzak.bizimkinden bucak bucak kaçırıyom portakal suyu sıkıyo bebeğe vermesin diye.ben hala portakal falan yemiyorum.siz yiyo musunuz?pişik yapmasın diye portakal,mandalina yemiyorum
benim kaynanam aynı şehirde bu hem iyi (kızıma o bakacak) hem de kötü (buna benzer olaylarımız oluyor) ama Allah var doğumdan sonra annemler 15 gün kalmışlardı onlar gittikten sonra 15 gün de kaynanam baktı. ben hafiften depresyona girmiştim kucağımda bebek hiçbir şey yapmıyordum, uyku yok iş yok, aman çocuğa biş oluvercek diye bir korku. çok şükür geçti. işte o zamanlar geldi evimin her işini yaptı, akşamları çocukla da ilgilendi. iyidir benim kayınvalidem sadece çok fazla boş ve dikkatsiz konuşur biraz da herşeye karışır.
ben portakal yiyorum ve bir problem yaşamadık, kızım gazı olursa pırt pırt çıkarıyo, çok abartılı olmazsa tabi. ama bebişlere yasak bir süre
nasıl oluym anacım sıpa şaftımı kaydırıyo bu gün yaa -tatlicadiarzu-
oha nasıl 15 dk önce yaa delimi bunlar :1shok: yafrim kakasını yapii ya, uykusu var uyuyamıyo, uyku saati geçince böle oluyo kafamçokkarıştı saabahtan beri zart zurt koyveriyo zaten, gaz mı oldu nedir, ama ıkınma filen yok gayetrahat çıkartıy
senin herif benimkinin bi üst modeli galiba anacım fisfisfis
yavrum sen o kaynanana bi sor baam bi tırnağını yaratabileckmi, eer yaratabiliyosa üzülsün lafım yok ahan aynen ble söle
bizimkinin alercisi olmuo valla bilmiyorm
bak ben bu kaynanaları oyarım içine de bade koyarım haa kötükedihüso
yavrum benmkisi de topacık deil, hatta minnacık, ule o kaynanan çok konuşmasın kadar beceriyosa kendi doğursun bi tane de baksın nasıl oluyomuş kötükedihüso
aferim ule akıllı karıymışın, kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla kısasa kısas yapacan bunlara, bu arada haber gedi mi yavri
saa diycek bişii bulamıyorum bacım, süpersin vesselam
mrb kızlar nasılsınız biz bugün aşı olduk o yüzden oğluş keyifsiz durmii
eçmiş olsun yeşim inşallah ateşiniz falan olmaz
demir damlasına basladık test yaptırdım NEGATİF yaşasın hamile bilem değilmişim kaydirigubbakcemile2karnımdaki şişkinlik hasta oladığım içinmiş ebe rahatsız oluyosan drye git dedi
sağlık ocağında ben test yaptırıken eşim çocukla koridorda oturuyodu iş yerinden bi karu görmüş bu oğlanın senden olduğuna eminmisin demişkötükedihüso salak karııı:mymeka: eşiminde moreli bozulmuş keşkem ben yanınızda iken gelseydide söyleseydi orada parçalıverirdim dedimkötükedihüso

klava: bana benzi işte oğlum gözlerinide dedesinden almış
ya bu insanlar nerde yetişiyor karpuz tarlasında falan mı, ne biçim laf öyle o.
canım sıkıldıı yaww :çok üzgünüm: kızımın arkadaşı bugun annemle babam ayrılcak demişş nisana..nisanında yüzünden düşen bin parçaa çok hassastır kızım bu konulardaa....bende arayayım die düşünüodum kadını şimdi meraklı olmamayayım die aramadım az önce kadıncağız aradı merak etmiş bizi 1-2 haftadır konşmamıştık...
aramışken söyledim yanlış anlamayın ama nisan böyle dioo çocuk böyle anlatmış biraz daha dikkatli olursanız daha iyi olur dedim...kavga etmiş kocasıyla 3 tane çocukları var birisi 4,5 yaşında birisi 1 yaşınnda birisi yeni doğdu...adamla tartışmışlar adamda git çocuğa annenle ayrılcaz kızım bundan sonra beni daha az görceksin deyip gitmiş evden kötükedihüso yavruda hem kavgaya şahit olmuş hem babasıı dangalağın söyledikleri yüzünden sürekli ağlama halindeeymiş senağlama ne düşüncesiz adamlar(!) var yaa ayrılcaz die çocuğa pat die söylenir mii

klava: eşime de anlattım çok üzüldü ..şimdi gidip çocuğu alayım diorum azcık gezmeye götüreyim çocuklarıı iyi gelir... :çok üzgünüm: hemen gidip gelmem lazım
öptüm hepücüğünüzü
ha işte bir kelek daha. ne biçim baba ya, o çocuk sanki başkasının, onun psikolojisini hiç düşünmüyor.