Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm ii ozamancelen ya aniden benim herüf yeter evde sıkıldın götürem seni annenlere dedi 2 saatte eşyamı topladım çıktım valla kaplıcaya gittim ordada net yoktu yazamadım çok özledim sizi sen napıyon cemrem nasıl
bişey sorcam ben yağmura patates pirinç hevuç verdim içine bugün ıspanakta atımmmı yoksa erkenmi yada ne koyabilirim
ayyyy en korktuuum yaaaa:1shok: yaralar 3 ayda iileşti bu artık hiç gecmez:1no2: pofffff:çok üzgünüm:aman kızlar canım çok yanıyo.benim çikolata 2 dişle bu kadar ısırırsa 4 tane olunca koparacak elime vericek demekki:)
nasıl canım yanıyo anlatamam,sizce göğüs uçlarıma ne kullanmalıyım?lansinoh sürüyorum ama ne biliyim kopacak sanki.
ahanda koydum tombalak hatun nasıl oluomuş görün lülülülülülü
..............................
göz zewkinizi daha fazla bozmiim....
koyun len bi daha:mymeka:budaa bennnnnnnn
[
gelişmiş cevap eklenti ekle yükle deyip bekleyceksin...yüklenince gönderceksin
efeekaan aynı sannaa benziyoo canım gamzeydı dımı adın
Vallahi duymadim ben ciktim sen seslenmissin neysee aksam bakarim artikk platesi bende yaptim bugun yarin sirf karin calistiracak duyrulurr yaa citir 2 haraketi yapamiyom hemde hic bende bi sakatlik mi var nedir yav hani alt karin haraketi varya sirt ustu yatiyosun boynunu kaldirip iki ayagini birlestirip kaldirip uzatiyon yaa sonra asagi yukari asagi yukarii yapamiyom bi aydir duzensiz olsada yapiyom hala o haraketi yapamadim 1 tane bile bide oturup bacaginin birini bukup otekini uzatiyon yaa kafani uzattigin bacaginin diz kapagina degdirdigin haraket yapamiyom yaa herufe yaptirdim o hic zorlanmadan her haraketi yapti gorumcemde yapiyoo yavv bende bi bozukluk var imkansiz yapmam sen yapiyon mu
doğurduktan sonraki resimlerinizi koysanıza:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3cıtırrr sende koy hadıı seni cok merak edıyorum yaaaa
phatosh sen şimdi benim yanımda kendine tombalakmı dion...bana hakaret leenn buklava:
acılmıo:sm_confused:celen effekaaan sizin için koyuyorum bakın hadi Şeniz dünde bunu koymuştum haksızlık olmasınn :jeyyar: ..............
phatosh sen şimdi benim yanımda kendine tombalakmı dion...bana hakaret leenn buklava:
he valla diyom..bakma boyum uzun belki ondan çok görünmüyodur.o kırmızılı fotoda 88 kiloyum ben..allahtan veriyom artık..benim dezavantajım kilo alıp üstüne hamile kalmam oldu.yoksa daha zayıftım..:çok üzgünüm:
çakılımm senin foton yokmu?dünürcümü merak ettim ben amaaaaa![]()