2008 Ekim Anneleri

annnemm tattlu hatunlar sızı..
phatoşcum ne guzel sacların kıvrıkk kıvrııkkaydirigubbakcemile3bayılırım.

leylacım sımdı acık mısın kapalı mı?
kapalı halın daha bı hosuma gıttı canım valla.cok yakışmıs sankı..Şeniz

Evlendikten sonra kapandim canimm biyere giderken kapaniyorum gidince aciyorum disarda kapaliyim yanii

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
çıtır-pıtır+, eFFeKaaN+, leyla21+, meran07+, phatosh, tuuce, WaterLilly, zuleyhaECRIN

ahan burdakilerin hepsi koysun:1closedeyes:

önden sen celenim arkandan geliom...hadi herkes bikere daha koysun foto......:lepi:

annnemm tattlu hatunlar sızı..
phatoşcum ne guzel sacların kıvrıkk kıvrııkkaydirigubbakcemile3bayılırım.

sağol canımcım..kıvırcık ama düz kullanmayıda seviyorum.biraz zor oluyo ama
kesinliklen katılıorum:enbuyukkk:
niye yaa..tombiktim işteeeeeee..daha ne olsun 88 diyom kısımmmmm:1shok:
bilirim güzelim benim hemile kalmadan önce 15 kilo fazlam vardı..ama şuan hamile kaldığım kilonun 2 kilo aşasındayım...inşalla eski günlerime dönebilirim...:Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:
inşallah hepimiz dönebiliriz..3 kilo verirsem bende hamiş kaldığım kiloya iniyom.ama hedefim ondanda öncesine dönebilmek!!! pes etmek yok yola devam..yaza kadar kilolar gidecek:hooray::hooray:

aynı canım ya o cırt cırtları açıp çıkarırken nesı zıplıyo bende aynayı getirdim karşısına koydum aynadan bana bakıp zıplıyo sonra bana dönüp kafasını saklıyo çok tatlı oluyo :asigim:ama beni görmezse oynamıyo illa beni görecek bide senin zilli de heralde aynı zıplıyodur o haline gülmekten ölüyorum bi o ayağını üstüne zıplıyo bi diğerinin :1hug:

a.s evet canım aynen öyle, bacakları henüz güçlü olmadığı için normalde olması gerektiği gibi iki ayağını aynı anda vurup zıplayamıyor henüz, ama senin kız gibi bir bi ayağını bir diğer ayağını vurup zıplıyo çok komik oluyo de miii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bacakları güçlensin sanırım 6 aylık olunca falan iki ayağını birden vurup uçacaklar kaydirigubbakcemile3

kızlar eminim sormuşsunuzdur doktorunuza , ne dediler hoppala için, zararı olmuyormuymuş. hani ne biliim erken değilmi

cemre dursa kucaamda sallıorum şindik.yavrum zaten bnm albümüm var.ordan görebiliiin:)

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
çıtır-pıtır+, eFFeKaaN+, leyla21+, meran07+, phatosh, tuuce, WaterLilly, zuleyhaECRIN

ahan burdakilerin hepsi koysun:1closedeyes:

koyduk ya lan.sıra sende hadiiiiihihoyyythihoyyyt
çabuk koyun valla kociş gelcek şimdi.yine göremicem siziiiiiiii:oklava:

kızlar eminim sormuşsunuzdur doktorunuza , ne dediler hoppala için, zararı olmuyormuymuş. hani ne biliim erken değilmi

ben sordum hatta o gün alıcaktım önermiyorum dedi.yürtec içinde aynını dedi.

ya buarada cemrenin kafası alew alew yanıo:çok üzgünüm: atesşi 36,7(koltukaltı)ama kafası cooojk sıcak nie ki?şindik atesi var mı yok mufisfisfis

ben sordum hatta o gün alıcaktım önermiyorum dedi.yürtec içinde aynını dedi.

ya buarada cemrenin kafası alew alew yanıo:çok üzgünüm: atesşi 36,7(koltukaltı)ama kafası cooojk sıcak nie ki?şindik atesi var mı yok mufisfisfis

ya bazen yağızında öyle oluyo..ateşi olmuyo ama kafası sıcacık oluyo:uhm:
hani yumurta kır pişsin ölee yanii

len cıtır karısı kac yasındasın len?ben seni büyük sanıodum emme küçükmüşün:utangac:

Eheh citiri sonunda gordumm masallah yaavv ne datluu garuymussun bu ekim analari hep guzel yavv iklimde cok tatli cikmis ayya yarin onuu gamze mi var yanagindaa ay gamzeliliere bayilirim

Back
X