günaydınnnnn diecem ama öğlen oldu kaydirigubbakcemile3 böcüüümü aşıya götürdüm geldim, aşımızı olduk, çok ağladı yaaa, giiydirmek için yatırmaya çalışıyom çığlığı basıyo, yine canını acıtcaz sanıyo yavrum, utanmasam bende böcüümle ağlaycaktım yaaaaa :çok üzgünüm:
günaydın:çok üzgünüm: cok uykusuzum 2 saatlik uykuyla duruyorum:çok üzgünüm: btün gece dşmedi atesi.37 /38 arası oynadı hep.cok öksürüo kuzum.surup verdik 1 gibi hepsini cıkardı heryer surup:çok üzgünüm:
buarada şimdi koltukaltı 37 bucuk makat 39 bucuk:çok üzgünüm: normal mi nolur bişiş sööleyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yafrim çakılım doğru söylüyo bi doktora gidin yaaa, ateşi 39 de al götür, yav burda yumurtlayıp durcana dra git de için rahat etsin yaaa, la hödüğün götürmüyosa kap çocuğunu git kendin yav
Tşk ederim Çakılım valla özlüyorum sabah rujla öpmeye kıyamadım sonra üzüldüm keşke silip bi öpeydim nasıl pişmanım şimdi...
İşler evet toparlamak zaman alacak insan unutuyorda yaptığı işi valla ben birde bilgisayarcıyım ya değişiyor valla e az değil 6 ayı geçti izin kullandım zor geliyor sabahları kalkmak gece uykularımız yok üstelik offf.....
Neyse bakalım insanoğlu herşeye alışıyor..
ay ivet minik bebeyle çalışmak zr olur yaaa, niye ücretsiz izin filen almadın bızdıkım sen yaa
geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??
onu biz de biliyoz deseydin, la güvenmediysen başka bi dra daha göstertseydin yaa, ateş düşürücü ne verdi, cemroş nasıl şindik keyfi iyi mi, biz de hemşireye ek gıdalara başladık deyince söylendi biraz, drum başlamak istedi dedim hemi kilo alımımız belkim az olrduğu için başlatmış olabilir ben öyle düşünüyom dedim, yok efem 9 aya kadar emzirme çok önemliymiş yok hiçbişey vermemeliymişim, drla yarışii bunlar yaaa