2008 Ekim Anneleri

Ya ıhlamurdan ziyade eczaneden bebek çaylarına bak bakalım onların içinde de ıhlamur var bak birde şunu dene istersen peteğin üstüne bir süre küçük havlularından koy ısınsın yakmicak şekilde göğsüne koy uyurken hemen yumuşatıp öksürüğünü durduruyor ama dur önce ateşi düşsün iyice emin ol sonra Allah Korusun iyice artmasın sonra inşallah tez zamanda geçer yavrucak canım ya

Ya ıhlamurdan ziyade eczaneden bebek çaylarına bak bakalım onların içinde de ıhlamur var bak birde şunu dene istersen peteğin üstüne bir süre küçük havlularından koy ısınsın yakmicak şekilde göğsüne koy uyurken hemen yumuşatıp öksürüğünü durduruyor ama dur önce ateşi düşsün iyice emin ol sonra Allah Korusun iyice artmasın sonra inşallah tez zamanda geçer yavrucak canım ya

evet canım geçen kontrole gittiğimizde bizim de hafif bir gribal enfeksiyonumuz vardı , doktorumuz sıcak havlu koy sırtına , göğsüne demişti ......

şifalı bitkiler elbette faydalıdır ama bebekler için güvenemiyorum nedense , onların sindirim sistemleri henüz çok körpecik, o otlar nerelerde nasıl kurutuluyor ne şartlarda satışa sunuluyor , kendim için düşünmem içerim de kızıma veremem

günaydın kızlarrr
dün söz vermiştim resimlerimi bende ekliycem diye oğluşum durmadı şimdi ekliyorum mrk etmeyin silmiycem kalsın:))yorumlarınızı bekliyorummmmmmmm

ImageShack - Image Hosting :: dscn3945.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscn4244.jpg

geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??

gecmiş olsun canım cemreye..benim kızımda bronsit olmustu 3 hafta önce..öksürük ates baygın baygın yatıyodu yavrum antibiyotikle düzeldi..bide vicks kullandık biz..normalde 2 yasında küçük cocuklara uygun değil bizde üstüne örttüğümüz penye battaniyeye sürdük az az gercekten cok faydasını gördük..buhar makineside faydalı oluyo dr .umuz önermişti rahatlatır demişti..bide bol sıvı alsın canım..insallah bi an önce düzelir..:Saruboceq:

celencim geçmiş olsun yaaa.üşüttümü acaba cemre,şurup sevmiyosa fitil at canım daha kolay.kardeşim dr benim o söylei fitil daha rahattır diye ben girayda onu kullanıyorum.acil şifalar diliyoruzzzzzz.

Bak bende bilirsin buğuseptil diye boğaz acıcı suya katıyan ilaç varya ondan buhar makinasının içine dökmüştüm odadaki herkesin burnu boğazı açıldı

tskr ederim canlrım.allahım esirgesin hepsini.uyuyamıo cocuk.ağrısımı var ne??

günaydın kızlarrr
dün söz vermiştim resimlerimi bende ekliycem diye oğluşum durmadı şimdi ekliyorum mrk etmeyin silmiycem kalsın:))yorumlarınızı bekliyorummmmmmmm

ImageShack - Image Hosting :: dscn3945.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscn4244.jpg

zeynepcim okadar mınık kı belli olmuyor resımler hıc..

celen noldu ya ateslendı mı cemre?

celeeeeeen cemreyi sağlık ocağına mı götürdün bide akut olması için tekrarlayan bir hastalık olması gerekmiyomu yani ben öyle biliyom tahlil falan mı yaptı da doktor hemen akut bronşit teşhisi koydu

celeeeeeen cemreyi sağlık ocağına mı götürdün bide akut olması için tekrarlayan bir hastalık olması gerekmiyomu yani ben öyle biliyom tahlil falan mı yaptı da doktor hemen akut bronşit teşhisi koydu

tekrarlayanı yani artık müzminleşeni akut değil kronik canım

celenim geçmiş olsun canım. reçeteye akut bronşit yazdığına bakıp korkma ilaçları alabilmen için yazmıştır. önemli olan size ne söylediği. ayrıca heryerde salgın varmış, aşıya falan gittiğinizde kapmıştır çocuk sen kendini üzme sakın. zaten aşı yıpratıyor çocukları, bünye zayıf düşünce peşinden hastalık gelmiştir.. ıhlamuru vermende bir sakınca olmaz eskiler hep ıhlamurla büyütmüşler, boğazcığını rahatlatır. ben poşet çaylardan almıştım ıhlamırı nedense onların daha temiz şartlarda üretildiğini düşünüyorum. işine azcık şeker atarsın yoksa sevmeeyebilir. Acil şifalar canım

günaydınnnnn diecem ama öğlen oldu kaydirigubbakcemile3 böcüüümü aşıya götürdüm geldim, aşımızı olduk, çok ağladı yaaa, giiydirmek için yatırmaya çalışıyom çığlığı basıyo, yine canını acıtcaz sanıyo yavrum, utanmasam bende böcüümle ağlaycaktım yaaaaa :çok üzgünüm:

günaydın:çok üzgünüm: cok uykusuzum 2 saatlik uykuyla duruyorum:çok üzgünüm: btün gece dşmedi atesi.37 /38 arası oynadı hep.cok öksürüo kuzum.surup verdik 1 gibi hepsini cıkardı heryer surup:çok üzgünüm:
buarada şimdi koltukaltı 37 bucuk makat 39 bucuk:çok üzgünüm: normal mi nolur bişiş sööleyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yafrim çakılım doğru söylüyo bi doktora gidin yaaa, ateşi 39 de al götür, yav burda yumurtlayıp durcana dra git de için rahat etsin yaaa, la hödüğün götürmüyosa kap çocuğunu git kendin yav

Tşk ederim Çakılım valla özlüyorum sabah rujla öpmeye kıyamadım sonra üzüldüm keşke silip bi öpeydim nasıl pişmanım şimdi...
İşler evet toparlamak zaman alacak insan unutuyorda yaptığı işi valla ben birde bilgisayarcıyım ya değişiyor valla e az değil 6 ayı geçti izin kullandım zor geliyor sabahları kalkmak gece uykularımız yok üstelik offf.....
Neyse bakalım insanoğlu herşeye alışıyor..

ay ivet minik bebeyle çalışmak zr olur yaaa, niye ücretsiz izin filen almadın bızdıkım sen yaa

geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??

onu biz de biliyoz deseydin, la güvenmediysen başka bi dra daha göstertseydin yaa, ateş düşürücü ne verdi, cemroş nasıl şindik keyfi iyi mi, biz de hemşireye ek gıdalara başladık deyince söylendi biraz, drum başlamak istedi dedim hemi kilo alımımız belkim az olrduğu için başlatmış olabilir ben öyle düşünüyom dedim, yok efem 9 aya kadar emzirme çok önemliymiş yok hiçbişey vermemeliymişim, drla yarışii bunlar yaaa :kızgın:

bir de bizim dr şuruplara pek güvenmiyor bebeklikte, paranox-s fitil bulunsun evinizde demişti. ateşi geceden beri düşmüyorsa uğraşma şurupla, yarım fitil koyuver.

benim fıstığında ateşi bi düşüyo bi çıkıyo ama allahtan çok hafif gece üstünü hiç örtmedim sağolsun benim kuzum saat sürmeden uyandığı için sürekli kontrol ettim sıpa ya saat olmadan kalkıyo acık emyo geri uyuyo gerçi ben hasta olduğum için memnunum bu durumdan çok emerse bari hastalığım bulaşmaz inşallah

bir de bizim dr şuruplara pek güvenmiyor bebeklikte, paranox-s fitil bulunsun evinizde demişti. ateşi geceden beri düşmüyorsa uğraşma şurupla, yarım fitil koyuver.

waterim len ben calpol vermek istemiyom diye eczaneden dolven diye bi şurup aldım güvenle verebiilirsiniz dedi ama nette baktım 7 kilonun altındaki çocuklara önerilmez diyo bi de 6. aydan büyük çocklara verilir dio, la bunu da kullanmiim bari ben, biz aşı olduk ya ateşimiz çıkarsa bendemi fitil kullaniim :uhm:

ibolya geçmiş olsun bacım. yusuf eymeni öpüyorum uflarından. benimki de yaygara yapmıştı çok. yatırınca korkudan ağlıyor bir de öfkeden niye kucağıma almıyormuşum. inşallah ateşiniz olmaz. 2-3 gün kalabalığa sokma bizim 2. gün kayınvalide görümcemler geldiler çocuğum kafayı yedi. herkes mıncıklamak istiyor yavrumun keyfi yok benim kucağımdan inmedi.
bacım ya sen mamadan yoğurt yaptınmıydı. ne menem bişii oldu. ben dün yaptım böyle suyun içinde neredeyse yüzen parçacıklardan oluşan bir garip şey oldu. süt kesiği gibi desem değil tam olarak. ben buzdolabına zcık geç koydum ondanmıdır. tadı kötü değil. ama çocuğun midesini bozmayayım bir de.

waterim len ben calpol vermek istemiyom diye eczaneden dolven diye bi şurup aldım güvenle verebiilirsiniz dedi ama nette baktım 7 kilonun altındaki çocuklara önerilmez diyo bi de 6. aydan büyük çocklara verilir dio, la bunu da kullanmiim bari ben, biz aşı olduk ya ateşimiz çıkarsa bendemi fitil kullaniim :uhm:

canım dolvende ibuprofen var, bu etken maddeyi küçük bebeklerde tavsiye etmiyorlar. bizim dr da vermeyin demişti. sanırım ateşi çok düşürüyor yan etki olarak 35 in altına düşürüyor. fitil vermeyeceksen calpol ver. ama bana kalırsa ateşi çıkarsa yarım fitil ver. benim kuzumun ateşi ikidir yükselmiyor ben de boşu boşuna ilaç vermemiş oluyorum.

oy oy tatlı yusufumuz uf mu olmuş ben dün kızıma giderken tembihlemiştim kızım sana aşı yapan hemşireye tekme at demiştim sende yapsaydın ya

Back
X