2008 Ekim Anneleri

kızlar bu benım son hamile fotoğrafım.gece 3:30 suları..
suyum gelmişti...
nasıl bır heyecandı o allahım..
elım ayağım tıtrıyorr...gıyınemıyorum..bambaşka bor heyecan..ne degıık bır duyguydu..
sımdı hatırladıkca içim tıtrıyor gercekten..
hadı bakalım inş. kızımızla doneceğiz deyıp cıktık evden.kapıda taksıye bınısımız,,
ylda bıldiğim tum duaları okuyuşum...
annem tansıyon&seker hastası olduğu ıcn haber vermemştim..
kızımı kucağıma aldıktan snra anne ben doğum yaptım.,gel yanıma demiştim.
inanamıştı.,
ogecenın sabahında ben hastaneye gıtmiştim.artık benı alın dıe okadar bunalmıstım kı beklmekten..
40.haftamın tam dolduğu gündü..hastanedekıler almadı tabikaydirigubbakcemile3
oradan anneme gıtmiştim.annem ve halam sureklı soruyordu kızım ağrın var mı sncın var mı dıye..
yoo keske olsa dıyordum..meğer yuzumde bır garıplık varmıs ogun.lohusa yuzu gelırmıs ya ınsna..doğurucamı anlamıslar ..
ve gecesınede işte gıttık..ve canımı kucağıma aldım.
kızlar cok otuyum resımde ucaklar falan cıkmıstı.doğumdan 1 gun once.yuzm gozum şiş,uyku halıde var..ama paylaşmak ıstedı sızlerle yınede..[/IMG][/URL]

anne her zaman güzeldir yafrim sen bi de beni görsen bööle doğum yapcam sabah dedim herife bi fotomu çek diye, anamm pasaklı pasaklı çekilmişim hiç haberim yok, eşarbın ağzı bi yere burnu bi yere kaymış :roflol:

Son düzenleme:
ben görmedim :kızgın: o kısa taytlı halinmiydi len

benim de olmadıydı ama artıkın var :çok üzgünüm: gerçi kilolu hamile kaldıım için göbeeem çok farkedilmiyodu, bende bununla gurur duyyodum ama şindük tam tersi oldum senağlama

bunu da görmedim :kızgın:

çüüüüş len emzik benim bu kadar göbeeem yoktu 14 kilo aldım kaldı 16 kilo sen 20 kilo aldım diiin kalmış 2 kilo nasıl oliii yav:uhm:

gitme len ne zamandır şööle ağız tadıylan kırıştıramıoz senle yav, ben bu gece gecelere akacam ilgilenenlere duyrulur kaydirigubbakcemile3

canım ya hakkaten ben 20 kg aldımmm
ama çok pis yiyodum
hem de 4 ay boyunca kusmama rağmen 20 kg aldım
yiyip kusuyodum tekrar yiyodum acaip iştahlıydım
bi de ben et sevmem pek
ama nerdeyse 1 kg et yiyodum yaa ne iğrençmişimmmm
ama şimdi 2 kg fazlam kaldı şimdi de öküz gibi yiyom üstelik kaydirigubbakcemile3 o 2 kg için diyet yapacaktım ya sütüm azaldı hemen bıraktım diyeti neyi
zaten emzirmek bana çok yaradı hiç bişey yapmadan kilo verdim :nazar: :nazar:

merancım bu arada masallahh tosunumaaa:nazar:
yakında askere gonderırsın valla sen oğluşu
PpPPpp:icecream:

hala duzeltmedı bu karı yaa.kızım nıe alıntı yapıon sen yaaaaa...Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
ama çok pis yiyodum
bi de ben et sevmem pek
ama şimdi 2 kg fazlam kaldı şimdi de öküz gibi yiyom üstelik kaydirigubbakcemile3 o 2 kg için diyet yapacaktım ya sütüm azaldı hemen bıraktım diyeti neyi

senağlamasenağlamasenağlama

çıtır maşallah pek güzel çıkmışsın :nazar:
ay ben de suyum gelince elim ayağım dolaşmıştı acaip bi heyecandı yaw seni çok iyi anlıyorum
hastaneye gidene kadar kalbim küt küt ölüyodum heyecandan
ama ben 38+3 de suyum geldi doğurdum sen baya beklemişin
ben daha dursam ölecektim ay nefes bile alamıyodum resmimi görmüşündür
tank gibiydim kaydirigubbakcemile3

Sağol teyzesi :teytey: evet izmirliyim bornova atatürk mahallesinde oturuyorum sen nerdesin?

eyüü..bir metro mesafesındeyız..üçyola yakınım bendekaydirigubbakcemile2
senın oğluşla benım cadıyı arkadas yapalımm:ecrin_bebek:

çoook tatlııı ben o gülçeyii yeriimm yerimm delikafadulden
kızlar içimiz rahat rahat kullanabilirmişiz hopplayı..süre sınırı yokmuşş..yani günde şu kadar kalcak kalmıcak diye bişey yokmuşş... hihoyyyt

dbesttt doktordan sonra anneciğime konuştum hoppala alcaz dedim..leen benim küçükken varmışş hoppalam annem ilk kez söyledi delikafadulden çok severmişim yalnnız annem kötü bi olay yaşamış ben boğuluyormuşum annem o yüzden hiiç bahsetmemiş bana :çok üzgünüm: çok güzel hoplarmışım hihoyyyt enn sevdiğimm şeyy hoppalaymışş lenn :dance:

aaa nıe boğuluyor mussun kii???hoppalanın ıcınde mı???
bende alıcam galıba su hoppladan.
ama sadece kapıya mı asılabılıyor bu??baska nerelere monte edılebılır bı anlatın bakiim.:icecream:

uyuyo kuzum cıtırım.umarım bu geceyi rahat gecirir:Saruboceq:

ağzı bölgesi senyerimseniben
inş.canım sanada cemreye de iyi uykular dılıyorum..

ama çok pis yiyodum
bi de ben et sevmem pek

zayıf hamıle kalanlar yıne eskı kılosuna donuyor..bundan emınım...ıstısnalar harıc tabi..
ama benimde su an hamıleliğe başladığım kıloya 4 kılo var.ama zaten 3-4 kılo falan fazlam vardı.oyuzden daha kotu oldu..durdu benımde kılo vermıyorum bayadır..en on ıkı kılo vermiştim..senağlama
sen ıyısın bence dbestcım.2 kılo falan cok abes durmuyordur emıım.
ama ınsanın kendını rahat hıssettiği bır kılo var kım nederse desın..inş.herkes ıstdiği kıloya ulaşırrsenağlama

hu huuuu ben geldiim ozlediniz mi benii

hosgeldınnn,,nerelerdeydınn..neler yaptın anlat bakalımmŞeniz
sğl teyzesii Şeniz
ama artıık bol bol yeme yok azaltcaz meyve sebze yicezz cokacimcoook diğer ay mutlaka kontrole gelin az kilo almış olun dedi doktorr :delphin:

hımmm...dünya hali işte kımı kılo alsın dıye ugrasıo kımıde almasın dıye..
tahmınımce 10 kıloyı gecti 12 ye dayandı velet..kaydirigubbakcemile3
aman maşallahhhh dıyeyımm mazallahh cocuğum hasta neyın olur bır gecede aldığı kılolar fosss sonra:nazar:
allah korusunn kuzucuğunuinşallah..:nazar:

eyüü..bir metro mesafesındeyız..üçyola yakınım bendekaydirigubbakcemile2
senın oğluşla benım cadıyı arkadas yapalımm:ecrin_bebek:

aaa nıe boğuluyor mussun kii???hoppalanın ıcınde mı???
bende alıcam galıba su hoppladan.
ama sadece kapıya mı asılabılıyor bu??baska nerelere monte edılebılır bı anlatın bakiim.:icecream:

inş.canım sanada cemreye de iyi uykular dılıyorum..

zayıf hamıle kalanlar yıne eskı kılosuna donuyor..bundan emınım...ıstısnalar harıc tabi..
ama benimde su an hamıleliğe başladığım kıloya 4 kılo var.ama zaten 3-4 kılo falan fazlam vardı.oyuzden daha kotu oldu..durdu benımde kılo vermıyorum bayadır..en on ıkı kılo vermiştim..senağlama
sen ıyısın bence dbestcım.2 kılo falan cok abes durmuyordur emıım.
ama ınsanın kendını rahat hıssettiği bır kılo var kım nederse desın..inş.herkes ıstdiği kıloya ulaşırrsenağlama

ben de gebe kalmadan önce sigarayı bırakmıştım 4 kg aldım yani 4 kg fazla ile gebeliğe başladım
şimdi dediğim 2 kg değil ozaman aslında 6 kg fazlam var oluyo sahi ya unutmuşum bak senağlama senağlama

ya ben su avatarımı bı turlu değiştiremıyorum ya.resım yuklenıyor dıyo sonra sayfada hata olustu dıyor.değişmiyorrkötükedihüso

hosgeldınnn,,nerelerdeydınn..neler yaptın anlat bakalımmŞeniz

hımmm...dünya hali işte kımı kılo alsın dıye ugrasıo kımıde almasın dıye..
tahmınımce 10 kıloyı gecti 12 ye dayandı velet..kaydirigubbakcemile3
aman maşallahhhh dıyeyımm mazallahh cocuğum hasta neyın olur bır gecede aldığı kılolar fosss sonra:nazar:
allah korusunn kuzucuğunuinşallah..:nazar:

yok yok 12 ye dayanmadıı kaydirigubbakcemile3
kuzular hasta olmasın başka bişe istemiorum :Saruboceq:

ıkı gun oldu gecelii regli.ama halaaa:1no2:
canım tulumba tatlısı isteyınce aklıma geldii:1no2:

haa hoppalayı sormuşsun çıtırım..hoppalanın lastiğii boynuma dolanmışş boğuluyormuşum...nasıl zıplıyoduysam artıık delikafadulden

Back
X