2008 Ekim Anneleri

nolacakkkk ağrı şokuna girdim :1shok::1shok: :1shok:

suni sancı vermiş gerizekalılar bana sormadan :oklava: oysa herşey normal gidiyodu normal doğuracaktım ama geceyi hastanede geçirmek istemedi sanırım doktorumuz :oklava:

hayırlısı böyleymiş napalım
eylül sağlıklı doğdu ya gerisi boşşşşş

evet canim orasi oylee yaa sonucta oyle yada boyle saglikli olsunlardaa ben de hep gunduz dogum yapiyim diye dua ettim bu yuzden cunku gece beklemek istemiyolar ve cabuklastirmak icin o suni sanciyi verilar o sanciyi cekmedim ama cekenlerden duydum bidaha cocuk dusunmuyolarr kormuslar hele bi arkadasimmda acilma olmadigindan sezerayna alacaklardii bu cok israr etti normal yapmak istiyorum diye suni sanci vermisler yikmis orataligi duvarlari tekmelemis yazik 5 6 saat cekmis o sanciyi ve hala acilma olmamis artik hemen almislar sezeryana cektigi sancida yanina kar kaldii

ne guzel leylacımm..
kolay bır doğum olmus..
benımde 2-3 cm ackıklık vardı gıttığımde ama hıc sancım yoktu.
5 cmden sonra cok artmıstı ama neysekı geldı gecti..

merancım nısanın doğumunu anlatsana bıraz.noramldı demı o.
hıc bahsetmıyorsunn

[

evet canim orasi oylee yaa sonucta oyle yada boyle saglikli olsunlardaa ben de hep gunduz dogum yapiyim diye dua ettim bu yuzden cunku gece beklemek istemiyolar ve cabuklastirmak icin o suni sanciyi verilar o sanciyi cekmedim ama cekenlerden duydum bidaha cocuk dusunmuyolarr kormuslar hele bi arkadasimmda acilma olmadigindan sezerayna alacaklardii bu cok israr etti normal yapmak istiyorum diye suni sanci vermisler yikmis orataligi duvarlari tekmelemis yazik 5 6 saat cekmis o sanciyi ve hala acilma olmamis artik hemen almislar sezeryana cektigi sancida yanina kar kaldii

benımde boyle oldu ıste..gece gıttım.1 saat sonra sunı sancıyı dayadılar.
benım bıraz acılma uzun surdu .9-10 saat kaldım ıcerde.anca doğurdum.ozaman sunı sancıyı verdıklerınde bıran once kurtulmak ıstediğimden bişi dememiştim.
ama sımdı olsa kendılığınden doğmasını beklerım.
belkı ozaman daha az ağrı uyacaktım kımbılır.neyse genel olarak zor bır doğum defıldı benımde..

Sancimda gelmedi dr sat gore 30 ekimde dogurcan dedii neyse 22 ekimde de son kontrolum vardi gittim nst bagladi beni bu sirada nst yarim saat kalirim diye icin esim ben dukkana gidiyim sen cikana kadar gelirim dedi neyse 20 dk felan sonra nst sonucunu alip dr yanina gittim sancim varmis sonuctaa bana agrin var mi dedi yoktu hic agrim felan alttan muayne etti 2cm acik var yatisini yaptir bugun dogurtacaz seni dedi ben kisa sureli bi soka girdim tabii ayy yanimda kimsede yok herifin ilk defa yanliz birakasi tuttu ben nst cikana kadar gelirim dusuncesyle dr yanindan ciktim ayy nasil heycanlandim korktum dizlerim titriyoo tel elime aldim ama arayamiyom titremekten osira o aradi boyle boyle dedim onlarda sasirdi hemen kaynvaldemm felan geldiler annemi aradik hast yatisim yapildi cantalarimi felan getirdiler epudrall olacktim 4cm aciklik olmasi gerekiyo dediler suyumu hemsireler patlatti ve hic sanci cekmedim valla 4cm aciklik olana kadar zaten sonrasi anestezi oldugundan bilemdimde yani ordaki kadinlar bagrik ciglik yirttilar ortaligi ve 4cm acikligi olanlar da var aralarinda ama bana bisey olmadii hic bilmadim hissetmedim 2 gundur dogurmayi bekliyolardi yazik ben sabah 1 de yattim 6bucukta dogurdum ayy cok uzun olduu kusura bakmayinn

çok şanslıymışsınn yaa ben ağrı şokuna girdim boşu boşuna 4 saat sancı çektim dayanamadım senağlama keşke baştan sezeryan isteseymişim dr dünden razıydı zaten..

ne güzel hemen kurtulmuşsun hihoyyyt

Evet allahima sukurler olsun ama ben hic korkmuyodum dogumdann kendimi korkmucam diye hep ona yonlendirmistim ayy hele teyzem hoc korknuyoduu bana hep cesaret veriyoduu ve onun dogumu da cok kolay olmus dusun sabah hafif hafif agrisi olmus oda kontrole gitmis bakmislar ve 8cm acik var anaa sen doguracan demisler hic siddetli agri fellan yok hemen doguma almislar ve 2 ikinmada dogmus 8 cm acik olana kadar ne su gelmis ne sancii

Evet allahima sukurler olsun ama ben hic korkmuyodum dogumdann kendimi korkmucam diye hep ona yonlendirmistim ayy hele teyzem hoc korknuyoduu bana hep cesaret veriyoduu ve onun dogumu da cok kolay olmus dusun sabah hafif hafif agrisi olmus oda kontrole gitmis bakmislar ve 8cm acik var anaa sen doguracan demisler hic siddetli agri fellan yok hemen doguma almislar ve 2 ikinmada dogmus 8 cm acik olana kadar ne su gelmis ne sancii

ben de normal doğum çok istiyodum
9 ay yürüyüş yaptım koşu bandında sırf kolay doğurayım diye
ama kısmet değilmiş napalım
dr un işine gelmedi dayadı suni sancıyı oysa açılmam yavaş da olsa ilerliyodu ama beklemediler dayadılar suni sancıyı :oklava:

neyse ben kaçtımmmm kaydirigubbakcemile4

ne guzel leylacımm..
kolay bır doğum olmus..
benımde 2-3 cm ackıklık vardı gıttığımde ama hıc sancım yoktu.
5 cmden sonra cok artmıstı ama neysekı geldı gecti..

merancım nısanın doğumunu anlatsana bıraz.noramldı demı o.
hıc bahsetmıyorsunn

nisanın doğumu normaldi...34.haftamda bende bir sancıı hah dedik doğum yapıoruzz geceleyin hastaneye.. bende ne açılma var ne nst de sancıı heeç bişe yok..ama ben duvarlıoo tırmalıorum eşime tırnaklarımı geçiriorum felaketttii..neyse sonra bana ultrason yaptılar sağ böbrekte 2 taş sol böbrekte 1 tane...taşlar düşmeye çalışıo ,oynuo içeride bebek büyüyoo baskı yapıoo..Allahım öyle bi sancı kii doğumm sancısıı hiiçç...doktor dedi en azından 37 haftalık olana kadar bekleyeceksin sezeryana alcam dio..ben günde 7-8 kere acile gidiorum ağrı kesici iğne olmak içinn ve ateşim 39 taş sancısıı offf offf...hatırlardıkça böbreklerim ağrıyoo senağlama artık gözüm bebek görmüyordu açıkcasıı :çok üzgünüm: ama inatla normal doğum istiyorum niyeysee aklıma öyle bi yerleşmiş kii normal doğum sağlıklı diyee...neyse 36.haftada artık dayamanadım doktorumda tamam bebek doğarsa yaşayacak kadar oldu dedi...gittik sunu sancı verildii....suyumu doktor patlattı...2-3 saat sancı çektim kızım kollarımda senağlama ama öyle bi rahatlık kii hem kızım hem böbreklerimdekii sancıı bir anda dindii...dünyaya yeniden geldim kelimesinin anlamını o gün anladım senağlama çok kolay bir doğum oldu doktorum aşama aşama anlattı işte açılmamın olduğunu nasıl ıkınmam gerektiğini nefesimi nasıl alıp vereceğimii...kesi yaptığını bebeği çıkardığını bebeğinin eşinii herşeyii anlattı...çok güzell bi doğum olduu benim için...pespembee bir bebekk öyle güzeldi kii tarifii yokk :asigim: eşim girmişti içerii ben masadayım nisanı temizlior ebeler...eşim önce beni öpmüştü ağlaşmıştııkk senağlama
normal doğum yapmak gerçekten sezeryandan çok farklıı...iyiki normal doğum yapmışım o anı sezeryanda yaşayamadım...belkide böbreklerimde ki ağrı bir anda dindiği içinde olabilir normal doğumun heyecanı bi başkaydı...

Son düzenleme:
Iyigecelr size datlu ruyalar bende kacam yarin asiya gidecez hemen yatip dinleniyim yarin yorulacam zatenn iboos durumlar ne alemdee ates felan yok dimii

hosgeldınnn,,nerelerdeydınn..neler yaptın anlat bakalımmŞeniz

hımmm...dünya hali işte kımı kılo alsın dıye ugrasıo kımıde almasın dıye..
tahmınımce 10 kıloyı gecti 12 ye dayandı velet..kaydirigubbakcemile3
aman maşallahhhh dıyeyımm mazallahh cocuğum hasta neyın olur bır gecede aldığı kılolar fosss sonra:nazar:
allah korusunn kuzucuğunuinşallah..:nazar:

benim bücür de anca 6 kilo olmuş onu da çıtçıtlı badisiylen tarttı hemşire, 250 gram kıyafet desen 5750, ya bücür yaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 yanlız boyda yanlışlık yaptı sanırsam dr, 59 cm ölçtydü, ama bugün hemşire ölçtü 64 cm dedi, bi ayda 6 cm uzamış dedi, bende olamaz ya dr böle böle dediydi dedim ahan bak bi daha ölçelim dedi, ayağına bastıra bastıra ölçtüğü halde 63 geldi bak dedi ne kadar ittiriyorum hayde 63 olsun 59 olması imkansız yanlış ölçmüşler dedi, güdük olmucek benim oğlum :sm_cool:

haa hoppalayı sormuşsun çıtırım..hoppalanın lastiğii boynuma dolanmışş boğuluyormuşum...nasıl zıplıyoduysam artıık delikafadulden

nasıl becermişin len onu kaydirigubbakcemile3 len ben saa sorduydum ama karıştı senin dr hoppala konusunda tam ne dedi sen ne sordun bi anlatsana detayları yav

bugun sabahtan beri ev temizligi yaptimm sabah kalktim tekrar uyuduk 12 ye kadar plateside kacirdim karin gunuydu zaten neysee hacer hanimin altini degistirecektim baktim moklamis hertarafini altini acincada isedii benim yatagimin ustune tum cafsaf nevresim herbiseyi yikadim yenilerini taktim temizlik ti yemekti aksam olduu bizimkiller gec geldii biraz yemege gec basladik yarin asimiz var banyo yaptiracaktik bizim bocugu babannesi cok yorgunmus bugun babasiyla sen yika dedi ilk defa haceri ben yikadimm ayy cok heycanlandim ama cok kolaymis babasininda cok hosuna gitti sonra doyur uyut ancak geldum bugunde amma killatmissiniz yavv

ana yavrum yarın aşınız mı var sizin, ay hayırlısıyla atlatın inşallah, ben bu gece nöbet bekliim, ateşi 37.5 olduydu fitili verdim şindik 36.3 filan, ama saabaha kadar beklicim, dayanamadığım yerde babaya devredicim nöbeti :delphin:

baktın mı leyn leylaaaaa
iltifatın için teşekkür ederim ben de senin çok güzel olduğunu düşünüyorum :nazar:

ben gördümüydü senin resmi :uhm:

nisanın doğumu normaldi...34.haftamda bende bir sancıı hah dedik doğum yapıoruzz geceleyin hastaneye.. bende ne açılma var ne nst de sancıı heeç bişe yok..ama ben duvarlıoo tırmalıorum eşime tırnaklarımı geçiriorum felaketttii..neyse sonra bana ultrason yaptılar sağ böbrekte 2 taş sol böbrekte 1 tane...taşlar düşmeye çalışıo ,oynuo içeride bebek büyüyoo baskı yapıoo..Allahım öyle bi sancı kii doğumm sancısıı hiiçç...doktor dedi en azından 37 haftalık olana kadar bekleyeceksin sezeryana alcam dio..ben günde 7-8 kere acile gidiorum ağrı kesici iğne olmak içinn ve ateşim 39 taş sancısıı offf offf...hatırlardıkça böbreklerim ağrıyoo senağlama artık gözüm bebek görmüyordu açıkcasıı :çok üzgünüm: ama inatla normal doğum istiyorum niyeysee aklıma öyle bi yerleşmiş kii normal doğum sağlıklı diyee...neyse 36.haftada artık dayamanadım doktorumda tamam bebek doğarsa yaşayacak kadar oldu dedi...gittik sunu sancı verildii....suyumu doktor patlattı...2-3 saat sancı çektim kızım kollarımda senağlama ama öyle bi rahatlık kii hem kızım hem böbreklerimdekii sancıı bir anda dindii...dünyaya yeniden geldim kelimesinin anlamını o gün anladım senağlama çok kolay bir doğum oldu doktorum aşama aşama anlattı işte açılmamın olduğunu nasıl ıkınmam gerektiğini nefesimi nasıl alıp vereceğimii...kesi yaptığını bebeği çıkardığını bebeğinin eşinii herşeyii anlattı...çok güzell bi doğum olduu benim için...pespembee bir bebekk öyle güzeldi kii tarifii yokk :asigim: eşim girmişti içerii ben masadayım nisanı temizlior ebeler...eşim önce beni öpmüştü ağlaşmıştııkk senağlama
normal doğum yapmak gerçekten sezeryandan çok farklıı...iyiki normal doğum yapmışım o anı sezeryanda yaşayamadım...belkide böbreklerimde ki ağrı bir anda dindiği içinde olabilir normal doğumun heyecanı bi başkaydı...

ayy gerçekten de çok duygusal anlar dimi, ben sezeryan oldum genel anesteziyle bilmiyorum o an nasıl oldu :çok üzgünüm: ama anesteziden uyandığımda il k duyduğum ses böcüğümün belli belirsiz ağlamasıydı :asigim:

iyi geceler herkese
10 da uyumuşum kanepede keremi emzirmeye uyandım sanki sabah olmuş gibi geldi uykuyu almışım...bişeyler içtim şimdi bi bakım dedim iboşşş nöbettesin yine galiba ya artık aşılar ateş yapmıo harap etme kendini okadar kerem daha aşıdan dolayı hiç ateşlenmedi her çocuk farklıdır ama dr da ateş yapmaz dio artık

iyi geceler herkese
10 da uyumuşum kanepede keremi emzirmeye uyandım sanki sabah olmuş gibi geldi uykuyu almışım...bişeyler içtim şimdi bi bakım dedim iboşşş nöbettesin yine galiba ya artık aşılar ateş yapmıo harap etme kendini okadar kerem daha aşıdan dolayı hiç ateşlenmedi her çocuk farklıdır ama dr da ateş yapmaz dio artık

ya yapmaz yavrum da ben tedbirimi alıyom yaa, böle konularda çok tırsakım ben, akşam üzeri ateşi 37.5 a yükselmişti fitili bastım mıçına kaydirigubbakcemile3 şindik ateşi normal ama sabaha kadar kontrol edecem işte sonra bişi olmaz artık, şu geceyi bi atlatalım da, canı sıkılan gelebilü ben burlardayım, tabe nöbeti herife devretmessem :kahve:

selm arkadaşlar sanırım bende ekim annesi olcam,sanrım diyorum çünkü yrn öğrencem tam olarak..
benm allahtn bulantım yok ama maales kahverengi geliyo arada bi,doktorum dinlenmemi önerdi,herkese hayırlısı...

selm arkadaşlar sanırım bende ekim annesi olcam,sanrım diyorum çünkü yrn öğrencem tam olarak..
benm allahtn bulantım yok ama maales kahverengi geliyo arada bi,doktorum dinlenmemi önerdi,herkese hayırlısı...

yavrum sen adresi şaşırdın, 2009 ekim analarına gidicen, biz doğurduk bitti kaydirigubbakcemile3

Back
X