2008 Ekim Anneleri

merhaba kızlar ben geldiimmmm kaydirigubbakcemile4

nasılsınızzzzzz delikafadulden

leylacım geçmişi okumadım aşıya götürdün mü haceri..

Hosgeldiin goturduk canimm hic aglamdii bacagina igneyi soktu cekti haberi bile yok boyuna hemsireye gulucuk atiyoo simdi de keyfi yerinde bakalim kiza nazarim degmesse iyii

Gunaydin ben geldim bacilarr asimizi olduk ve geldikk simdi haberleri vereyim asiyi iki bacagina yaptilar benim zilli hemsirelere sirinlik yapiyodu o sirada bacagina asiyi yaptilar bu zillini haberi yok hic aglamiyoo hala hemsireye guluyoo ayy sevindim ve sasirdim yuzunu bile burusturmadi oteki bacaga yapilirkende farkina olmadi asi yapildiktan sonra azicik ih ih yaptii annem kusumm felan dedim susutu geri gulduu ay aglayacak cani yanacak diyee cok korkuyodum halada neseli

gecmiş olsun canım masallah demek aglamadı hacer:nazar: insallah atesi flnda cıkmadan atlatırsınız ..bakalım bizim cimcime napıcak aşıda insallah çok aglamaz hiç dayanamıyorum yaaasenağlama
bu arada bizde ferrum kullanıyoruzz 5 damla ile baslamıstık kilosuna göre yükseltiyoruz damla sayısını..ama tahlil fln yapmadı dr umuz..

ben daha once sebamed in bebek yağını kullanıyordum.bıtmişti.eşim gıtmiş johnson's baby almışş.,hem bebk yağını hem ıslak medılını...sınır oldum.(israıl malı oldugunu daha once solemiştim oysakı,unuttu demekki):1closedeyes:
ama kokusu cok guzelmıs bunun da yaa:1ninca:

benim sıpa da sabah 6 da uyandı hala bağırıyo uyumi bir türlü babası uyutmaya çalışıyo ama uyumuyo kötü planlar yapmaya başladık

Citir sen su ek gidalar diye baslik actinya ordaa su tarif disi konusanlar silinmis sen sildirmisindir kesin super valla simdi bisey yapacak oluyom sak hemen buluyom amma taa sonda kelmis bi baslik acan olsa oteki sayfaya gidecek tarifi yogurt yapacam suyun ml ne baktim yaa ama babasi mama yi 4 aylik olmadan almisti oda 4 aylik ollmadi diyee devam degilde dogumdan itiberen olandan almis ondan deneyecem ins olurr

Hosgeldiin goturduk canimm hic aglamdii bacagina igneyi soktu cekti haberi bile yok boyuna hemsireye gulucuk atiyoo simdi de keyfi yerinde bakalim kiza nazarim degmesse iyii

ayyyy iyi hadi geçmiş olsunnn ağlamadı demekkk :nazar::nazar:

ben daha once sebamed in bebek yağını kullanıyordum.bıtmişti.eşim gıtmiş johnson's baby almışş.,hem bebk yağını hem ıslak medılını...sınır oldum.(israıl malı oldugunu daha once solemiştim oysakı,unuttu demekki):1closedeyes:
ama kokusu cok guzelmıs bunun da yaa:1ninca:

yeşil olanı de mi aloavera lı
ben de bayılıyorum onun kokusuna
ama ben kendime kullanmıştım onu hamişken
eylüle chicco kullanıyom

hipp in gönderdikleri
hindili mısırlı mama,elma püresi.elma suyu,anne cayı
26022009682h.jpg

devam maması,organik yulaflı mama
26022009685.jpg

hepsi orjinal boy

arkadaşlar siz bebişlerinizde kaç numaralı bezi kullanıyosunuz ben 4-9 kullanıyodum o biraz sıkmaya başladı şimdi 7-18 e geçtim ama buda biraz büyük geliyor daha küçüğü varmı yardımcı olunnn lütfeeennnn

arkadaşlar siz bebişlerinizde kaç numaralı bezi kullanıyosunuz ben 4-9 kullanıyodum o biraz sıkmaya başladı şimdi 7-18 e geçtim ama buda biraz büyük geliyor daha küçüğü varmı yardımcı olunnn lütfeeennnn

yok yok büyük gelmez sana şimdi öye gliyodur da gör bak tam olur ona o..
biz 7-18 e geçeli nerdeyse 2 ay olacak

Citir sen su ek gidalar diye baslik actinya ordaa su tarif disi konusanlar silinmis sen sildirmisindir kesin super valla simdi bisey yapacak oluyom sak hemen buluyom amma taa sonda kelmis bi baslik acan olsa oteki sayfaya gidecek tarifi yogurt yapacam suyun ml ne baktim yaa ama babasi mama yi 4 aylik olmadan almisti oda 4 aylik ollmadi diyee devam degilde dogumdan itiberen olandan almis ondan deneyecem ins olurr

evey leylacım benı sınır etti orda arikan rumuzlu üye..
ya ben amacımı belırtmısım uzun uzadıya yazmışım.orda sohbet edıo.uyardım guzelce.hıcbır kotu soz sarfetmedım.amacımı tekrar belırttım yıne ustte cıkmaya calısıo..
ya ek gıdalarla ılgılı bır uru başlık acılıo ama hep sohbet aralara tarıfler sıkışıo,arakı bulasın..şimdi yazsın da tarıf dışı bişi göreiim bakayımmşakkıdı

celencim geçmiş olsun cemreye
sen götürsene bi taksiye atla git eşin madem öyle yapıyo :çok üzgünüm:

buarada hipp e dün üye oldum ama formun 2.sayfası almanca.. sende de öyle miydi :uhm:
bi de kaç gün sonra gönderdiler..

ben üye olmadım.direk türkiye sorumlusu bi bayan var ona mail.attım.valla baya sürdü gelmesi.1 ay kadar..

Celen sen eşine bakma ya da bi şekilde ikna et ya da bir doktora tel ile ulaş durumu anlat bak göz göre göre kıza bişey olmasın söylemek istemezdim ama benim yeğenim küçükken yüksek ateşle bir süre evde kaldı şuan 8 yaşında gözden doktora gitti baya bir yüksek numara gözlük vermişler sebebi ise küçükken yüksek ateşmiş bir tanıdığımın kardeşinin de küçükken yüksek ateşten akli dengesi bozulmuş daha ne kadar hafife alınabilinir ki bu durum ben diyorum ya kızı üşütmeyi göze aldım ama yüksek ateşli kalmasın diye ne olur hafife alma çünkü seninki üşütmeyle de ilgili

evey leylacım benı sınır etti orda arikan rumuzlu üye..
ya ben amacımı belırtmısım uzun uzadıya yazmışım.orda sohbet edıo.uyardım guzelce.hıcbır kotu soz sarfetmedım.amacımı tekrar belırttım yıne ustte cıkmaya calısıo..
ya ek gıdalarla ılgılı bır uru başlık acılıo ama hep sohbet aralara tarıfler sıkışıo,arakı bulasın..şimdi yazsın da tarıf dışı bişi göreiim bakayımmşakkıdı

hala adımı yazıp konuyu niye uzatıyorsun anlamadım. canın sıkıldı tartışmak istiyor galiba. konu gitmiş bitmiş adımı vererk ne yapmaya çalışıyorsun sennnn.

bence de büyük gelmez ben kalça çıkıklığı şüphesiyle doktora gittim doktor büyük beden bez kullanacaksın dedi herşeye de iyi geliyor ben şuan junior kullanıyorum. kiloya fazla takılmadan numaraya bakıyorum sanırım 4 olması gerekiyordu 5 numara kullanıyorum şuan

Back
X