2008 Ekim Anneleri

Sonraa kilomuz guzewl gecen ay 700 gr almistik bu ay 1kilo almisiz 7700 kiyafetle ama bas 41bucuk ama boyda yanlislik yaptilar yavv gecn ay boyumuz 62cm di bu ay 61 dedi ne yani uzamamista kisalmismi ayy sirada ben gecen ayki boyumuzu unuttum eve gelince not aldigim kitapciga baktim 62 eger orda aklima gese angut kariya bu kiz cekmismi simdi derdim ben evde kendim olcuyom 64 cikiyo neyse gecen ay cikar ortaya giderken ates dusurucu vermeyi unuttuydum gelince verdim hemen ins ateslenmez

benim bücür de anca 6 kilo olmuş onu da çıtçıtlı badisiylen tarttı hemşire, 250 gram kıyafet desen 5750, ya bücür yaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 yanlız boyda yanlışlık yaptı sanırsam dr, 59 cm ölçtydü, ama bugün hemşire ölçtü 64 cm dedi, bi ayda 6 cm uzamış dedi, bende olamaz ya dr böle böle dediydi dedim ahan bak bi daha ölçelim dedi, ayağına bastıra bastıra ölçtüğü halde 63 geldi bak dedi ne kadar ittiriyorum hayde 63 olsun 59 olması imkansız yanlış ölçmüşler dedi, güdük olmucek benim oğlum :sm_cool:

nasıl becermişin len onu kaydirigubbakcemile3 len ben saa sorduydum ama karıştı senin dr hoppala konusunda tam ne dedi sen ne sordun bi anlatsana detayları yav

ana yavrum yarın aşınız mı var sizin, ay hayırlısıyla atlatın inşallah, ben bu gece nöbet bekliim, ateşi 37.5 olduydu fitili verdim şindik 36.3 filan, ama saabaha kadar beklicim, dayanamadığım yerde babaya devredicim nöbeti :delphin:

ben gördümüydü senin resmi :uhm:

Simdii nasill yusuff ayy insallah hacerin atesi cikmazz canimm ya,a sabaha kadar uyumamissin annelik iste bende saat kurup kurup kalkicam hemsire ates yapmiyo simdiki asilar endise etme dedi ama olsunn
canım dikkat et ateşlenmesin seninki de.Bence hemen her ihtimale karşı bir ateş düşürücü ver benimde aynen seninki gibi hiç ağlamadı ama akşam ateşler içinde yandı ve hiç bir aşısında ateş olmamıştı

Verdim canim hemen gecen ay atese hep 38 e cikmistii ates cok korkutuyoo benii ins butun bebeisler ateslenmeden buyurler

Son düzenleme:
leylacım maşallah kuzuna ağlamadı demek...hadi bakalım bide bu geceyi ateşlenmeden atlatın...öptüm ikinizidekaydirigubbakcemile3

oooooooo maşalalh hacer hanıma koca kız olmuş demek artık inşalah ateşelenmez benim kuzu biraz ateşelendi ama cıbıldak cıbıldak gezdirince düştü şükür

Yapalım yapalım delikafadulden

Kızlar hemen hemen çoğunuz demir damlası kullanıyonuz bize vermediler henüz??? bir de neye göre kkullanıyonuz bu damlayı demir eksikliğinden dolayı mı? kan tahlili yapıpta mı verdiler size? tahlil olmadan fazladan demir yüklemesi olmasın bebeklerinizde....tahlil yapmadan vermeyin diye duymuştum ben ...eğer böyle bir uygulama varsa bize neden yapmadılar yafs :P

evet yaa bugun bizedee feroo sanol damla verdiler ben soracaktim tahlil felen yapmadan neye dayanarak veriyonuz diyee ayy hast gidince soracagim seyleride untuyom cocugun ustunu giydiryim hemen soguk usumesin felan diye bugunde cok kalabaliktii unuttum bide biz devite devam edecez 1 yasina kadar kullanacaksini dedi az kalmisti yine verdi ama devit3 degil monovit ayni sey herhaldee bide bu damlalari saglik ucrestsiz veriyomus ayy bide hemsire bana spiralin varmi dedi yok takktirmadim daha dedimbana 12 tane prezervatif verdii ayy utandim oda ucretsizmiss

evet yaa bugun bizedee feroo sanol damla verdiler ben soracaktim tahlil felen yapmadan neye dayanarak veriyonuz diyee ayy hast gidince soracagim seyleride untuyom cocugun ustunu giydiryim hemen soguk usumesin felan diye bugunde cok kalabaliktii unuttum bide biz devite devam edecez 1 yasina kadar kullanacaksini dedi az kalmisti yine verdi ama devit3 degil monovit ayni sey herhaldee bide bu damlalari saglik ucrestsiz veriyomus ayy bide hemsire bana spiralin varmi dedi yok takktirmadim daha dedimbana 12 tane prezervatif verdii ayy utandim oda ucretsizmiss

yes canım sağlık ocaklarında devit de prezervatifde ücretsiz veriliyo

FERRO SANOL dan NEFRET ediyorum. zorla çocuğa yedirdiğimi kusturtuyor iğrenç bişey yok mu benzeri bişey ya

benim kuzu da kıyafetli 6500 olmuş buna şükür ama babası selvi anası güdük kızım anasına çekmiş 60 cm

Her cocuk farkli gelisiyoo gulceyede maslahh bizim karsi komsumuzun da kizi var onlarinda bugun asi gunuydu beraber gititik onlarin bebis 7 ayini doldurdu onuda tartilar 7300 kilosu sonra hacer tattilip buda 7700 cikinca 4 aylik bizim kizi gecti felan derler sandim hic bisey demediler allahtan nazar degecek diye korktum

demir damlasını biz de kullanıyoruz , tahlil biz de yaptırmadık çünkü doktorumuz gözleri ve dudaklarından anlaşılıyor , solgun görünüyor dedi

FERRO SANOL dan NEFRET ediyorum. zorla çocuğa yedirdiğimi kusturtuyor iğrenç bişey yok mu benzeri bişey ya

Karsi komsumun kizna kendi dr saglik ocagindan verilrni bebek sevmez onu verme diye baska bi demir damlasi yazmis bunu ver bunu sever dedmis gercekten de sevdi hic sorun olmuyo diyoo eger bende bu ferroyu deneyim de olmazssa onlarin damlasinin adini ogrenir ondan alirim bu feroonun kapsulunu bende hamileyken iciyidum ayy ne berbatt biseyy surekli kusturdu ve ishal yapiyo ve rengi siyah oluyoo bi kutu bitirdim yine yaziyodu yalvardim baska bisey ver diye olmaz dedi en iyisi bu dedi icmem o zaman diyince ferrum fort yazdi o guzeldii otam bitti dogum yaptim dogumdan sonraa uyuz herif yine feroo yazmiss bitirene kadar ne cektim bu bebelr ne yapsinn

Her cocuk farkli gelisiyoo gulceyede maslahh bizim karsi komsumuzun da kizi var onlarinda bugun asi gunuydu beraber gititik onlarin bebis 7 ayini doldurdu onuda tartilar 7300 kilosu sonra hacer tattilip buda 7700 cikinca 4 aylik bizim kizi gecti felan derler sandim hic bisey demediler allahtan nazar degecek diye korktum

maşaalahhh leylacım.super gıdıyıor hacer:nazar:
bişi demelerıne gerek yok kem gozle bakmaları bıle yeter nıyetı kotu olanıın...allak korusun kuzularımızıı:nazar:

günaydınlar herkeseeeee

merancım dun bağlantım koptu okuamadım.
tesekur ederım anlattığın ıcın.
bıraz bobreklerden cekmişssin ama sonunda nısan hanmı almısın kucağına hayırlısıyla..

kerem nasıll oldu ozlemcım?

daha iyi teyzesi öksürüğü azaldı yarın öğleden sonra kontrole götürcez bakalım ilaçlara tamam mı devam mı diycek dr çocuk da bıktı ilaç içmekten yavrum
bu sabah kahvaltısını yaptı güselce günlerdir kahvaltıyı unutmuştu

iyidır,,,ıklım hanım uyandı.sabah temızliğini yapıyorum..yv senın hoppala kraftın mıydı?bıde kacıncı aya kada kullanılıyormuşş??

leylacım maşallah hacere:nazar: çok iyi gelişimi tabi boyu çekmediyse :roflol:
celenden haber var mı cemre nasılmış?

maşaalahhh leylacım.super gıdıyıor hacer:nazar:
bişi demelerıne gerek yok kem gozle bakmaları bıle yeter nıyetı kotu olanıın...allak korusun kuzularımızıı:nazar:

Dogru diyon canim daa iyi birilerr ama kimsenin icini bilemezssin tabii valla ne zahmetlerle buyutuyoruzz rabbim korusun ben nazara cok inanirim ve korkkarum

havalar guzelleşsin bırazz,,bebişeri tanıstıralım baharcıcekkhihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:
heralde kızım.ıstediğin doğum kntrol yontemını sağlık ocağında beleş yaptırtabılırsın.neden var bu saglık ocaklarıı??,
bnde ılk reglımde sprıal taktıramamştım enfeksıyondan,
bana prezervatf vereyım dedı.normalde 12 tane alma hakkım var.10 tane kalmış bunları al dedi.yeter mı dedii:roflol: ehh dedım bende yeter:roflol:

kızlar kac gundur soluom ıplemıonuz.adetım gectı 3 gun oldu.test mest mı alsam ya.:1ninca:
regl olsam gıdıp taktırıcam spiral inşş:Saruboceq:

Back
X