2008 Ekim Anneleri

canım haklısın neyse.. bebeğim uyurken şuraya bir gireyim dedim.. aynı sorunları paylaşıyoruz çoğu zaman bazen benim yazmama bile gerek kalmadan sorularıma çare bulabiliyorum. ve de seviniyorum. ama rahatlayacağıma bugün resmen stres oldum durup dururken. orada waterlily bir şey yazmışş bende ona cevap yazdım ama baştaki açıklamayıda görmedim inanki.. sonra öyle bir mesaj yazmışki buradaki gibi ukala tavırlarıyla.. olabilir yorum yapılmayacak bir bölümde yorum yapmışım sorun bu.. hatta mesajımda pardon okumamaıştım bile yazmıştım.. ama üzerinden o kadar zaman geçiyo hala sinir olmuştum diyerek benim adımı söylüyor benim bunu okuyacağımı bile bile.. neyse böyle güzel bir sitede bile böyle sevimsiz şeyler olabiliyor demekki..

biliyorum arıkancım sen öyle herşeye karışan birisi değilsin az çok tanıdık seni burda...bende eminim o yazıyı görseydin yazmazdın öyle sey arıkancım...bi yanlış anlaşılma olmuş hassasiyeti vardı çıtırın bu konuda o da kendine göre haklıı ama seninde bilerek yaptığın birşey yok ortada....

ibolyacım benim zilli biberon almadığı için kaşıkla yemeyi çok seviyo sorun yokk çok şükür ama annem derdi eskiden onlar bebeğin kollarını pijamasının içine sokarlarmış yemek yediririken :roflol: bi dene bakalım ozamn ittiremez kaşığı sıpaaaa kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21, arikan2009, bahar_çiçek, bızdıkcan, celen35+, çıtır-pıtır+, dbest+, eFFeKaaN+, ibolya+, meran07+, nehir48, ozkerem+, phatosh

masalllahh haliloo bu tabloyu kacırıyoo

Son düzenleme:
ibolyacım benim zilli biberon almadığı için kaşıkla yemeyi çok seviyo sorun yokk çok şükür ama annem derdi eskiden onlar bebeğin kollarını pijamasının içine sokarlarmış yemek yediririken :roflol: bi dene bakalım ozamn ittiremez kaşığı sıpaaaa kaydirigubbakcemile3

aa ben hatırlıomm teyzem yapıodu öyleeee:roflol:

biliyorum arıkancım sen öyle herşeye karışan birisi değilsin az çok tanıdık seni burda...bende eminim o yazıyı görseydin yazmazdın öyle sey arıkancım...bi yanlış anlaşılma olmuş hassasiyeti vardı çıtırın bu konuda o da kendine göre haklıı ama seninde bilerek yaptığın birşey yok ortada....

merancım teşekkür ederim kendimi anlatabildim herhalde..a.s.

ah ebrucum cok sinirliyim cok üzgünüm sinirimden oturup ağladım artıksenağlama diyorum ya diicek bişim yok artık benim ona.gidelim dedim işte "ya hayatım diş cıkarıodur cocuk" dedi:1no2: ya cıkartmıosa:çok üzgünüm:

üzülme canım yaaa inşallah eşinde hatasının farkına en kısa zamanda varır.:teselli:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vallla aklıma gelmedi diil ha ama kendini ittirip duruyo kafayı oynatıo onu nitcez, acab kafayı da ana kucağına mı bantlasam :roflol:

Celen senin kız sanırım yakında dişi patlatcak benim oğlum gibi...kesik kesik öksürüyosa fazla kale alma boğazına tükürük kaçınca öksürüyo.(salyalar boğazına kontrolsuzce akıyo ondan)..hapşırdığında da burnunu temizlerlermiş...gerçi anne yüreği doktordan duymadıktan sonra rahatlayamıyosun seni anlıyabiliyorum....nasıl huysuzluğu var mı?benim ki uyumak istemiyo mızıklanıyodu...şimdi dişi patlattık rahat uyuyo sıra öteki dişlerimizde allahım inşallah kolay atlatır yavrum...ay anne olmak ne zormuş ya...

Bu erkekler neden böyle anlamıyom ya benimkide hastane yüzü görmez oğlumda hasta değilmiş... neymiş babasına çekmiş miş...ay ayar etti beni zaten cumartesi günü...bak sinirim kabardı gene...

celen moralim çok bozuk dedi yaa o yüzden üzüldüm ben de sanki mesajın biraz fazla üzerine gidiyo gibi geldi o yüzden haddim olmayarak müdahale ettim kusura bakma :çok üzgünüm:

hiç bi anne yavrusuna kötü bişey olsun istemez.. allah yavrularımızı korusun :Saruboceq:

canım benim ben şaka yaptım sana alınma sakın beni tanıdıkça anlarsın karış tabi biz burda ortak muhabbet etmiyor muyuz zaten ve en ortak noktamız annelik birbirimizin halinden en iyi anlayabildiğimiz ve bunu paylaşabildiğimiz için burdayız Ortak duamız meleklerimizi Allah Korusun yemin ederim kendi yavrum nasıl açken uyuyamıyorsam valla aç uyudu diye uyandırıp yediridim ve inanın eşimde bilir aklımda sadece Celen ve Cemre vardı acaba nasıl oldu diye dua ettim gece boyu ben hepinizi çok seviyorum Çıtır la Arıkanı da.......:oklava:

Boşuna dememişler anne 2 gözüyle baba tek gözüyle bakar diye...nerde şu kazan...

canım benim ben şaka yaptım sana alınma sakın beni tanıdıkça anlarsın karış tabi biz burda ortak muhabbet etmiyor muyuz zaten ve en ortak noktamız annelik birbirimizin halinden en iyi anlayabildiğimiz ve bunu paylaşabildiğimiz için burdayız Ortak duamız meleklerimizi Allah Korusun yemin ederim kendi yavrum nasıl açken uyuyamıyorsam valla aç uyudu diye uyandırıp yediridim ve inanın eşimde bilir aklımda sadece Celen ve Cemre vardı acaba nasıl oldu diye dua ettim gece boyu ben hepinizi çok seviyorum Çıtır la Arıkanı da.......:oklava:
saol bızdıkım:çok üzgünüm:
Boşuna dememişler anne 2 gözüyle baba tek gözüyle bakar diye...nerde şu kazan...

bende bahar gelsede sorsam diodum.ya bende diştir diorum ama dediğin gibi doktordan duymadıkca içim rahat etmicek:1no2: şimdi cok salyalandı ve nerdeyse tüm elini sokuo azınna öğürüo o derece.şindik baharcım alt yerdeki diş cıkcak yerleri sert ama incecik.bööle ince bi cizgşi.diş cıkcak olsa kalın olmazmı???

ilk dişini alttan çıkarcak bişe yokk üstede bakınn..nisan üstten çıkarmıştıı kaydirigubbakcemile3
celencim cemre akut bronşit dedi demi doktor...ilaç vermedimi

Back
X