canım haklısın neyse.. bebeğim uyurken şuraya bir gireyim dedim.. aynı sorunları paylaşıyoruz çoğu zaman bazen benim yazmama bile gerek kalmadan sorularıma çare bulabiliyorum. ve de seviniyorum. ama rahatlayacağıma bugün resmen stres oldum durup dururken. orada waterlily bir şey yazmışş bende ona cevap yazdım ama baştaki açıklamayıda görmedim inanki.. sonra öyle bir mesaj yazmışki buradaki gibi ukala tavırlarıyla.. olabilir yorum yapılmayacak bir bölümde yorum yapmışım sorun bu.. hatta mesajımda pardon okumamaıştım bile yazmıştım.. ama üzerinden o kadar zaman geçiyo hala sinir olmuştum diyerek benim adımı söylüyor benim bunu okuyacağımı bile bile.. neyse böyle güzel bir sitede bile böyle sevimsiz şeyler olabiliyor demekki..
biliyorum arıkancım sen öyle herşeye karışan birisi değilsin az çok tanıdık seni burda...bende eminim o yazıyı görseydin yazmazdın öyle sey arıkancım...bi yanlış anlaşılma olmuş hassasiyeti vardı çıtırın bu konuda o da kendine göre haklıı ama seninde bilerek yaptığın birşey yok ortada....