Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız küçük bir tencere için veriyorum tarifi canım.2.5 su bardağı yoğurt(süzme ve ev yoğurdu karışık olabilir)2 kaşık un,1 yumurta,birazcık yıkanmış pirinç ya da yarma.bunları karıştır.sonra göz kararı su koy.kaynamaya yakın 1 kaşık tereyağı at içine.kaynayınca(15-20 dk kısık ateşte kaynat)sonra yağ ve naneyi bir tavada yak.yani naneyi birazcık yak.üzerine dök çorbanın.afiyet olsun canımcımm.ben hep böle yaparım çorbamııı:lepi:cokacimcoook
slm kizlara.s. offf canim cikti ya yagmur birtürlü durmadi bugün kucaktaydi devamli kafamçokkarıştısimdide belim agriyorsenağlama simdi agri kesici aldim ama insallah faydasi olur dogumdan beri belimin agrilari hic gecmediCADIARZU ne yapsamki en iyisi ortepediye gitmek simdi uyuyor:ecrin_bebek: yagmur ben simdi ayaklarimi uzatir dinlenme moduna girerim kiz uyanir annesinin ne yemek yemesini ne cay icmesininede oturmasini istiyor bukiz ya garezi bana:1no2:
bugün hic giremedim hepinizi cok öptüm:1hug: aski memnunu seyredeyim bari:1hug::teselli:
Himm guzel oluyoo afiyet olsun canim bu kk nin yemek tarifleri bolumu var ya orda kek- pasta bolumune gir cok guzel anlatimli resimli tarifler var tencerede fincan kek var denedim ben guzel oluyo yap kreme cikolata sos nasil istersen oyle farkli farki cesit yap hemde pratik simdi pastorize sut kutulari varya karton onun kutusunda kek yapmislar kalibin yoksa al sana kalip orda tarifi resmi var bak bi istersen
tv 8 10;30 ebruli programı...Su plates yapanlar hangi program o ben hic seyretmedim plates topu gerekli degilmi nerden aldiniz
Gunaydin hanimlar cok uykusuz bi gece gecirdim hacer uyudu ama ben onun basini bekledim daha dogrusu baygin gibi yatti yandi sabaha kadar yavrum kafa hemen gidiyoo kollar yana dusmuss baygin baygin bakiyoo aglamiyoo da ayy cok uzuldumm yavv atesi 38di gece ates dusurucu felan verdim uzerini ortmeddim felan ancak 37.5 lere dustu sabah kadar 36 yapamadim bende bayilacam birazdan gece babasi uyandi biraz ama aklimda hep o var nasil uyuyacam ki hani atesi normal olsaa babasi bekklerken uyurum ama cocuk yaniyo emziriyom kollarimi yakiyo kafasii cokk korktum allahim kimsenin yavrusuna bisey olmasin yaa
Gunaydin hanimlar cok uykusuz bi gece gecirdim hacer uyudu ama ben onun basini bekledim daha dogrusu baygin gibi yatti yandi sabaha kadar yavrum kafa hemen gidiyoo kollar yana dusmuss baygin baygin bakiyoo aglamiyoo da ayy cok uzuldumm yavv atesi 38di gece ates dusurucu felan verdim uzerini ortmeddim felan ancak 37.5 lere dustu sabah kadar 36 yapamadim bende bayilacam birazdan gece babasi uyandi biraz ama aklimda hep o var nasil uyuyacam ki hani atesi normal olsaa babasi bekklerken uyurum ama cocuk yaniyo emziriyom kollarimi yakiyo kafasii cokk korktum allahim kimsenin yavrusuna bisey olmasin yaa
nolyo olm içtinmi gece gece ben sana sorim yaaaÇok üzgünüm çoook
Aksam ne guzell keyifliydi ateside yoktu oturmus tv seyrediyoduk bende ayagimda salliyodum sicaklanipta ateslenmesim diye sadece kollarinin altinda penye battabiye orttum babannesi sevmeye geldi burnu elleri buz tutmus bunun kizim kalin battaniyeye sar dedi ateslenir felan dedim hatta bidaha ates dusurucu veriyim dedim yok kizim ateslenmez simdiki asilarda yok oyle bisey usutme sar dedi sardim biraz sonra huysuzlandi baktim ateslenmiss ayy hemen minoset verdim sonra tabi kendime kizdim hemen her denilene inaniyorum diye sarmasam belki ateslenmeyecektii ondan sonra dusuremedim atesini zaten sabah esim leyla sabaha kadar uyumadi atesi yukseldi yavrunun onun basini bekledi dedi diyoki tabi yavrum vucuda mikrop veriyolar asi kolay degil ates yapar haliyle kariya bak ama cok uzuldu ve suclandi benim yuzumden mi olduki diyee
yok allahtan bende iz kalmadıı cok şükür amaa son ay dedigin gibi cok sıkıtılı gectııayyyy hatırlamak istemiorum:1shok::1shok: son 15 gün ne çektim yaarabbim...Allahım bidaha yaşatmasın...derimi soyup atsınlar istedim okadar yani...kafamçokkarıştı
muhtemelen 2. hamileliktede çıkacakmış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim vücudumda izleri kaldı sende kaldımı:uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canim ama ben kendımı sucladımm ıştee[
tesekkur edderımm kaptımm..:1hug:
canım muhtemelern emzırıken doğru pozisyon almadığından kaynaklanıor.benımde cıok bel ve sırt ağrım oluyordu,ama sımdı gecti.sana pilatesi tavsıye ederım gercekten cok işe yarıyor,tedavi edıcı etkısı var.ozelikle sırt egzerızlerini,omurga rotasyonunu yap bence.
ben oyle ağrıyordu kı ıklımi emzırıyordum sonra yatağına yatırmak için kalkıcam kucağımdayken kalkamıyordum.once bırakıyordum koltuğa kalkıyordum oyle alıyordum cocuğu..
sımdı hıc agrım kalmadı.ama dık durmayı ve doğru emzımeyı unutma.
yınede doktorun varsa danışman ıyı olur aslında..ama emınım onerecektır platesı..
leylacım o sut paketınde kekı ben denedım gecen sene.cok pratık oluyor gercekten.hatta yapıp hıc kalıptan ckartmadan,kesmeden jelatınleyıp,dondurucuya koyuyordum.
ama sonra fırında o sut paketi ısınınca bazı maddeler acığa cıkıyormuş vucuda zararlı dıye
muhabbetler cıkmıstı sonra aman bosver dedım yapmadım bıdaha.daha yenı hamıleydım cunku zararlı bısı yemeyım dıye vazgectım.
tv 8 10;30 ebruli programı...
canım kaynanan kotu nıyetlı soylememıstır.buz gıbı olunca cocuk usumesın demiştir.gecmıs olsun canım ya.sımdı nasıl peki hacer?
sagol canımcanım yaa geçmiş olsunnn :çok üzgünüm:
sagol canım evet yaa o kadıa aklım ermiyo zaten ben yapıyorum ama cok zorlanıyorumtünaydınnnnn
umarım herkes iyidir.
leylacım geçmiş olsun.umarım daha iyidir hacer.ateş gerçekten korkutuyo insanı..
ya ebru şallının programını denk gelirsem ve oğluş uslu duruyosa bende izleyip uygulamaya çalışıyorum..ama kadın mübarek beton gibi.bi pozisyonda kalıyo.şimdi bırakcak,şimdi bırakcak......bekle bekle....ulee nasıl o kadar uzun süre duruyo.ben o kadar spor yapıyom.zor dayanıyorum..pilates cidden zor.ama işe yarıyo hareketleri baya.hihoyyyt
ayy bizim hemsire uyuz bişey omazz dedicanım geçmiş olsun. şimdiki aşılar ateş yapmıyor diyolar ama iki seferde ateş oldu bize.. 48 saat dikkat et demişti bana hemşire sende dikkat et..
şimdii iy canımm allaha şükür atlattıkGecmis olsun canim firsat buldukca dinlen simdi nasil hacer her cocukta farkli sonuc cikiyor bizde de ates olmuyor huysuzlukla geciriyoruz neyse allah bir daha gostermesin
aaaa leyla gelmişşşş
canım nasılsın hacer nasıl oldu
sen dinlenebildin mi biraz
evet canım yaaa ohh ne guzel uyudum şimdi uyandımm hacer hala uyuyooo atide dustu ben yıne her ihimale karsı bıkez daha verıyımmı atesdusurucu cıkar mı yıne
yok canım ya sen uyanınca ölç ateşini yine.. normalse boşu boşuna ilaç verme yazıktır..