2008 Ekim Anneleri

Canim yarin koyrim tamam mi simdik haceri uyutuyom aygimda salliyom tel resimler pc ye ata koyarim ayni bende senin gibii sistim ve burnum buyumustuu

Bende dogumdan sonra sistim 9 aylik hamileydim 7 aylik zannederdi herkes 10 kg aldim toplam 7 kilo verdim 3 kilo tekrar aldim 6 kilo fazlam var

Iyi geceler herkese biraz gecmisi okudum Nihayet bu gun muzlu rulo pastayi denedim gercekten cok basit ve guzel bir pastaymis ama ben krem santi kullanmadim kremayi kendim yaptim cok hafif ve guzel oldu sagolun bahsettiginiz icin denenmis guzel tarifler varsa yazin arada

Himm guzel oluyoo afiyet olsun canim bu kk nin yemek tarifleri bolumu var ya orda kek- pasta bolumune gir cok guzel anlatimli resimli tarifler var tencerede fincan kek var denedim ben guzel oluyo yap kreme cikolata sos nasil istersen oyle farkli farki cesit yap hemde pratik simdi pastorize sut kutulari varya karton onun kutusunda kek yapmislar kalibin yoksa al sana kalip orda tarifi resmi var bak bi istersen

Bende dogumdan sonra sistim 9 aylik hamileydim 7 aylik zannederdi herkes 10 kg aldim toplam 7 kilo verdim 3 kilo tekrar aldim 6 kilo fazlam var

Ben 25 kilo aldimm yavv dr diyet listesi verdi hamur isi tatli dondurma v.s gibi ama ben hep onlari yemek canim istiyoo( allahim bak yine aklima geldii bu borcu odemeden rahat edemeyecem) ramazan girdi araya hic tutamadim oruc ramazanda hep hamur isi tatli cesit cesit yemek oluyoo dayanamiyo ki insan gunduz yedigim yetmiyo bide gece sahura kalkip yiyodum ay ne pis bogazmisim ama 4 ay cok kustum ve hic bisey yemedim istahimda yoktu son aylar felakatti haftada 4 kilo aldigim olduu

Ayni beni anlatiyoon benim karnim cok buyuk degildi ama el ayak yuz goz hep sisti burnum kocaman olduu arti dedgin gibi catlamadik yerim kalmadii karin kenarlari bacagimin arkasi popo bacagin icleri goguslerim heryer kirmizi kirmizi cizgi bende dogundan 5 gun sonra tartildim bendende 10 kilo gitmistii simdi gobek kaldii ama

benim göbeğimde ve bacak üstü ve içinde çatlaklar var.. ama bukadarla kalmasına seviniyom ya baya şişmiştim kaydirigubbakcemile3
canım göbeğin gidecek ya acele etmeee daha 5 ay var eski halimize dönmemizee hem sen spor yapıyosun onun çok faydasını göreceksin a.s benim koşu bandımı taşınırken balkona koymuşlar ordan çıkaramıyoz çok ağırrr yoksa ben de spor yapacam ama hihoyyyt

verirsin canım 6 kg fazlan varsa 2 ayda çok rahat verilir dert etmeee

Ben 25 kilo aldimm yavv dr diyet listesi verdi hamur isi tatli dondurma v.s gibi ama ben hep onlari yemek canim istiyoo( allahim bak yine aklima geldii bu borcu odemeden rahat edemeyecem) ramazan girdi araya hic tutamadim oruc ramazanda hep hamur isi tatli cesit cesit yemek oluyoo dayanamiyo ki insan gunduz yedigim yetmiyo bide gece sahura kalkip yiyodum ay ne pis bogazmisim ama 4 ay cok kustum ve hic bisey yemedim istahimda yoktu son aylar felakatti haftada 4 kilo aldigim olduu

kız ben de 4 ay kustum hem de ne kusmaa.. kan kusuyodum artık boğazım nasıl tahriş olmuştu ama ona rağmen kustuktan sonra gidip tıkınıyodum.. inanılmaz bi iştahım vardı gören kaçıyodu vallahaa :roflol: :roflol: :roflol:

benim göbeğimde ve bacak üstü ve içinde çatlaklar var.. ama bukadarla kalmasına seviniyom ya baya şişmiştim kaydirigubbakcemile3
canım göbeğin gidecek ya acele etmeee daha 5 ay var eski halimize dönmemizee hem sen spor yapıyosun onun çok faydasını göreceksin a.s benim koşu bandımı taşınırken balkona koymuşlar ordan çıkaramıyoz çok ağırrr yoksa ben de spor yapacam ama hihoyyyt

Iste bende o irade yok diyetisyene gideyim diyorum esimin arkadasi gitti adam cok iyi kilo verdi sonra biraz boslayinca fazlasiyla geri aldi

Atesimiz 36.4 oldu ohh cok sukur simdi ben yatiyim saat basi kalkiyim tel alarmini kurarim ayy ins yukselmesin yeterki sabaha dek otururum gerekirse hepimiz oyleyiz zatenn rabbim yavrularimizi korusun

hadi yaa sen de mi şiştin ben gibiii
ay çok fenaydım ben yaa her gören ikiz mi diyodu delikafadulden

ayaklarım çok şişiyodu zaten ama onun dışında göz kapaklarım, burnum, yüzüm acaip şişmişti delikafadulden doğumdan 1 hafta sonra 10 kg gitti ödemmiş yaaaa delikafadulden

ama göbeğimde ve bacaklarımın iç kısımlarında çok çatlak varrr :çok üzgünüm: kuzuma feda olsun napalım

hangi kitap leynnn bize de söle bize deeeee delikafadulden

en son yürekler ölür varmış bak yeni çıkcekmiş piyasaya, eccük okudum tanıtımını güzel bişi ama ben yüreğim seni çok sevdiyi okuycem, ayçok duygusaalllllll senağlama

Iyi geceler herkese biraz gecmisi okudum Nihayet bu gun muzlu rulo pastayi denedim gercekten cok basit ve guzel bir pastaymis ama ben krem santi kullanmadim kremayi kendim yaptim cok hafif ve guzel oldu sagolun bahsettiginiz icin denenmis guzel tarifler varsa yazin arada

hee ivet güzel oluyo, ben hiç kremaı yapmadıydım, kremayı nasıl yapiin :uhm:

Himm guzel oluyoo afiyet olsun canim bu kk nin yemek tarifleri bolumu var ya orda kek- pasta bolumune gir cok guzel anlatimli resimli tarifler var tencerede fincan kek var denedim ben guzel oluyo yap kreme cikolata sos nasil istersen oyle farkli farki cesit yap hemde pratik simdi pastorize sut kutulari varya karton onun kutusunda kek yapmislar kalibin yoksa al sana kalip orda tarifi resmi var bak bi istersen

aaaaaa nasıl leeen fıırında mı :1shok:

herife baa koşu bandı alve dedidim sen onu kullanmassın boşu boşuna para verdiimizle kalırız didi, Çok üzgünüm çoook evet kullanmam doğru söliii :roflol:

Atesimiz 36.4 oldu ohh cok sukur simdi ben yatiyim saat basi kalkiyim tel alarmini kurarim ayy ins yukselmesin yeterki sabaha dek otururum gerekirse hepimiz oyleyiz zatenn rabbim yavrularimizi korusun

şş bak bi biizim nasıl oldu biliinmi, akşam saat 9 gibi ateşi 37.5 a vurdu, fitili dayadım sonra düşmee başladı, sabah 6.30-7.00 gibi yinei yükselmiş bi fitil daha verdim, bi süre sonra yine yükselebili dikkatli ol emi, saati kur kur kalk artıkın napcen, ateşini ölçer geri yatarsın

Iste bende o irade yok diyetisyene gideyim diyorum esimin arkadasi gitti adam cok iyi kilo verdi sonra biraz boslayinca fazlasiyla geri aldi

emziriyosan diyet yapma :1no2: ben 2 gün yaptım sütüm bitiyodu az daha hemen bıraktımmm
en güzeli spor yap bak burdaki arkadaşlar ebru şallıyla plates yapıyo hihoyyyt

Ben genelde kendim yaparim daha cok seviyorum bildigin muhallebi 1 kg sute 3 kasik un 3 kasik nisasta 5-6 kasik seker vanilya pisir el blendrindan gecir al sana krema ama olculeri kafama gore katiyorum yaklasik olarak boyle koyu olursa biraz sut sulu olursa nisastayi arttiriyorum bazen kasigin ucuyla tereyag koyuyorum simdi kullammadim mesela dene bir gun belki begenirsin

Back
X