2008 Ekim Anneleri

leylaaa neden güleyim kızzzz
yoksa sen benim hamiş fotoma güldün müüüüü :dilcikar::roflol:

bu arada soran olmuş..pilatesi cuma gunlerı toplu yaptırıyor sadece ama topun yoksa topsuz yapabılrısın hareketlerı.benımde topum yok,ama kendımce yapıyorum harketleri..aslında top ta almak ıstıyorum benn:utangac:

Biraz arastirdim top oyle pahali bir sey degilmis ben pahali saniyordum hemde dvd falanda hediyeli 15 e devar 35 ede 50 yede

ben de bayılıyorum nisana yaa çok tatlı de miii :nazar: ben de hep dua ediyom benim kızım da öyle akıllı olsun diyee :Saruboceq: gerçi bu yapıyla ilgili bişey maşallah nisan çok akıllı ve bi okadar da duygusal, hassas bi çocukk :nazar: :nazar:

anasına çekmiştir bilgiçliği ve de duygusallığıdelikafaduldensositososito

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)

puhahahaaaaa :roflol::roflol::roflol:

sen resim koyacan diye halilolar doluştuuuuu

:nazar: :nazar: leylacım maşallah çok güzelsinnnn

ama senin karnın ayyynıııııı erkek karnı yaaa çok sivriiiii hem de aşağıda duruyo delikafadulden benim karnım top gibi kocamandı hem de göğsümün hemen altından başlıyodu kusmalar haricinde aylarca reflü şikayetim oldu.. hep midem yanıyodu çok fenaaa delikafadulden

sen de baya şişmişsin ama benim kadar olamamışın :roflol:

leylacım evet ya çok zayıfsın sen hiç de 25 kg almış gibi değilsinnn :nazar:

işte boyun uzun olduğu için çok şanslısın valla hiç kilo almamış gibisin üstün incecik hakkaten

ben top gibi olmuştum :roflol: :roflol:

:nazar: :nazar: leylacım maşallah çok güzelsinnnn

ama senin karnın ayyynıııııı erkek karnı yaaa çok sivriiiii hem de aşağıda duruyo delikafadulden benim karnım top gibi kocamandı hem de göğsümün hemen altından başlıyodu kusmalar haricinde aylarca reflü şikayetim oldu.. hep midem yanıyodu çok fenaaa delikafadulden

sen de baya şişmişsin ama benim kadar olamamışın :roflol:

evet dunde dedım yaa karnım cok buyuk değildi ve dogum yapana kadar herkes senin oglun olur dedı hatta dogumhaneye alınıyodum ord bı sancı ceken kadının yakını kesin oglan olacak dıyooodelikafaduldendelikafadulden bide ben hacerın kız oldugunu 8 aylık olana kadar ögreneedim göstermedi her kontrolde ve o zamana kadar oglum olacak sandım :oklava:rüyaklarımdada erkek göruyudum aslında oglum olsun istediğim içindir belkide dediğin gibi bebeğimi cok asgıda tasıyodum o yuzden cok dıkkatli olmam gerekiduu hep düşecek gibi duruyodu o halde bile cok reflu sorunu yasadım :çok üzgünüm:

evet dunde dedım yaa karnım cok buyuk değildi ve dogum yapana kadar herkes senin oglun olur dedı hatta dogumhaneye alınıyodum ord bı sancı ceken kadının yakını kesin oglan olacak dıyooodelikafaduldendelikafadulden bide ben hacerın kız oldugunu 8 aylık olana kadar ögreneedim göstermedi her kontrolde ve o zamana kadar oglum olacak sandım :oklava:rüyaklarımdada erkek göruyudum aslında oglum olsun istediğim içindir belkide dediğin gibi bebeğimi cok asgıda tasıyodum o yuzden cok dıkkatli olmam gerekiduu hep düşecek gibi duruyodu o halde bile cok reflu sorunu yasadım :çok üzgünüm:

neyse yaa öyle böyle bitti gittiii, allaha çok şükürler olsun ki sağ salim yavrularımızı kucağımıza aldık :Saruboceq:

ama gebelik, doğum, annelik.. çok zorrr şeyler yaşıyoruz ama yavrularımız hepsini unutturuyo bize :asigim:

leyla kız sen normal doğurdun demi?valla her halinle güzelsin kızzzzzzzzzzzdelikafadulden
evet normal dogum yaptım canım saog canım sende öylesin sekerim
Leyla kiloluyum falan diyosun da ust taraf incecik hele ilk resimde bence sen hemen normale donmussundur
canım ben zaten kılomdan şikayetçi değilim memnunum hatta daha önede dedim ya fizigim yrıne oturdu cok zayıftım benim drdimm göbeeek düşünsene zayıf ve sadece karnmda cıkıntıı aslında takmam ama hamıle sanıyolar
leylacım evet ya çok zayıfsın sen hiç de 25 kg almış gibi değilsinnn :nazar:

işte boyun uzun olduğu için çok şanslısın valla hiç kilo almamış gibisin üstün incecik hakkaten

ben top gibi olmuştum :roflol: :roflol:

valla 25 kılo aldım lenn boyum uzun oldugundan dediğin gibi belli etmedim ama arkamdan bakan hamile olduguma ınanmıyodu zaten son 2ay karnım bellı olduu

leylacım tatlı bi hamiş olmuşsun.bende aşağıda taşıyodum oğlumu.zordur bilirim.az önce albüm yaptım.orda var foto.koca göbüşüm ne komikti yaasırnaşık şey

Back
X