oğlum kızımın odasında
kuzucuklar çok tatlı maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlum kızımın odasında
Madem iplenmiyoruz gideriz bizde.............
dün gece uyumadık biz.gece 4.30 da eylülü yanıma aldım öle yattık.ama şu uyku arasında ağlama krizleri,iç çekmeler,dudak büzmeler,sıçramalar bitmedi .acaba bizde mi diş çıkarıyoruz dedim ama yok baktım.bilmiyorum.canım çok sıkılıyo bu duruma.acaba nazara mı geliyo eylül anlamadım
dün gece uyumadık biz.gece 4.30 da eylülü yanıma aldım öle yattık.ama şu uyku arasında ağlama krizleri,iç çekmeler,dudak büzmeler,sıçramalar bitmedi .acaba bizde mi diş çıkarıyoruz dedim ama yok baktım.bilmiyorum.canım çok sıkılıyo bu duruma.acaba nazara mı geliyo eylül anlamadım
sğll leylacıım..gerçekten nisan bütün sülalenin dilindedir...inş.nisan gibi bir çocuk ve nisan gibi bir abla olsuun :Saruboceq:Meran cok tatlilar ya masallah nisana bayiliyom zaten benim kizimda oyle olur ins cunku kadesini kisakanmasi durumu beni cok korkutuyoo hatta sana cok oncedeb sormustum kiskaniyomu diyee bi ikinciyi akli ermeden yapmak en mantiklisi diyorum ama simdilik dusunmuyorumm ins nisan gibi abla olurr kardesini kiskanmaz tum yavrular hayirli evlat olurlar ins
yok canım eşi gitmedi daha..
mercimek diyosun yanii :jeyyar: :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
Meran mercimek yapacak kacti zilli garuu gerci kocasii gitmismiydii ne oldu en son durum
bakk yaa arkandan ne konuluonuzz olmm :mymeka: hergün hergün mercimek olmaz kiii kaydirigubbakcemile3 ama mercimek konusunda en çalışan biziz galiba :teytey:Gitmediyse kesin mercimek yoksa meran dukkano kapatmadan gitmez 2de tameri doyuruyoo ya onu bekliyoo du eger kilo aliyoo diye gece ögünunu kestiyse bilemem
bakk yaa herrrrşeyide biliiirrr,kızım sen ne maharetli bi kadınsın yaa ŞenizHimm guzel oluyoo afiyet olsun canim bu kk nin yemek tarifleri bolumu var ya orda kek- pasta bolumune gir cok guzel anlatimli resimli tarifler var tencerede fincan kek var denedim ben guzel oluyo yap kreme cikolata sos nasil istersen oyle farkli farki cesit yap hemde pratik simdi pastorize sut kutulari varya karton onun kutusunda kek yapmislar kalibin yoksa al sana kalip orda tarifi resmi var bak bi istersen
sğll canımm Şeniz sen neden gelmiorsun ya arada bi ce-e deip gidiorsunn :mymeka: gel len muhabbetin içine girrr kasseriliim kaydirigubbakcemilemerancım cok tatlılar maşallah![]()
sğl teyzesiii çok dattlular Şenizmeran nisan çok tatlıymışAllah ikisini de size bağışlar inşallah
:Saruboceq:
evet dbestcim walla artık çok iyi tanışıyoruz...inş.eylülde nisan gibi pozitif mutlu bir kız olur :Saruboceq:ben de bayılıyorum nisana yaa çok tatlı de miiiben de hep dua ediyom benim kızım da öyle akıllı olsun diyee :Saruboceq: gerçi bu yapıyla ilgili bişey maşallah nisan çok akıllı ve bi okadar da duygusal, hassas bi çocukk
![]()
anasına çekmiştir bilgiçliği ve de duygusallığıdelikafaduldensositososito
sğll eylülümm evet bende çok duygusalım eşimde çok merhametlidir...ikimizdende güzel yönlerimi almışş yavrum...bakalım tamer nasıl olcakk
kuzucuklar çok tatlı maşallahallah bağışlasın canım.
sğl arıkancım Şeniz
ıklımde sabahları 9 gıbı uyanır ama bu sabah 5:30 da uyandı sırıtıyor ,gülüyorr..bende gulsem mı ağlasam mı sasırıyorum.kaydirigubbakcemile3
yanıma alıpta yatamıyorum da uyuyakalırım bıde nolur nolmaz dıye..ılgılenmedm hıc karnını doyurdum altı da temızdi,,kendı kendıne vıyk vıyk konustu konustu uyudu.sonra bende tabi..
Aksam ne guzell keyifliydi ateside yoktu oturmus tv seyrediyoduk bende ayagimda salliyodum sicaklanipta ateslenmesim diye sadece kollarinin altinda penye battabiye orttum babannesi sevmeye geldi burnu elleri buz tutmus bunun kizim kalin battaniyeye sar dedi ateslenir felan dedim hatta bidaha ates dusurucu veriyim dedim yok kizim ateslenmez simdiki asilarda yok oyle bisey usutme sar dedi sardim biraz sonra huysuzlandi baktim ateslenmiss ayy hemen minoset verdim sonra tabi kendime kizdim hemen her denilene inaniyorum diye sarmasam belki ateslenmeyecektii ondan sonra dusuremedim atesini zaten sabah esim leyla sabaha kadar uyumadi atesi yukseldi yavrunun onun basini bekledi dedi diyoki tabi yavrum vucuda mikrop veriyolar asi kolay degil ates yapar haliyle kariya bak ama cok uzuldu ve suclandi benim yuzumden mi olduki diyee
gunaydınnnkaydirigubbakcemile2
kızlarr1 kılo daha gitmişşş:lepi::sm_cool::teytey:
baksanıza su soğan suyu baya işe yaıyormuş.deneyenler oyle dıyorr.
kalan kılolarıda vermek için soğan suyu deneyeceğim.bakalım verebılecek mıyımm..?
yaw ikimiz de nerdeyse aynı anda aynı soruyu (yüreğim seni çok sevdiyi okudun mu)sormuşuz ya leynn ona güldüm :içelim:
meran nisan çok tatlıymışAllah ikisini de size bağışlar inşallah
:Saruboceq:
![]()
leylacım maşallah çok güzelsinnnn
ama senin karnın ayyynıııııı erkek karnı yaaa çok sivriiiii hem de aşağıda duruyo delikafadulden benim karnım top gibi kocamandı hem de göğsümün hemen altından başlıyodu kusmalar haricinde aylarca reflü şikayetim oldu.. hep midem yanıyodu çok fenaaa delikafadulden
sen de baya şişmişsin ama benim kadar olamamışın :roflol:
slm kızlaar :sm_cool:
leylacım tatlı bi hamiş olmuşsun.bende aşağıda taşıyodum oğlumu.zordur bilirim.az önce albüm yaptım.orda var foto.koca göbüşüm ne komikti yaasırnaşık şey
ne alaka len :1shok:Madem iplenmiyoruz gideriz bizde.............
ohh ya rahatladım vallahı sonunda regl olmuşummdelikafadulden
bıraz gecıkmelı olunca korkuyor ınsan..
celen daha gelmedıı demii**??
ohh ya rahatladım vallahı sonunda regl olmuşummdelikafadulden
bıraz gecıkmelı olunca korkuyor ınsan..
celen daha gelmedıı demii**??
Hosgeldin meran oh ne guzel temizlik gibisi varmi mis gibi
hee len onu sorcaktım bende sanaa...hadii gözün aydınn olsuun :teytey:
benimde dün 2 gecedir midem bulanıo sabahları başım dönüoo ama sanmıyorum bişe olacağını...yani hadi yine sizin ikinci olur ama benim 3.cüüü tirrtirrr buvvvvvv tüylerim diken diken oluyoo düşününcee haa laelaelaelaelae hoşş kocişkoo bayram ederr bu kadar çok çocuk seven adam ben hiiiç görmediimm :1shok:
sende spiral yok muydu yanlış mı hatırlıyorum??:uhm:
ben ıkıncıyı yapınca baglatırım herhall..(tüp ligasyonu)
ya da ben nıe baglatıom esım gıtsın baglatsnn(vazektomi):roflol:
ben nisandan sonra kullanmıştım spiral...şimdi eşim korunuo...ama tüpleri bağlatma olayıını bizde konuşuyoruz ben eşime söylüyorum kabul etmioo çünkü 2 çocuk daha istio :mymeka: benimde bağlatmama karşı çıkıoo :dilcikar: