2008 Ekim Anneleri

kızlar haftaya taşınıyoz
yarından sonrada interneti kapatıyoz beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm senağlama

canım hadi eviniz hayırlı uğurlu olsun.a.s. belki bağlatırsınız belli olmaz ya:çok üzgünüm:... ama özliycem seni.. :çok üzgünüm:kendine iyi bak bebeğini kokla benim için..Şeniz arada cafeden filan gşrersin belki.. öpüyorum seni..Şeniz

olcay hoşgeldin anacım nasılsın iyimisin, leloş geçmiş olsun yavrum bugün nasılsın biraz daha iyi oldun inşallah, yamır arada net cafeden gir yaa özleriz biz seni:çok üzgünüm:

ben geldim ve gidiyorum :1shok:
herkes iyidir umarımmm

merak eden olduysa eylül iyi çok şükür
henüz diş çıkarmadı
ama ben iyi değilim eşim askere gidiyo son 4 günümüz kaldı senağlama senağlama
ayrıca çok çalışıyorum çok yoruluyorum keşke dönmeseydim diyorum yaa senağlama

benden bukadarr kızlar kendinize iyi bakın :a015:

ibolya burdaymıışşş
naber kızzz
özetleyiver bakimmm diş çıkaran var mı yürüyen emekleyen var mı :delphin:

iyi akşamlar.herkes nasıl baklaım.
leyla, cemre.nisan .
yağmur kendini çok özletme , net kafeden de katıl sohbete.ama umarım net bağlatabilirsiniz.
geçmişe bi bakıp geleyim.
bu akşam oğluş yediklrini bi güzle çıkarttı.o kadar ki neredeyse nefesi kesilecekti.ama sonradan toparladı.şimdi mışıl mışıul uyuyor.dedesi de kızıyor :kızgın: ne kıymetli şu torunlar.inşallah biz de nasip eder alah , anneanne -babaanne olmayı.

herkes iyidir umarımmm

henüz diş çıkarmadı

hoşgeldin canım.özlettin kendini...eylülün iyi olmasına sewindim bizde çıkarmadık daha diş..:delphin:
sende iyi ol emi.:teselli:.sayılı gün çabuk gelir geçer..Allah kolaylık wersin bacım ne diim..
öpüyorum senide kuzunudaŞeniz

haber türkü izliormusunuzz saba başladı maranki var :delphin: mayısta doğan çocuklar gürbüz olur falan diordu :1shok: enteresann :sm_confused:

hoşgeldin canım.özlettin kendini...eylülün iyi olmasına sewindim bizde çıkarmadık daha diş..:delphin:
sende iyi ol emi.:teselli:.sayılı gün çabuk gelir geçer..Allah kolaylık wersin bacım ne diim..

saol canım :çok üzgünüm:

mrb kızlarrr :kahve:

dbestcim gelmişş hoşgeldinn Şeniz

hoşbulduk canım ama gidiyorum :a015:
herkes kendine ve bebişine iyi baksın :a015:

ben deldüüüümmmm kaydirigubbakcemile4 aşşaaa komsuya iğneye gittik sonra karsısındaki komsuya oturmasya :delphin:
cemreniin bugun 2. iğnesi oldu.yawrum bugun daha cok ağladı.kanadı baccaaaa..şimdide taş gibi olmus senağlama çok acıdı heralde senağlama susturamadık zaten.sanırım eli ağırdı kızın senağlama
yarın ki iğnesini yine ilk vurdurduğumuz yere vurdurucaz..oofff sağslaim bi atlataydık su hastalığı :Saruboceq:

Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben
gecmiş olsun bızdıkımmmmm senağlama

ben sana msn den cep nomu verririm..kocamın hberi war canım..ama birçok yere uğricaz nasıl buluşacaksınız dio...:çok üzgünüm: bende banane ben cemreyle çeleni görcem diom gülüo bana:dilcikar: tamam müsait olursak buluşuruz dio:delphin:..bizim gitceklerimiz hep çalışıo ondan haftasonuna sıkıştırıoz hepsini..haftaiçi olsa farkedermi senin için..:uhm:
hafta içi olursa aksam olur bacım.eşim işten cıkınca ben anca müsait olurum.
öslediniz değil mü ben de hepiciğinizi çok ösledim valla hamileyken daha çok giriyodum len ben siteye çocuktu işti derken bi yoğunluktur gidiyo bende eskisi gb boş takılamıyom hamileyken akşamları giremezdim şimdiyse ne akşam ne gündüz giremez oldum gündüz işlerim çok yoğunlaştı akşamlarıda fırsat olmuyor ama hepinizi çok özlüyorm gerçekten hemde çok hep aklımdasınız ya ne dicem bu destina ya ne ldu celen sen bilin noldu u kıza bi de derdi ki doğurunca bi gelmeyin eğer gelmezseniz hıııııııı gelmeyen zayıflamasın şişko kalsın kendisi gelmiyo demek 200 kg felan oldu sırnaşık şey199 san haber ver huuuuuuuuu DESTİNAAAAAAAAAAA Bu arada DERİN' im iyi işte büyüyo çok şükür teyzesi cmt kontrolu vardı ama boy ve kilo yavaşladı baya kızlar ilk aylardaki performansı yok kızlar bu ay 300 gr almış mesela sizin bebelerde öylemi gerçi şükür iyi bence kilosu ben şişman çocuk istemiyom zaten ha bide kahvaltı etmeyo u çocuk sizin bebelerin arası nasıl ne yediriyonuz zorluk va mı sevmedi bu sıpa kahvaltıyı beni delirtiyo nasıl sevdircem be buna bu kahvaltıyı ya h.içi kadını h.sonu beni delirtiyo:dilcikar:
:kızgın: nerdesin sen :kızgın: iice salladın bizi :mymeka: ve ösledik :çok üzgünüm:
derin bebişim nasıl?sen nasılsın?anacım destina karısından haber yok :kızgın: gelirsede konusmuycam :dilcikar: çok pis küsüm :dilcikar:
nerdesiniz millet yaw ben 1 hafta yokum azcık kıllatsaydık..benneyaptımki nese celen msn bak bi...
tememdiiiirrrr :lepi:
kızlar haftaya taşınıyoz
yarından sonrada interneti kapatıyoz beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm senağlama
:a015: yamura ii bak annesi :a015:
herkes iyidir umarımmm

henüz diş çıkarmadı

anam sen nie girmion :mymeka: akşamları bi uura :çok üzgünüm:
iyi akşamlar.herkes nasıl baklaım.
leyla, cemre.nisan .
yağmur kendini çok özletme , net kafeden de katıl sohbete.ama umarım net bağlatabilirsiniz.
geçmişe bi bakıp geleyim.
bu akşam oğluş yediklrini bi güzle çıkarttı.o kadar ki neredeyse nefesi kesilecekti.ama sonradan toparladı.şimdi mışıl mışıul uyuyor.dedesi de kızıyor :kızgın: ne kıymetli şu torunlar.inşallah biz de nasip eder alah , anneanne -babaanne olmayı.

2. iğnemizi olduk kaldı 5 senağlama
size noldu anam benneyaptımki gecmiş olsun :1hug:

herkes iyidir umarımmm

henüz diş çıkarmadı

dbestim yavrum keyfin nasıl, lülü nasıl, üzme canını ya sayılı gün çabuk geççek inşallah, hemi birlikte sayacaz, valla geçmişi pek hatırlamıom yaa, kafam bu ara çok dolu, hafta sonu da sınv var ya, salak salak okuyup salak salakyazıyom naptığımı bende bilmiyom -tatlicadiarzu-
haber türkü izliormusunuzz saba başladı maranki var :delphin: mayısta doğan çocuklar gürbüz olur falan diordu :1shok: enteresann :sm_confused:

ben martta doğmuşum :roflol::roflol:

gamze sen mi izliyodun tek türkiyeyi yaa :uhm:

ben deldüüüümmmm kaydirigubbakcemile4 aşşaaa komsuya iğneye gittik sonra karsısındaki komsuya oturmasya :delphin:
cemreniin bugun 2. iğnesi oldu.yawrum bugun daha cok ağladı.kanadı baccaaaa..şimdide taş gibi olmus senağlama çok acıdı heralde senağlama susturamadık zaten.sanırım eli ağırdı kızın senağlama
yarın ki iğnesini yine ilk vurdurduğumuz yere vurdurucaz..oofff sağslaim bi atlataydık su hastalığı :Saruboceq:

gecmiş olsun bızdıkımmmmm senağlama

hafta içi olursa aksam olur bacım.eşim işten cıkınca ben anca müsait olurum.

:kızgın: nerdesin sen :kızgın: iice salladın bizi :mymeka: ve ösledik :çok üzgünüm:
derin bebişim nasıl?sen nasılsın?anacım destina karısından haber yok :kızgın: gelirsede konusmuycam :dilcikar: çok pis küsüm :dilcikar:

tememdiiiirrrr :lepi:

:a015: yamura ii bak annesi :a015:

anam sen nie girmion :mymeka: akşamları bi uura :çok üzgünüm:

2. iğnemizi olduk kaldı 5 senağlama
size noldu anam benneyaptımki gecmiş olsun :1hug:

uffffffffff bi geçseydi cemreciiğin hastalığı yaaaa :çok üzgünüm:
nisan çekti kaydirigubbakcemile3 kızın kafamı alma die diee çektirdimm kaydirigubbakcemile3

senin kızda fotoğrafçılık potensiyeli var galiba sanursam çok güzel çekmiş,yanlız meran niye siyah giyindin, yağların görünmesin die mi kaydirigubbakcemile3

bu ne leeenn :1shok: :kızgın: şakamı bu :dilcikar: buarada boyunda uzamış kilolar gidince tebrük ederüm Şeniz darısı basımaaaaaaa delikafadulden
nasıl yaptın anlat bakem

ya aslında arkada koyu renkya ondan da galiba ince görünmüşüm yoksa daha var kenarlarda kaydirigubbakcemile3 yavrum benim boyum topuklu 173 falan kaydirigubbakcemile3
sabah sirkeli ballı su sadece sabahları...tatlı yok ekmek yok sporda yapmıorum yağsız yiorum yeşil çay içiorum çokçaa veee ananas yiyorum

ya aslında arkada koyu renkya ondan da galiba ince görünmüşüm yoksa daha var kenarlarda kaydirigubbakcemile3 yavrum benim boyum topuklu 173 falan kaydirigubbakcemile3
sabah sirkeli ballı su sadece sabahları...tatlı yok ekmek yok sporda yapmıorum yağsız yiorum yeşil çay içiorum çokçaa veee ananas yiyorum

ananas CADIARZU

ananasın yağ yakıcı özelliği varmış yalnız bugün baktım kaç kalori die 1 dilim ananas 43 kaloriymiş...baya kalorilli aslında ama tatlı yemediğim için ii oluyordu a.s birde konserve almıyorum taze alıyorum yarım ananas yiyorum gündee :lepi: zatenn çok severüüm kendülerinüü :delphin:

Back
X